Bizde aynı duyguları Ümit Özat için besliyoruz ..
Printable View
Bizde aynı duyguları Ümit Özat için besliyoruz ..
yok Mehmet çarptırsın bakalım sadece ben sorduğum 2 sorunun cevabını bekliyorum
Vallahi öncelikle bazen beklenmeyen şeyler yapabiliyorum .. Herneyse Ümit Özat'ın yaşı önemli değil, milli takıma katkısı yok .. Hiç bir zaman da olmadı .. Bence Fenerbahçe'ye de katkısı yok, orası bizi ilgindirmez gerçi .. Bazıları Galatasaray'da istediği kadar oynasın deyince, ister istemez bende böyle bir yorum yaptım ..
Sorularına gelince, gol atmasını engellemiyor .. Çünkü pozisyonu farklı .. Takımın gol yemesini sağlıyor, tribündekilere saç baş yolduruyor .. Açtığı ortalar direk auta gittiği için .. Neyse konu dağılmasın siz Hakan Şükür'ü yermeye devam edin ..
Konu yeteri kadar çarpıtılmıştı zaten ..
Sen rahat ol Hakn şükürün bu milli takımda neden oynadığını Futbolla ilgilenen,ilgilenmeyen herkes biliyor.Ayrıca Ümit madem gol yememizi sağlıyor o zaman ondan daha iyi defansı bul ve milli takım kadrosuna koy...Şimdi ben senin cevabınıda biliyorum sende bana Hakandan daha iyi forvet bul diyeceksin benim cevabım ise Hakan Şükür denilen insandan başka herkes ondan dahah iyi forvettir en azından yanlışlıkla gol atmaz yanlışlıkla pas vermez boş kaleye vurulan topu taça atmaz bilmem anlatabildimmi ?
Bu arada senden beklemezdim derken seni tanıdığımdan veya bildiğimden dolayı demedim futbol bilgin var diye düşündüm demekki yanılmışım biraz daha düşünerek yazmalıymışım ;)
görende hakan şükür milli takıma zorla giriyo zannedecek ... onu f. terim alıyor bilmiyosan diye söylüyorum ... o milli takımın yakasını bıraksın dediğin adam mili takımın en çok gol atan adamı biraz saygı gösterin .... tarzını beğenmiyo olabilirsin ama yakasını bırak falan hakan bunu haketmiyor ...
@TuRGuT BaŞ
Kimin neyi ne kadar bildiği tartışılır .. Göreceli bir kavram sonuçta ..
Hakan Şükür'den başka herkes iyi forvet demek ki vay be .. Adam rekora gidiyor, dediğin de laf mı şimdi ? Bütün golleri yanlışlıkla mı attı ? Kafasına yada ayağına çarptı toplar herhalde ..
Adam hala futbol oynamak istiyo saygı duyulur.Kim olursa olsun herkes milli takımında futbolu bırakana kadar oynamak ister.Saygı duyalım.Eğer onun kötü olduğu söylüyorsanız çıkın siz oynayın bakalım nasıl oynuyosunuz ;;) adam bu yaşına gelmiş türkiyenin KRALI olmuş daha ne istiyosunuz bu adamdan.Bırakırsa bırakır onun kararı ;;)
Ya ondefa diyecekmiyim hakan kendine bakan bir futbolcu futbolu cok seviyor kendiside oynamak istiyor lutfen kararina saygi duyalim ustelik hakan gibi futbolcularin marke altinda tabi zorlanir kolaysa siz oynayin adami iki kisi tutuyor onun sayesinde bos alan buluyorum terim e birakin artik herseyi
Hangi konuda aydınalatayım Hakanın neden milli takımda oynadığı konusunda ise işte sana cevabım
Herkes korkuyor!!! başka hiç birşey yok
Korkma sebebi ise Hakan çıkınca ne olacak sözde kral neden milli takımda yok denilecek anladın mı şimdi aydınlandınmı ?
Nedir bu hakan şükür düşmanlığı anlamiş değilim
Düşmanlık değil Emre faydası olmayanı eleştirmek...
sanki diğer futbolcular hakan şükürün yaşına gelince çok iyi oynuycak.O günler bizde kezmanı,alexi,nobreyi,ardayı vs. görücez ;;)
f.terim mi korkuyor, ulusoy mu korkuyor hakandan? yapma lütfen .... hakan norveç ve yunanisten maçları için çok doğru bir tercihti ... savunmaların boyları çok yüksek onlarla ancak hakan başa çıkabilirdi ... hani kezman konusunda diyorsunuz ya herşey gol atmak değil adamın adı yeter diyosunuz ya ... batman deyince akla direk kezman geliyo ya ... kral diyince de hakan gelir adı yeter yani ;) ......
Evet Aykut erçetin Mondragon'u kesemeyen Aykut Erçetin Rüştü Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En iyi kalecisi Sen Bunun farkında değilsin heralde Rüştü Bırakırsa Kalede Büyük Sıkıntı Olur ama Hakan Bıraksın Yokluğu Hissedilmez Bile Çünkü Gökhan Ünal Gibi Halil Altıntop Gibi Oyuncularımız Var ;;)
rüştü 6 ay gibi sakatlandı.Düzeldiğinde eski formunu yakalaması için 1-2 sene lazım o zamanda 37-38 yaşına gelicek ;;) takımda hepsi genç olursa nolucak ? takımda profesyoneller lazım.Tutupta 16-17 yaşında futbolcu oynatmıycak.Profesyonel düzeye gelmiş futbolcuları oynatıcak ;;)
en iyi ben biliyorum o sebeple konu kapanır diyorum var mı itiraz yok ozaman harika