kazanmaktan başka çaresi yok..ama benim içimden beraberlik geçiyo
Printable View
beşiktaş alır gibi ama rüyamda ergin keleşi gördüm fatih tekke taktik veriyodu
Kleberson Nihayet
http://img221.imageshack.us/img221/8849/31969981bl6.jpg
Fenerbahçe maçında sol arka adalesine darbe alan Koray Avcı’nın Sakaryaspor karşılaşmasında oynaması zor. Tecrübeli oyuncunun yerine Kleberson forma giyecek.
Son haftalardaki başarılı performansıyla dikkat çeken Koray Avcı’ya nazar değdi! Türkiye Kupası’ndaki Fenerbahçe karşılaşmasında sol arka adalesine darbe alan tecrübeli futbolcunun dün ağrıları arttı. Dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenmana da katılamayan Koray’ın tedavisine hemen başlandı.
Ancak yıldız oyuncunun Sakaryaspor deplasmanında oynamasının neredeyse imkansız olduğu bildirildi. Teknik direktör Jean Tigana’nın Koray’ın yerine Kleberson’u görevlendirmeyi düşündüğü öğrenildi. Bu arada oyuncularıyla bir toplantı yapan Fransız teknik adam, Sakaryaspor mücadelesinin önemine dikkat çekti. Öğrencileriyle birlikte Yeşil-Siyahlılar’ın son 3 maçının görüntülerini izleyen Tigana, rakibin zayıf yönlerini tespit edip futbolcularını uyardı
sakarya iyi oynuyo valla ....
Bobo ilk 11 de yok :confused:
Bobo yok mu cidden? :confused:
Burak'la başlamış
Ben dinlememye ve seyretmemeye karar verdim bu maçı ;)
Bakalım ne olacak :D
Aslında 1 gol bulabilsek çok rahat bir maç olur bizim için ama hücum hattında pek etkili değiliz maalesef
Bobo girer atar kazanırız ya fb maçı gibi :D
Puff nedense yenemeyeceğiz gibi bir his var içimde
Offf ALLAH'ım 37. Dakika Evren 2.sarıdan Kırmızı Kart gördü..
Yok böyle birşey ya..:(
38' Bu arada kırmızı kart çıktı. Evren kırmızı gördü. İkinci sarı karttan!
38' Ricardinho Burak'ı kaçırdı. Burak kaleci ile karşı karşıya. Yine dışarı vurdu!
Bakalım nolacak kalan dakikalarda
Kırmızı kart Sakarya 10 kişi kazanmalıyız artık.
Gol Oldu bile 1-0 42.dakika..
Hakemi Tebrik ederim..
Sakin olsun Beşiktaşlılar, alacaksınız maçı ..
Beşiktaş İbrahim Toraman'ın kafa golüyle 1-0 öne geçti.
Evren kırmızı kart gördü. Hakeme tebrikler, ilk sarı kart sarı kart değil, yan hakem bayrak bile kaldırmamıştı faul diye, ama orta hakem hemen yetişti ve kartını gösterdi, 2 dakika sonra da Evren'in Delgado'ya yaptığı harekete sarı kart gösterince ikinci sarıdan atıldı.
Delgado'ya yapılan hareket ve kart doğruydu.Hakemle hiçbir ilgisi yok.Bence şuan maç normal gidiyor.Tebrikler İbrahim Toraman.
İbrahim Toraman 1-0 :D
Ohh bee rahatladım bundan sonra rahatlarız:)
Besiktas bu sene sampiyon cunku futbolun sansi bu sene besiktasda gecensene bizde idi
burak yakicak bizi boyle giderse sacimi basimi yoluyorum onun yuzunden
Kırmızı karttan sonra, Ulusoy istifa sesleri .. Yazık bu adama, her kötü şey onun başının altından çıkıyor sanki ..
toramannnnnnnnnn!!!!!!!!!!!
ilk yarı sonucu 1-0
kırmızı karttan sonra maç koptu..
Bu maçta 1-0 bitecek herhalde:D
BJK iyi gidiyo 1-0 1-0 :)
Maalesef gol yedik :mad:
Gooooooooooooool !!!!
Cangele attı, 1-1 oldu !!! Helal olsun Sakaryaspor, helal olsun Tatangalar, helal olsun Cangele !!! Baki ve diğer defans oyuncusunu çalımlayıp çaprazdan çok güzel bir gol attı, Runje'nin kapattığı köşeden...
TATANGALAR !!!
1-1 goooooooooooooooooooooooooooooooolllll
Gooollll bee :)
Sakarya 10 kişi ile 1-1 yaptı :)
1-1 oldu ve maçın son anları oynanıyor. yazık oldu...
Sakarya yarı alanının sol kanatından Ricardinho ortaladı. Gökhan Zan vurdu. Martinez köşeden çıkardı!
Martinez muhteşem bir top çıkardı. Muhteşem kafa vurdu ve muhteşem kurtardı.
Martinez helal olsun sana, harika kurtarışlar yapıyor.
Haydi Sakaryaspor dayan !
bu kadar olmaz yaa.. sen 10 kişi karsısında dalga gecersen boyle puanıda sampıyonluguda kaybedersın bu saatten sonra sampıoyn olsalarda bırsey olmaz cıvıklıgın danıskası
Allah'ım nolur bir gol atalım
Cangele gole gidiyordu ayağı kaydı. Beşiktaş iyice açıldı, tek kale oynuyor.
3 dakika uzatma gösterildi.