Besiktas bu sene sampiyon cunku futbolun sansi bu sene besiktasda gecensene bizde idi
Besiktas bu sene sampiyon cunku futbolun sansi bu sene besiktasda gecensene bizde idi
burak yakicak bizi boyle giderse sacimi basimi yoluyorum onun yuzunden
Kırmızı karttan sonra, Ulusoy istifa sesleri .. Yazık bu adama, her kötü şey onun başının altından çıkıyor sanki ..
toramannnnnnnnnn!!!!!!!!!!!
ilk yarı sonucu 1-0
kırmızı karttan sonra maç koptu..
Bu maçta 1-0 bitecek herhalde![]()
So what?
Saike
BJK iyi gidiyo 1-0 1-0![]()
Maalesef gol yedik![]()
So what?
Saike
Gooooooooooooool !!!!
Cangele attı, 1-1 oldu !!! Helal olsun Sakaryaspor, helal olsun Tatangalar, helal olsun Cangele !!! Baki ve diğer defans oyuncusunu çalımlayıp çaprazdan çok güzel bir gol attı, Runje'nin kapattığı köşeden...
TATANGALAR !!!
1-1 goooooooooooooooooooooooooooooooolllll
Gooollll bee
Sakarya 10 kişi ile 1-1 yaptı![]()
1-1 oldu ve maçın son anları oynanıyor. yazık oldu...
Sakarya yarı alanının sol kanatından Ricardinho ortaladı. Gökhan Zan vurdu. Martinez köşeden çıkardı!
So what?
Saike
Martinez muhteşem bir top çıkardı. Muhteşem kafa vurdu ve muhteşem kurtardı.
Martinez helal olsun sana, harika kurtarışlar yapıyor.
Haydi Sakaryaspor dayan !
bu kadar olmaz yaa.. sen 10 kişi karsısında dalga gecersen boyle puanıda sampıyonluguda kaybedersın bu saatten sonra sampıoyn olsalarda bırsey olmaz cıvıklıgın danıskası
Allah'ım nolur bir gol atalım
So what?
Saike
Cangele gole gidiyordu ayağı kaydı. Beşiktaş iyice açıldı, tek kale oynuyor.
3 dakika uzatma gösterildi.
Ve maç bitti! Helal olsun Sakaryaspor, helal olsun Tatangalar!
Martinez ve Cangele helal olsun size!
Son dakikalarda Martinez muhteşem kurtarışlar yaptı yine, düşmeyi garantilemiş bir takım böylesine muhteşem bir mücadele verdi 10 kişiyle, hepsini tebrik ederim.
1-1 bitti Beşiktaş için kötü oldu
Tatangalar'i tebrik ederim. Martinez iyi is cikardi.
Puff işte bu kötü olduAma belki bu puan kaybı bizimkilerin aklını başına getirebilir
So what?
Saike
elindeki maçı verdi beşiktaş.kazansa güzel olacaktı.sonuçta fenerbahce ile şampiyonluk yarışı veriyor...
oley mac bitti yasasin sampiyonlar ligi iddiamiz arttti oley oleyy![]()
ustelik 10 kisi ile maci alamadilar ben diyorum her zaman besiktas cok iyi oynamiyor kotu oynuyor ama attigi golun ustune yatiyor neyseki bu sefer yediler
bu tigana adlı şahsiyete artık birşey denmez (teknik direktör söylentileri var ama öyle mi acaba ben sanmıyorum??) sen yine git burakla başla allahım daha ne diyelim ki