ÖLüMüNe TÜRKÜZ DiĞeRLeRi BiZe TeRS
Printable View
ÖLüMüNe TÜRKÜZ DiĞeRLeRi BiZe TeRS
bız ataturk genclerıyız oyundada her zaman turkuz
turk ve afgan
=
Sedece türk olmadığım bir uyruğu niye yapayım ki
türk ve ingiliz. ingiliz futboluna ir sempatim var.hep türk ligi açıyorum ama ingiltereden teklif geliyo mutlaka bende gidiyorum hemen:)
sadece türk yapıyorum
uyruğu hiç denemedim
Kanımın son damlasına kadar türküm.Sadece Türk uyruk yapıyorum.
Türk olduğum için Türk yapıyorum
Tabiki de sadece T Ü R K...
Gerçekte oLduğum gibi Türkiye ve buLgaristan yapıyorum..
bnde ingiliz türk yapıom walla
Uyruğumu Türk yaparım diğer uyruğumu ellemem olsaydı yapardım.
Türk ve Brezilya. Genc brezilyalı oyuncuların transferinde güçlük çekmiyorum. :)
bende gercekte olduğu gibi sadece *TÜRKİYE* yapıyorum
Ben de Almanlara duyduğum sempatiden dolayı diğer uyruğumu alman uyruğu yapıyorum.
Önem sırasına göre İngiliz-İtalyan-Brezilya-Arjantin-İspanya-Fransa altılısından ikisini seçerim.
Bişey yazmayayım dedim ama gene tutamadım kendimi.
Yahu ne kadar basit düşünüyorsunuz.
Türk ve Finlandiyali
önce ispanyol sonra türk yaparım... !!
Sadece Türk yaparım..Diğerine gerek yok..
Türk ve ingiliz....
ben türk ikinci uyruguda ya ispanyol yada italyan hem başka ülkenin uyrugunu şeçince takımın bilgiside artıyor hangi ülkenin uyrugunu şeçimine göre o ülkenin izlenme bilgisi
Ben sadece Türk yapıyorum.
evet dogru.. İki milliyet sectiginiz zaman o ulke futboluyla ilgili bilginiz daha yuksek oluyor ve de ileride -eger o ligi de actiysaniz- transfer olma ihtimaliniz de yukseliyor.Ayrica birden fazla dil konusmak iyidir takim ici iletisimi kolaylastirir. ;)
Ben hep iki milliyet olarak italyan ve ispanyol secerim..Bazen yer degistirirler.Turkiye ligi hic oynamadigim icin Turk uyrugu secmem..:)
benim 1. uyrugum Türk 2.uyrugum ingiliz yardımcım alman transferde baya işe yarıyo ayrıca altyapıya alman ve ingiliz gencler geliyo :)
sadece Türk
türk ve ispanyol
Artık Türk ve Portekizli...
hangi ülkede takım yönetiyorsam onu ilk uyruk yaparım ikincide genellikle ingiltere olur
Turk ve Jap10 yaparım :D:D
Türk ve Finli
İkinci uyruk seçmiyorum. Sadece Türk yapıyorum ben de. (:
Yanlizca Türkiye..Ikinci uyruga gerek yok..
turk we ingiliz yapiyorm futbolun dogdugu ulke muabbetinden dolayi