Ben genelde Uyruğumu Türk,diğer uyruğumu da İngiliz yaparım...
Ya sizler ne yaparsız.Tartışalım bakalım ...
Ben genelde Uyruğumu Türk,diğer uyruğumu da İngiliz yaparım...
Ya sizler ne yaparsız.Tartışalım bakalım ...
bende türk ve ingiliz yapıyorum
Güzel aynı karakterdeyiz yaniii!
Futbol anlayışımız da aynıdır !
Türkiye...
Turk kesınde dıger ozellıgı ıse sectıgım takımın ulkesı ıle dogru orantılı oluyor..
suan real deyım ve uyruk turk/ispanyol boylece ıspanya milli takımınada kolayca gelebılırım![]()
ilk olarak türk de diğer özelliği ispanyollara olan sempatimden dolayı ispanyol yaparım
türkiye.........
Türkiye aslında ikinci uyruğu yapmayı hiç düşünmedim
ben her zaman manager i gerçeklerle oynarım... uyruk türkiye 2.uyruk yok. hiçbir zaman oyuna ne reset atmışımdır nede kayıt edip yeniden oyun başlatmışımdır. hiç güzel olmuyor öyyle... şimdi kocaelispor ile 3.sezonum 2 sezonda süper lige çıkardım Türkiye kupasında çeyrek finale çıktık seneye hedef türkiye kupasını almak ve süper ligde ilk 7 de yer almak ... 2009 yılındayım 2013 yılında süper lig şampiyonluğu hedef...
sadece türk
ikinci uyruğu hiç kullanmadım şimdiye kadar...
sadece Turk
Doğru sadece Türk olmak ama yani bir diğer uyrukta size o ülke hakkında bilgi sağlıyor yani !
sadece türk
Turk ve Norvec
Türk ve İtalyan. Favori kulübüm de Milan ya da HSV olur.
Türkiye-Almanya
Almanyada çok Türk asıllı futbolcu var
Türk yapıyorum gidipte Yunan yapan yoktur tabiki.
Türk Sadece Başka Ülke hiç kullanmadım
türk ve ingiliz yaparom sırf milli takımları yönetmek için
türk ve portekiz yapıyorum üç dil oluyo![]()
Türkiye/İtalya
sadece türk yaparım hep
arkadaşlar meraak ettim de başka uyruğun faydası ne
hep tukrk yaptımda heralde fm 06 da tourquay ı almıstım heralde hatırlamıyorum o da yanlışlıkla bu arada uyrugunu gııtıgın ulkeden yapman oyuncu geliğ gelmemesini etkiliyomu??
benimki gerçek zaten bu uygulamada çok hoşuma gitiiilk uyruğum ırak ikincisi Türkiye
![]()
genelde turk veya brezilya yaparım brezılya vatandasları futbol soz konusu olunca cok ıtıbar goruolar![]()
Türk yaparım.Zaten bir Türk dünyaya bedeldir...![]()