Kadro değerlerinde Fenerin kadrosunun değeri bizim 2 katımızdır belki ama oynanan oyunda asla o kadar fark yoktu.. Herşeye rağmen, helal olsun Aslanlarımıza..
Printable View
Kadro değerlerinde Fenerin kadrosunun değeri bizim 2 katımızdır belki ama oynanan oyunda asla o kadar fark yoktu.. Herşeye rağmen, helal olsun Aslanlarımıza..
Macin en skoreri:Fitch( 22 )
Macin en cok asist yapani:Mitchell( 7 )
Macin en cok ribaunt alani:Graves( 9 )
Maci kazanan fb.:roll:
:)
2 maç sahamızda olucak.o maçları alırsak süper olur.
bugün bence çok güzel bi oyun sergiledik.bi tek top kayıpları bizi yaktı.onlarda olmasaydı maçı alırdık...
Zor geçti ama kazandık:).İnşallah son maçta da istediğimizi alıp finale çıkarız..
gs takımımıza rakip olamaz.Bu sene şampiyonuz...
Ahmet Cömert'te yenicez İnş. gidebilirim maça
2-0 oldu rahatladık.Artık geçeceğimizi düşünüyorum turu
Ahmet Cömert´te 2 macida yenip durumu esitleyecegiz ;;)
Evet şimdi Fitch diyecem herkes bana Fitch bu kadar attı,şu kadar tuttu diyecek ama bunu Fİtch sezon içindede yaptı sonuç Galatasaray dördüncü.
İşte arkadailar demek istediğim bu eğer tek oyuncu ile oynuyorsan bu oyuncu ile iş yürümüyor.Ama bu oyuncunun yanına bir iki daha ona katkı sağlayacak oyuncu koyunca ve bunlara birde ek olarak bench'den gelecek iyi katkı olunca herşey hallolur.Ama Galatasaray takımında bu yok ve bu mantıkla olmayacakta önümüzdeki sezon belki ;;) bu yüzden büyük takımlara karşı kaybeden oluyor ;;)
Maç için konuşmak gerekirse koparabileceğimiz maç başa baş gitti ama olsun.Seri çok güzel olacak bu mücadele bu hırs umarım hak eden,Savaşan kazanır ve finali oynar ;;)
Bu iş bitti gibi.
G.Saray'ın üç maç üst üste Fenerbahçe'yi yenmesi imkansız büyük ihtimalle turu geçtik.
39-34 önde gectık ılk devreyı boyle oneml maclara Özlem yalman gıbı dandık adı hakemler verıyorlar.Sonrada bole seyler oluyor:mad:
o kadın hakemi niye koymuşlarya :D
ilk yarı çok kötü oynadık ama son anlarda brown'un 3lüğü ve son saniyede bize verilen faul ile 3 serbest atış kazandık.atışları sayıya çevirerek 11 sayı olan farkı biraz olsun indirdik...
Fitch ne alemde yahu oynamıyormu ? :zuhaha Veya oynuyorda karşısında iyi savunmacımı var bu sefer.
Dediklerim çıkacak herhalde ;;)
Turgut sende heralde anti fitch'lik var:D
[QUOTE=uykum_ fiRaRi;650515]kazma demesek.;;)
Kazm deılde cok kotu bi oyuncuydu dıyım
Turgut sende heralde anti fitch'lik var:D[/QUOTE]
Yok ya Emre herkes bu adamı savunuyor ama bu kadar da hak etmiyor.Hak eden takım olmalı çünkü basketbol Takım Oyunu.
Mertcan mesajını editledim bilgine
Evet takım oyunu, ama Fitch kötü bir oyuncu değil.. Çok yetenekli bence.. Maçı da Fenerbahçe rahat bir şekilde alacak gibi, almasıda doğaldır.. Bütçe ve oyuncu kalitesinde Fenerbahçe bence daha üstün.. Aslanlarımız ellerinden geldiğince mücadele ediyor ama bu kadro ile bence bu kadar olur en fazla.. Ayrıca taraftar muhteşem her zamanki gibi, keşke orda olup sesim kısılana kadar bağırabilseydim bende.. Sonuç olarak -her ne kadar bazıları savunacak olsada- ŞİRKETSİZ bu kadar oluyor..
osman sakallıoğlu şu anda son pozisyonu değerlendiriyor.pozisyon faulmuş ama süre bitmiş....
Turgut haklısın basketbol takım oyunu.fitch ve malik dixon ligin sayı kralı olmuşlardı ama çoğu pozisyonda kendi başlarına oynuyorlardı ve takımı olumsuz etki ediyordu.inşallah seneye bizden sayı kralı çıkmaz.takım oyunu oynayan oyuncu gelirr inşallahhhhhh.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
maç ise 43-36 devam ediyor...
Su yenilgiyi basarısızlıgınızı şirket falan dıyerek kapatmaya calısmayn ya.
Yine Şirket dimi tamam Şirket Şirket.
Tamam Fitch iyi oyuncu ama Galatasarayı tek başına taşıyabilecek oyuncu değil.Zaten taşıyamaz hiçbir oyuncu çünkü yine söylüyorum basketbol takım oyunu.
Arkadaşlar bundan sonra şu her Fenerbahçe maçında şirket olayına girmessek seviniriz.Şirket oluyorda ne oluyor oynanarak maç kazanılıyor.Ama illada ben şirket diyeceğim diyorsanız ceza sistemini kullanmak zorunda kalırım bilginize!
Sadece ben değil bundan herkes şikayetçi Hemen olayı Fenerbahçeli olmama bağlamayın,Telekom içinde Efes içinde geçerli
ibrahim kutluay kötü bi sakatlık geçiriyor...
ibrahim belkide sezonu kapattı.bileği çok kötü döndü.yazık oldu gerçekten...
Önmli deilmiş sakatlığı.
Maç koptu, burdan sonra mucize lazım bize..
60-46 önde gecdk 3. periyotu.
maç koptu 3.çeyrek 60-46 bitti.
Burdan sonra Fener bırakmaz, umarım finalde kaybederler.. :p
beyler maç koptu derken geri döndük:)
İbrahim Kutluaya yapılanlar terbiyesizceydi.. Adamın ayağı kırılıyordu, adamlar küfür ediyor.!
Biz bu macı kaybetcez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu hakemler macı katledıo ya:mad:
Şirket hikayesini geçelim. 100.yılı basketbolda da boş geçmeyeceğiz.
Solomon gibi bir oyuncu olmaz olsun ya bole bi adam olamaz macı vermek ıcın elınden gelenı yapıyor