Artık bu konuların sonsuzluğa gönderilmesi gerek![]()
Artık bu konuların sonsuzluğa gönderilmesi gerek![]()
İmamcım öncelikle zaten eski konular gönderildi...Sitemizde yenileme olduktan sonra bu konular açıldı ve elbetteki bir daha yenileme olana kadar (olurmu bilemem) kalacak...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ben simdi yorum yazsam olmaz dime turgutcum![]()
![]()
Öncelikle dev derbinin yarı final eşleşmesi olması beni sevindirdi...
Şu açıdanda çok sevindim ; Sürekli Fitch hakkında konuşdum durdum herkesde bana karşı onu savundu durdu bakalım şimdi Fitch ne olacak neler yapacak ? karşısındaki savunmacı iyi olunca kitlenen o kitlendimi Takımıda kitleniyor bakalım neler olacak ?
100.yılımız ezeli rekabet yarı finalde Galatasarayı geçmek güzel olur diye düşünüyorum.
Bu serinin tüm maçları bu konu altında konuşulsun.
Hayırlısı olsun!!!
fitch oynamıyacak heralde.sakatlığı var ...
inşallah finale yükseliriz ama çok zor.serinin favorisi fbülker ve seriyede önde başlıcaklar.işimiz çok zor...
Fenerbahçeyi daha şanslı görüyorum ama umarım yanılan ben olurum ..
beşiktaşla oynanan 2.maçta yere düşünce parmağını tutmuştu Fitch 3. maçta oynamadı. koç Murat Özyer riske atmamak için oynatmadı diye biliyorum ben...
I'm back...
riske atmamak için oynatmamışsa iyi.ama parmak sakatlığı bu hiç bir şeye benzemez...
Fenerbahçe turu geçer.
evet parmak sakatlığı kötü birşey.. ligdede sakatlanmıştı ve birkaç maç oynamamıştı bir maçtada parmağı çıkıkken çok iyi oynamıştı ama hangi maç olduğunu hatırlamıyorum...
sandığın kadar kolay olmaz arkadaşım ne de olsa yarı final maçı bunlar
I'm back...
hiç belli olmaz yine takımımızı büyük ihtimal Ahmet Cömert'te destekleyeceğim gelenler söylesin belki buluşuruz![]()
Fenerbahçe Bu Turu Rahat Geçer...
İnşallah atlayacağız.
Rahat geçeceğimize inanıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
O kadar kolay olmayacak
Bu turda favoriyiz. Biz şampiyonluğu istiyoruz o nedenle bu turda fazla zorlanmayız. Zaten 1-0 önde başlıyoruz, belki GS 1 maç kazanabilir, 3-1'le turu geçeriz...
"YÜCE ATATÜRK"
Fitch oynarsa sansimizvar yok oynamassa isimiz zor finale kalan sanirim seneye EURO LIG e katilacak Galatasaray simdiden ulep cup katilmayi garantiledi
Mutlaka fbyi eleyip finale kalmaliyiz.Mutlaka!!!
Fitch oynayacaktir maclarda.
Finalistler kim olursa olsun Euroleague'de Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen oynayacak. Uleb Cup'a bu sene tek takımla katıldık. Gelecek sezon da muhtemelen öyle olacaktır ve Galatasaray final oynamadıkça Uleb Cup'a katılamaz çünkü Telekom ligde daha üst sıradaydı . Galatasaray Cafe Crown Türk Telekom'un bu sene mücadele ettiği Euro Cup'ta mücadele edecektir büyük ihtimalle.
ilk maç pazartesi saat 20:00'da...
Turu geçeceğimize inanıyorum.Bizim oyuncular büyük maçları bi farklı oynuyorlar
20:00 Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown (Abdi İpekçi S. S. / e2 Canlı Yayın)
fener bu turu geçer ordan da şampiyon olr
Mutlaka gecmemiz lazim turu
e2 hangı kanal oluyor
Emre yanılmıyorsam uydudan bir kanal.
Bu arada maç bu akşam saat 8 de umarım ilk maçımızı ligdede olduğu gibi kazanırız ve seride büyük avantaj yakalamış oluruz.
e2 uyduda bir kanal ntv nin bir kanali gibi almanya lig imaclarini veriyor o kanal
bu maca gidemicem ama eer son maca kalırsa kesin abdi ipekcide im ama son maca kalmaz heralde saten 1-0 ondeis
Maça az kaldı haydi Fenerbahçem bir kere daha sevindir bizi bir kere daha güldür yüzümüzü.Bir kere daha kazananı tebrik etmeye teşvik et![]()