emrah nerde kaldı bizim hikaye yaw
Printable View
emrah nerde kaldı bizim hikaye yaw
Devamını sabırsızlıkla bekliyorum Emrah Abi.Gerçekten tarafsız bir kariyer oluyor.
Süper bir kariyer oluyor.4-0 yenmişsin Emrah abi.Spikerler filan süper.:)
Cesar Delgado, Necati, Hasan Kabze'nin 2 aylık sakatlıkları bitti. Ligdeki son durumun raporu yakında...
Arda Turan konusunda ise tam bir şok yaşanıyor. Arda'nın 4.5 aylık sakatlığında, 2.5 ayı geride bıraktık. Birçok sürpriz gelişme ile NvT yakında bomba gibi dönüyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
NvT kariyer hikayesi bölümünde çalıştırılmak üzere eleman aranıyor. Alınacak eleman, verilecek görevleri yapacak, gerektiğinde gösterilecek şekilde yazı yazacaktır. İlgilenenlere duyurulur. Karşılığında da kolay kolay bulamayacağınız FM ile ilgili dosyalar onun olacaktır. Lütfen ilk mesajdaki txt biçimindeki eklentiyi okuyun. CHEMrah TV harika fikirlerle geri döndü...
iyi gidiyor
Yeterli ilgi olmadığı için konuyu kapatıyorum. Bizden geçmiş... İyi oyunlar hepinize...
Çok üzüldüm Emrah abi.:(
Kimse okumayınca oturup saatlerce yazmanın bir anlamı yok. (Cevap yazıldığında okunmuş sayıyorum.)
Sende doğru söylüyorsun Emrah abi.Ortak kariyer geldiğinden beri böle kariyerlerin yüzüne bakmıyorlar.Ben bu sebeple 2 kariyer bıraktım.Haklısın.
yapma yau. üzüldüm
Hadi yaa..Üzüldüm Emrah Abi kariyerin bitmesine.Keşke devam edebilsen:(
Evet ortak kariyerler artık daha çok tutuluyor. Yeni güzel bir fikir bulana kadar hikaye bölümünde yokum.