NOSTALJİK VE TARAFSIZ NE DEMEK?
Bunun anlamı : Türkiye liginden yeni bir kariyer açtım. Database küçük, Brezilya ve Almanya liglerinin oyuncuları da dahil olmak üzere Süper Lig ve Türk Telekom Lig A açık olan bu kariyer oyunumda sizlere Türkiye Süper Ligi'ni anlatacağım. Yani sırf başında olduğum takımı değil de Süper Lig'in tamamını... Aslen Galatasaray'lı olduğumu herkes bilir de ben Galatasaraylılığımdan uzak bir kariyer sunacağım sizlere. Kariyer Galatasaray değil, Süper Lig kariyeri olacak. Çünkü bu kariyer oyunumun database'i, benim yaptığım Türkiye Nostalji Paketi'dir. Bu demektir ki oyunda Hagi'ler, Rıdvan'lar, Tanju'lar, Şifo'lar olacak ve bunların tadından okunmayacak hikayeleri sizleri çok eğlendirecek...
Şimdi kariyere başlıyoruz ama size takım kadromu vermeyeceğim. Çünkü liste baya uzun. Nostalji Paketi olduğu için orjinal Galatasaray kadrosuna eklediğim oyuncuların isimlerini vermek yeterli olacaktır.
Kadroda : Orjinal Galatasaray kadrosu (Ancak, Hakan Şükür, Ü. Karan, Mondragon gibi birçok oyuncu 17 yaşındadır),
+ Nostalji Paketi Oyuncuları (Hagi, Popescu, İlie, Capone, Taffarel, Simoviç, Bülent Korkmaz, Prekazi, Tanju, Eser Özaltındere, Falco Götz, Reinhard Stumpf, Cüneyt Canman, Suat Kaya, Uğur Tütüneker, Arif Erdem, Kubilay Türkyılmaz ve Dean Sounders) bulunmaktadır.
Galatasaray; Fenerbahçe, Beşiktaş'tan çok daha kısıtlı bir kadroya sahiptir. Bakalım kim, ne yapacak?
* Takımın muhtemel taktiği 4-4-2 olacaktır.
* Transfer bütçesi 9.8 milyon TL'dir.
* İlk transfer teklifi 9.8 milyon TL olarak Cesar Delgado'ya yapılmıştır.
* Hedef ilk yılda şampiyonluktur.
* Kariyerin amacı ise, okuyuculara komik ve ilginç yazılar, vidyolar ve diğer içerikleri sunmaktır.
* Kariyer tarafsız olacaktır, sadece Galatasaray değil, Süper Lig anlatılacaktır.
* Kariyer formatı, henüz belli olmamakla beraber;
1. Sezon öncesi raporu
2. Devre arası raporu
3. Sezon sonu raporlarına ek olarak
4. Kritik maçların analizi
5. Gollü maçların, spikeriniz GOALay Gürses'in anlatımıyla canlı(!) yayını.
6. FMSL (FM Süper Lig) fotoroman dünyasından TV programı.
7. Sezonun en iyi 10 golü (klip)
8. Sezonun "en"leri (CHEMrah TV yorumu)
9. Kariyerde mümkün olduğu kadar az resim kullanılacaktır (Aşırı resim kullanımı, sayfanın yüklenmesini zorlaştırdığı gibi okunabilirliği düşürmektedir. Ben yazıya daha çok önem verdiğim için size maçları yazıyla anlatmak daha uygun olacaktır). Kullanılacak resimler; lig tablosu vs. gibi en genelleri olacaktır. Vee... tabi... sürpriz, mizaha dönük resimler... Kendi yapımım...
10. Sürprizler şeklinde olacaktır.
Kariyer İstatistikleri :
Bu kariyer konum 20 kişi (Emurafu, uABurak89, blackeagle3992, Hugo, dnz009, magirus, Ultraaslanerdem, sefaburan, mustafa_ekici90, Del_Piero_10, Wesley Sneijder, nekop, utku_hagi, Murat Özdemir, Eray Dengiz, ilkereker, cekochan, kaanali, eXcitinG, the_imam912) tarafından okunmuştur.
Kariyeri En Çok Takip Eden Üye : Emurafu (Sürekli güncellenecektir.)
Kariyeri Takip Eden En Genç Üye : utku_hagi
Kariyeri Takip Eden En Ağır Abi : sefaburan ve ilkereker
En Kısa Yorum : Del Piero_10
En Uzun Yorum : Emurafu
Yaratıcı Yorum : magirus
Atletico Madrid Alanı İstatistikleri :
Bir önceki kariyerim, Atletico Madrid Alanı konum tam 87 farklı kişi tarafından takip edilmekteydi ve en çok katılımı, ultraslanerdem, cekochan, eXcitinG, Wesley Sneijder, absolout (eksikler tamamlanacak) yapmıştı...
Eski kariyer konumun fikri Emurafu'dan gelmişti. İlk okuyan yönetici, Peluk'tu.
İstatistikler devam edecek...
Son Büyük Gelişme : Galatasaray, Süper Kupa Finali'nde Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu...
Son forum kuralları gereği şunu açıklama ihtiyacı hissettim. Kariyerlerimde mizah aracı olarak kullandığım CHEMrah ismi, CHEMIST ve EMRAH kelimelerinin birleşiminden oluşan bir kelimedir ve anlamı Kimyacı Emrah'tır. Herhangi bir siyasi oluşumun sembolü değildir... Saygılarımla, Emrah Gürbüz.
Sıradışı, Yapılmamış Süper Lig Kariyeri Başlıyor...