barış özbek.
Printable View
barış özbek.
goller ümit karan,özgürcan,barış
tamam.. barış sağ bek miydi ?
Arkadaslar dsporda hikmet karaman ile birlikte yorumcu olarak katılan adam kımya cins cins konusuyor deli etti adam bana bu kadat eleştirilirmi neymiş saidou linderoth tan cok iyi oyuncu imiş yok takımın basında olsa onlarda bu macı kazanırlamıs böyle adamları programa cıkarıyorlar........
Anıl solda inanılmaz oynadı adam ferhattan bile iyi oynadı nerdeyse bu arada Serkan nın top sürmesi gercekten saviola gibi ama bitiricilik yok gibi macın adamıda serkan secildi
Dspordaki adamı ögrendim ismi ayhan Galatasaray ile ilgili kötü anıları varmıs ondanlaf sokuyormus sürekli...deli etti beni ya
Anil la Serkan i cok begendim.
Saviola gelmedi , Serkan da onu aratmayacak gibi
Anil iyiydi ama ilk 11 de oynayamaz.
Ozgurcan hosuma gitti, Su anda en diri o gozukuyor forvetlerden
http://img530.imageshack.us/img530/3994/1307071bzl5.jpg
O konuşan Ayhan Akbin, fotomaçta yazıyor.. Hıncal Uluç'u kendisine idol olarak almış galiba..
Galatasarayı tebrik ediyorum.Aynı hezimeti bizde Super Cup'da Fenerbahçe'ye yapıcaz.
Kupayla başladık Umarım kupaylada devam ederiz ;;)
Lincoln'e suni çim engeli
Karl Heinz Feldkamp'ın, yeni transfer Lincoln'ü OBI CUP'ta oynatmama nedeni belli oldu. Alman teknik adam, Hakan Şükür'ün Anderlecht maçında suni çimden dolayı sakatlanması üzerine, dizinde hafif bir sakatlık bulunan Lincoln'ü riske etmedi. Arda da aynı sebepten dolayı Young Boys önünde tribündeydi. Böylece Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Brezilyalı yıldız Lincoln'ü izleyemeden İsviçre kampından ayrıldı.
Arkadaşlar bişey sorcam. Ben maçı izlemedim.. Özetini izledim..
Kaleci Orkun yaptığı bi kurtarıştan sonra haç mı çıkardı bana mı öyle geldi..
Evet hac işareti yaptı o onun ugur imiş
Ne yaparsa yapsın
evt o orkunun yaptığı haç işareti değil kendi kendine tikleri olan müthiş bi kaleci o :D
Orkun çok acaip bir kaleci, o hareketi de gerçekten benziyor ama bana özgü bir hareket demişti.. Ayrıca bazen yaba dabadu diye bağırıyormuş galiba.. :D
Servet'de Fenerbahcedeyken açıklamıştı; maçın içinde sürekli türkü sölüyodu.. Hatta Lakabı Türkü Baba'ydı.. Rüştü bile sölemişti 90 dakkada 5-6 türkü bitiriyo die.. Acayip bi takım oldunuz:D
Sanki oyuncular final paslarında bencillik yapıp pozisyonları kendileri değerlendirmeye çalıştılar gibi geldi bana.Bu önemli bir sorun olabilir.Kalli bunu dikkate almalı.
Yaba daba duuu haa:n:
Orkun bana bu takımda ilk onbir oynaması lazım reflexleri cok iyi güven veriyor ayrıca
Serkan Saviolaya cok benziyor abartmıyorum ha dünkü macı izleyen varsa bana katılır kesinlikle serkan ilk onbirde oynaması lazım yanınada yabancı forvet gelince cok iyi olur serkana zaten almanyada tavsan diyorlarmıs barısa sordular barısda öyle dedi
Orkun çok hırslı maç içinde kendini kaybediyor.Geçen sezon Erciyes-Beşikraş maçı seyircisizdi Orkun'un defansa haykırışları duyuluyordu
dün orkun bizi gülmekten kırdı geçirdi ama gerçekten bi yandan da hayran bıraktı bi hazırlık maçını final havasnda oynadı ... simovic e benzettik biz saçlardan dolayı falan eski kalecileri andryo ama ayrı bi hava getrdi takıma :D
Sadece ozetlerden izledigim kadari ile her ne kadar refleksleri iyi olsa da kurtarislari yaparken tokatladigi topun nereye gidecegini pek hesaplamiyor gibi geldi. Evet, hareketli, refleksler iyi, hatta cok konsantre. Ancak ozellikle Galatasaray'in geriye yaslandigi maclarda atilan sutlari ya tutmasi, ya da disariya dogru tokatlamasi lazim. Ceza sahasi icine dogru biraktigi toplar cok can yakar.
Orkunu dünkü macta tipi bir acayipti insana dönmüs kurt tibi vardı yüzünde
Orkun milli takıma göz kırpıyor
Ömer abiye katılıyorum Hatta Bir gaza geldi kornerde bosa cıktı ama cok iyi yer tutuyor macı dıkkaetle takip ediyor
Orkun un yuzune hirs burumustu sadece bu kadar.. Aslinda Aykutla degismeli oynasalar lig boyunca ..hem en iyi oynlarini oynarla hem kulubedeki kusmez..Ayhan midir o herif futboldan cakiyosa bn de Uefa ya baskan olurum gece gece sinirlerimi bozdu yav..Hikmet Karaman ne dedi kali bi sunum yapti hayran kaldik...
Anıl ilk defa oynadığı maçta sol bek olarak oldukça başarılıydı hatta Ferhat'tan bile daha formda gözüktü.
Barış Öztürk oyun tarzı ile bana Hamit Altıntop'u hatırlattı. Serkan Çalık da tıpkı Yıldıray Baştürk gibi dikine oynayan, bire birde çok etkili, şutları iyi olan, süratli ve teknik bir oyuncu. Her ikisi de mutlaka ilk 11'de oynamalı.
Kaleci Orkun'u da çok beğendim, refleksleri harika. Özgürcan da beklediğimden çok daha iyi oynadı.
Serkan Calik hakikaten Saviola tipi bi adama benziyor cok kaliteli bence 2. Ribery olabilir...