1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: OBI Cup Final : Galatasaray SK - Young Boys

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Orkun bana bu takımda ilk onbir oynaması lazım reflexleri cok iyi güven veriyor ayrıca

Serkan Saviolaya cok benziyor abartmıyorum ha dünkü macı izleyen varsa bana katılır kesinlikle serkan ilk onbirde oynaması lazım yanınada yabancı forvet gelince cok iyi olur serkana zaten almanyada tavsan diyorlarmıs barısa sordular barısda öyle dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Orkun çok hırslı maç içinde kendini kaybediyor.Geçen sezon Erciyes-Beşikraş maçı seyircisizdi Orkun'un defansa haykırışları duyuluyordu

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Orkun bana bu takımda ilk onbir oynaması lazım reflexleri cok iyi güven veriyor ayrıca
    Sadece ozetlerden izledigim kadari ile her ne kadar refleksleri iyi olsa da kurtarislari yaparken tokatladigi topun nereye gidecegini pek hesaplamiyor gibi geldi. Evet, hareketli, refleksler iyi, hatta cok konsantre. Ancak ozellikle Galatasaray'in geriye yaslandigi maclarda atilan sutlari ya tutmasi, ya da disariya dogru tokatlamasi lazim. Ceza sahasi icine dogru biraktigi toplar cok can yakar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Adamın tipi yerine, Ömer abinin yaptığı yorum üzerine oynadığı oyundan bahsetsek.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sadece ozetlerden izledigim kadari ile her ne kadar refleksleri iyi olsa da kurtarislari yaparken tokatladigi topun nereye gidecegini pek hesaplamiyor gibi geldi. Evet, hareketli, refleksler iyi, hatta cok konsantre. Ancak ozellikle Galatasaray'in geriye yaslandigi maclarda atilan sutlari ya tutmasi, ya da disariya dogru tokatlamasi lazim. Ceza sahasi icine dogru biraktigi toplar cok can yakar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri