Türkiyede olduğu gibi Almanyadada daha çok fenerbahçe taraftarı olabilir o yüzden çok şaşırmamak gerek
Printable View
Türkiyede olduğu gibi Almanyadada daha çok fenerbahçe taraftarı olabilir o yüzden çok şaşırmamak gerek
Fenerbahçem alır :)
Saha güzel atmosfer güzel hava güzel takımlar güzel....ee daha ne diyelim iyi olan kazansın.
Taraftarın çok olması ile maç kazanılmıyor.Ona bakarsanız çok uzun süre Fb bizi Kadıköyde yenemedi.Yani tribünde yendik sahadada yeneriz diye saçma sapan laflar etmek bence futbol dışıdır.
gönlüm bjk dan yana ama fb kazanacak gibi
Her iki takımıda basarılar...................
Fırat abi bence bu kadar emin konuşmanın manası yok.Futbol biraz da şans işi.Şu kesin kazanır demek yanlış olur.Ama ben takımıma inanıyorum.Kazanacaklar.
Fenerimiz her türlü alacaktır bu macı..
kesinlikle besiktas.cisse macin adami olcak.skor da 2-0 olcak....
Bende Bu MaÇi Bjk'nin Almasini Dİlİyorum,skor Farketmez,maÇin Kİlİt Adamlari RÜŞtÜ Ve Oynarsa Delgado Olur Bence..
Beşiktaşım kazanacak inşallah.
Fenerbahçe kaleyi uzaktan bombalarsa çok rahat kazanır malum kalede rüştü var :)
İnşallah Fenerbahçe kazanır zaten Fenerbahçe'yi kupaya yakın görüyorum
Delgado dan Çok şeyler Bekliyorum...Bu Maç Bizim...Kim Nederse Desin...9 Bin Bilet SAtılmış Diye Bizi Yenceklermiş....5 Senedir Görüyoruz....
50 Bin Olduğunuzdada Yendik.....150 Bin Olduğunuzdada Yeneriz....
Ohh ohh çok güzel, maçsız geçen zamanlarda sakinlik yaramadı sanırım tartışma çıkarmak için uğraşıyorsunuz. Şimdi başlasam konudaki mesajların yarısı silinir.
Konuyu kapatıyorum, yarın BJK maçı bittikten sonra açarız. Ama konuya daha önce atılmış mesajlar gibi mesajlar atılmaya devam ederse siz artık mesaj atamayacak konuma gelirsiniz bunu da hatırlatayım!!!
Konuyu açıyorum, rakibi küçümseyen, rakip takım taraftarlarını kışkırtan, ortamı geren mesajlar silinip uyarı verilecektir.
Mesajı yazdıktan sonra göndere değil gelişmiş moda basın ve yazdıklarınızı tekrar okuyun.
Ayrıca rahatsız olduğunuz bir mesajı bizlere bildirin, ona cevap verirseniz ve savunmanız o başlattı şeklinde olsa bile o mesaja cevap veren üyeler de cezalandırılır.
Bize rapor edilen mesajlara dakika başı bakamıyoruz, bu biraz uzun sürebilir ama mutlaka bakıyoruz. O nedenle rahatsız edici mesajlara cevap vermeyin bize bildirin.
ilklerin Takımı Beşiktaş , Zaten İlk Kupayı Aldı (= ...
2. Sinin bu açıdan 1.si kadar ilki kadar önemi olmayacaktır...
Dünkü Kadrodan İbrahim Kaş'ı çıkarıp iyileşirse Gökhan Zan'ı alması yeterli olacaktır...Tek Forvet Bobo'yla işi yine bitiririz...
Yeterki Temiz Maç Olsun , Hakem Hatası Olmasın öyle kazansın Fenerbahçe , o zaman biz alkışlamasını Biliriz zaten! ...
bu mac besıktasın abı %100
hayatta %100 dıye bısey yoktur hele futbolda fenerbahce kazanırsa bu lafını hatırlatırım sana kardes
İki takımında şansı eşit.Beşiktaş doğru düzgün transfer yapmasada Fenerbahçe'ye şansı tutuyor.
Kupa maçından 3 gün sonra ŞL maçı var. Deplasmandaki maça Ertuğrul Hoca tam kadro çıkacaktır, bu nedenle kupa maçına tam kadro çıkmaz diye düşünüyorum. Bu nedenle Fenerbahçe'yi biraz daha önde görüyorum.
Ama derbi maçlarında oynayan oyuncular kim olursa olsun farketmiyor, zevkli keyifli bir maç olsun, üstüne de Fenerbahçe kazansın daha ne istiyim?:p
Galiba Rüştü oynamıcakmış bu maçta... Dinlendirilcekmiş...
Maçın en sevindirici tarafı Show tv'de olması
öyle diyorsun ama o televoleyi sunan adam sunarsa maçı ÇİLE olur
Yattara Atıyouurr
adam o ları bi acayip sölüyor
Onun anlattıkları maçlar ruhsuz oluyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
burada genelde hakemlerle kazandığımız anlamını çıkarmak normal değilmi blackeagle
nyse adam 1 msj atmış çıkmış zaten dahada gelmeyebilir
Kim kazanırsa kazansın.Yeni transferleri izlemek bana heyecan veriyor.Gerek Bjk olsun
Gerek FB olsun.
Sheriff Maçında ki Futbol İle Çok Zor ......... Umutluydum Ama DÜnkü Maçtan Sonra İflahım Kesildi.....
Fenerbahçe alacaktır bence
Fenerbahce rahat alir.
Futbol Üç ihtimalli bir oyun ben fenerbahçeliyim ama dileğim kim kupayı isteyip oyunuyla Türkiye süper kupasını hakediyosa o takım kazansın biz de hep beraber alkışlayalım.
Hakeden kazansın tabiki:::::::::.:)
Sheriff rövanşından dolayı tam kadro çıkmayabiliriz.Bundan dolayı favori Fenerbahçe.Ama yinede bu maçlarda sonuç belli olmaz.
Bence iki takımında çok fazla önem vermeyeceği bir maç olacak zira iki takımında avrupa maçları öncesi sakatlık yaşamaması gerekiyor dostça geçsin yeter kimin kazanacağını o kadar önemsemiyorum
Maç bizim yahu BoBo atıcak kesin 1tane... Sheriff maçını ölçü almayın FB de atak oynayacaktır...
Beşiktaş her ne skorla olursa olsun mutlaka alacaktır..
Önemsiz bir kupa alamazsak hiç üzülmem
Fenerbahçe'nin kadrosu daha oturmuş olduğundan kesinlikle favori...