Bence cok güzel :) Biz zoru severiz...
Printable View
ilk mac biz marsilyadan puan alir liverpool da deplasman portoyu yenerse 3.luk garanti olur tek bisi kotu son hafta liverpool marsilya deplasmaninda yedeklerle cikma ihtimali var
Şans yanımızda olursa çıkabiliriz gruptan:)
Şans ve iyi oyun.Bu ikisi bizim gruptan çıkmamızda etkili olacak.Zaten benim takımımızdan çok büyük bir beklentim yok.Ellerinden gelenin en iyisini yapsınlar yeter.
Mantıklı olan da budur.. Beklentileri çok yüksek tutmakta yanlış, takımlarımızı yerden yere vurmakta.. Ertuğrul Sağlam'ın elinde sihirli bir değnek yok, olumlu yönde adımlar attığı bir gerçek ama Avrupa'da başarının gelmesi için istikrar çok önemli.. Hedef gruptan çıkmak olmalı ama 3. lük olursa da kimse burun kıvırmamalı..
Marsilya iyi takım değil ama Fransız takımlarına karşı hiçbirşey söylenmez.Geçen sene rahat 6 puan alabiliriz dediğimiz takımdan 1 puan almıştık biz..
Beşiktaşa başarılar.
Zor bir gruba düştüler.
Konu dışı mesajlar ve alıntıları temizlenmiştir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Liverpool Türkiye'de 3 maçta 1 beraberlik alabilmiş en iyi bu bir avantaj olabilir tabii 2005 de kazandık deyip gaza gelirlerse bilemem pek ama Ben Bjk'dan İstanbul'da ki Liverpool maçında en azından beraberlik bekliyorum.
Besıktaslılar bizim gibi hesaplar yapıyor bizde bordeaux için aynılarını söylüyorduk insallah iyi puanlar toplarsınız..
4.torbadan girdiigimiz sürece grubtan cıkmak mucize gibi birsey olur.....
En kısa zamanda puanları toplamalıyız....
Beşiktaşın en büyük şansızlığı Liverpool ile maçlarını 3. ve 4. maç olması ..geçen sene gsye olduğu gibi liverpool gruptan çıkmayı garantilemiş olsa bjk 3 puan alabilirdi ama liverpool bjk 2 maçını kazanıp gruptan çıkmayı garantilicek ee buda diğer takımlara yarayacak
Beşiktaş şanslı olabilirse en fazla 6-7 puan toplar, o da şans yanında olursa fakat olmazsa 2-3 puan belki...
Liverpool ayni Liverpool (Tek fark Torres:) )
PSV yerine Porto....(Notrlesirler)
Bordo yerine Marsilya (Bunlar da notrlessin)
Gecen sene Galatasaray bu kurayi cektiginde (bu forumda degildim ama) her ortamda 4. olacagimizi,3.luk sansimizin cok az oldugunu soylemistim...Cunku hicbir sey gorundugu kadar basit degil, hele ki CL de...Hicbir takim hafife alinmaz, her turlu supriz oyunun dogasi geregi olabilir...Bu sefer gecen senekinden farkli olursa hem futbolumuz adina hem de Besiktas adina buyuk bir kazanc olur...Bu sene de fazla umutlu olmasam da suprizler bekliyorum...
bence beşiktaş bu grupta 3. olur 2. lik te çok çok zor değil
Uefa'ya gitme sansımız cok zaten.Marsilya'nın üstüne cıkamazsak biz zaten direk dönelim Türkiye'ye.Beşiktaş Liverpool'dan 1 puan almanın hesabını yapması lazım.
Porto'yu ve Marsilya'yıda kesinlikle evimizde yenmemiz gerekir.Dısardada elimizden geldigince bişeyler yapmak lazım.Ama içerdeki maclar cok önemli.Grubtan cıkmak bu kadroyla kesinlikle hayal degil.Ama cıkamazsakda Uefa'ya kalmasakda Beşiktaş'ımızın canı sagolsun.Malum gücümüz bu kadar diyip gecmek hayal kırıklılıgına ugramamak lazım.Herseye hazırlıklı olalım gruptan cıkmayada cıkmamayada :)
En büyük sorunumuz takımın Avrupa tecrübesinin az olması.
Beşiktaş'ın evinde oynayacağı maçlar çok önemli.Grubun kaderini bu maçlar belirler.Liverpool'dan İnönü'de 1 puan koparmalı ayrıca Marseille maçında da kayıp vermemeli.3.lük yakın ihtimal olarak görüyorum..
Berke katılıyorum.Bu grubun kaderini belirleyecek maçlar İnönü'deki maçlar.
Porto ve Marsilya'yı yenebilir Bjk fakat futbol sahada belli oluyor. Liverpool'u hiç sanmıyorum ama digerlerinden istedigi sonucları alabilirse Bjk bu gruptan çıkar. Eger istenildigi gibi gelişmeler olmazsa bile 3. olmak zor degil.
Devler mercek altında
Beşiktaş teknik heyeti, 18 Eylül'de Marsilya - Beşiktaş maçı ile başlayacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları öncesi (A) grubunda yer alan rakiplarini mercek altına aldı. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda mücadele edeceği rakiplerinden Marsilya'nın dün oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Paris Saint Germain karşılaşmasını izleyen Ertuğrul Sağlam, Fransız ekibinin çok zorlu bir takım olmadığını ve Marsilya ile başabaş bir mücadele yapabileceklerini söyledi.
Sağlam, dün izlediği karşılaşma sonrası teknik heyet ile yaptığı toplantıda, "Marsilya yenilmeyecek bir takım değil. İlk maçı onların sahasında oynuyor olmamızı avantaja çevirebiliriz. Cisse gibi önemli bir forvete sahipler, ama Beşiktaş'tan iyi takım değiller. 18 Eylül'de oynayacağımız karşılaşmadan galip gelerek, Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapabiliriz" dediği kaydedildi.
Siyah beyazlı ekibin yardımcı antrenörü Mutlu Topçu ise, yine dün akşam oynanan Uniao Leiria-Porto kaşılaşması izledi. Topçu, Porto'nun deplasmanda 3-0 kazandığı maçın ardından Portekiz ekibinin zorlu bir rakip olduğunu ve dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu dile getirdi. Beşiktaş teknik heyetinin Şampiyonlar Ligi rakiplerini izlemeye devam edeceği ve bu takımların kendi liglerinde oynayacakları karşılaşmaları bu haftadan sonra siyah beyazlı ekibin teknik heyetinin mercek altına almayı sürdüreceği belirtildi.
Kaynak: DHA
Bu sene CL'de mücadele eden iki takımımızda bence iyi kurralar çekti. Ben Beşiktaş'tan daha umutluyum. En azında iki takımımızda bu organizasyonda tecrübeliler ve Uefa'ya gidebileceklerini düşünüyorum.
Liverpool-Torres,Voronin,Gerard
Porto-Quaresma,Farias,Leo ve Leandro Lima
Marsilya-Zenden,Nasri,Cisse,Niang
Beşiktaş bu isimlere çok dikkat etmeli..Özellikle Marsilya maçları Beşiktaşın UEFAya gidip gitmeyeceğini belirleyecek..Yeni Zidane olarak söylenen Nasriye çok dikkat edilmeli..Kayserispor maçında Defansın arkasına atılan toplar çok tehlike yarattı..Nasri gibi bu pasları atan Cisse gibi bu pasları gole çeviren oyuncuları var..Beşiktaş böyle hatalar yapmazsa UEFA ve 2.lik için şansı var diye düşünüyorum..
Bu gruptan çıkmamız için İnönüde oynadığım karşılaşmalardan 2 galibiyet almamız lazım.. Eğer takımımız iyi oynarsa gruptan çıkma şansımız büyük..
Beşiktaş'ın gruptan çıkma şansının az olduğuna inanıyorum.Umarım yanılırım.
3.lüğü yüksek bir ihtimal olarak görüyorum.
liverpoola karşı oynıycak futbolcularımızın kendi üzerlerine birer gömlek daha geçireceğine ve 2veya 4puan alabiliceğimize inanıyorum ben herkes şimdi hemen yok artık falan diyicek ama maçlarda görücez.. marsilya deplasmanından 3puanla döndükmü önümüz çok açık ve 2.olarak çıkarız bu gruptan..
Umarım çıkarız gruptan ama bende zor görüyorum zira Şamp. tecrübesi olan oyuncu sayısı az ve genç bir takım Beşiktaş.
Zor grup Marsilya istikrarsız takım önlerinde 3.olma şansımız var...
Kim ne derse desin.Marsilya ve Porto ayarımızda takımlar.Fenerde Beşiktaş'ta cok güzel gruplara düstüler.Bunlardan iyisi olamazdı.
Marsilya'yı ekarte edebiliriz.
Ancak Porto maçları çok zor. 3 veya 4 puan alabilirsek gruptan çıkabiliriz.
Porto hızlı gzl futbol oynuyor Marsilya Ribery varken bile istikrarsız bir takımdı yine öyleler biraz şansda olursa 3.oluruz bence..Porto yu geçmemiz çok zor..