1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup A

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    ben cikamayacaksiniz demedim sadece gs nin oynadigi topu bu kadar kucumsememeni soyledim...dedigin gibi gruplara donelim tahminim ve dilegim 3.olarak uefaya gidip orada da ceyrek final oynar gibime geliyo besiktas...
    Uefa'ya gitme sansımız cok zaten.Marsilya'nın üstüne cıkamazsak biz zaten direk dönelim Türkiye'ye.Beşiktaş Liverpool'dan 1 puan almanın hesabını yapması lazım.
    Porto'yu ve Marsilya'yıda kesinlikle evimizde yenmemiz gerekir.Dısardada elimizden geldigince bişeyler yapmak lazım.Ama içerdeki maclar cok önemli.Grubtan cıkmak bu kadroyla kesinlikle hayal degil.Ama cıkamazsakda Uefa'ya kalmasakda Beşiktaş'ımızın canı sagolsun.Malum gücümüz bu kadar diyip gecmek hayal kırıklılıgına ugramamak lazım.Herseye hazırlıklı olalım gruptan cıkmayada cıkmamayada

2. Default

Quote Originally Posted by welet View Post
    Uefa'ya gitme sansımız cok zaten.Marsilya'nın üstüne cıkamazsak biz zaten direk dönelim Türkiye'ye.Beşiktaş Liverpool'dan 1 puan almanın hesabını yapması lazım.
    Porto'yu ve Marsilya'yıda kesinlikle evimizde yenmemiz gerekir.Dısardada elimizden geldigince bişeyler yapmak lazım.Ama içerdeki maclar cok önemli.Grubtan cıkmak bu kadroyla kesinlikle hayal degil.Ama cıkamazsakda Uefa'ya kalmasakda Beşiktaş'ımızın canı sagolsun.Malum gücümüz bu kadar diyip gecmek hayal kırıklılıgına ugramamak lazım.Herseye hazırlıklı olalım gruptan cıkmayada cıkmamayada
    evet besiktas avrupada surpriz yapmaya acik bir takim olumlu olarakta olumsuz olarakta...temsilcilerimiz elinden geleni yapsinlar basari kendiliginden gelecektir

Mesaj Yetkileri