Fener alır.
Printable View
Fener alır.
Hangi taktik ile çıkarsak çıkalım, yeneceğimizi umuyorum
YA KEZMAN'ın yanında Deivid oynayamazki
Böyle oynarsak defansif yöndende kayıplarımız olur
Hiç 2 forvete geçmeyelim daha iyi
Ama Susiç bize kıyak geçipte Deividi tutmazsa o zaman baya bi gol atarız
Ama bunu avrupada yapmazlar
Yani bu maçı kazanırsak ölçü almayalım , puan kaybedersekte merak etmeyelimki taktik değişir hemen :)
Maç Kadrosu açıklandı
15 Eylül 2007 Cumartesi
Çaykur Rizespor ile sahamızda oynayacağımız maçın kadrosu açıklandı. Teknik direktörümüz Zico, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda akşam saat 21.00'de başlayacak karşılaşma için 20 kişilik kadro belirledi. Buna göre maç kadrosundaki isimler şu oyuncularımızdan oluşuyor: Volkan Demirel, Mateja Kezman, Önder Turacı, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Uğur Boral, Diego Lugano, Eduardo de Souza, Deivid de Souza, Yasin Çakmak, Roberto Carlos, Gökçek Vederson, Kemal Aslan, Kazım Kazım, Mehmet Aurelio, Ali Bilgin, Volkan Babacan, Gürhan Gürsoy, Gökhan Gönül.
Aynı fikirdeyim.
Deivid-Kezman çıkacakmış bugün çift forvete, Semih yine yedek. Semih ne dese, ne yapsa haklıdır bu saatten sonra, adam çıkıyor, çıktığı ilk maçta golünü atıyor, Kezman ile Deivid'in ligde golleri yok henüz. Çift forvette ikisi oynayacak. Semih bas bas bağırıyor performansıyla ben bu takımda oynarım diye ama Deivid sevdasından yine oynayamıyor.
------------------------------Volkan-------------------------------
---------------------lugano-----------edu(yasin)-------------önder
-----------ali bilgin------mehmet aurelio------selçuk şahin-----roberto carlos
---------------------------deivid--------kezman- --------------------
Ç.rizespor karşısına çıkacak ilk onbir ve dizilimi.
sanKİ Bİrİ Eksİk :s :d :d
Bu maçı kısmet olursa izleyeceğim, maç sonu eve geldiğimde maç hakkında yorumlarımı yaparım. Bu akşam umarım hayal kırıklığı yaşamayız..
Sanmıyorum...Galip geliriz..
Bakalım 3-5-2 sisteminde nasıl oynayacak Fenerbahçe.
3-5-2 gibi bir sistem şuan dünya futbolunda artık yok. Bakalım Fenerbahçe'de nasıl bir etki verecek. Ama korktuğum şuki eğer bu sistemde iyi oynarsak İnter maçına bu taktik ile çıkıp İnter hücmünu üç savunma ile karşılayacağız büyük risk.
Rizespor'un puan çıkarmasını beklemek zorundayız artık.
3-5-2 çok riskli bir sistem savunma cok acıkta verebilir..Bakalım nasıl bir maç olacak:)
3-5-2 sistemi günümüz futbolunda kalmadı..Bu maçta yasanacak 1 puan kaybı zicoyu atese atar:(
Dörtlü savunmada bile hata yaparken üçlü savunmada neler olacak düşünmek bile istemiyorum. Rakipte Zafer Biryol var. Fenerbahçe'den ayrılan oyuncular Fener'e gol atma istekleri çok yüksektir. Zaferden bir gol bekliyorum. Edu büyük ihtimalle oynamıyacak. Yasin savunmanın ortasında. Zevkli ve bol pozisyonlu bir maç bizi bekliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote:
Volkan
Onder Lugano Edu
Ali Selcuk Aurelio Carlos
Alex
Deivid Kezman
İlk onbir belli oldu. Buyrun.
İşte bende aynısını yazacaktım yazmadım...
3-5-2 sistemi günümüz futbolunda kalmadı..Bu maçta yasanacak 1 puan kaybı zicoyu atese atar:(
Savunma arkasına cok adam kacabilir mesela bu mac sivasla olsaydı fenerbahce yanmısdı...
Fenerbahce bence bu mactayenilsin eger yenerse sampiyonlar ligi macındada aynı sistemle cıkar...
Alacağımıza eminim.
Aynı dizilişle Inter'e karşı çıkarsak Kadıköy'de tarihi fark yeriz.
Edu sol stoper oynayacak, Önder sağ, Lugano arkalarında. Ali Bilgin bu sisteme uygun değil, defansif yönü yok, sağ tarafımızdan iyi gelebilirler.
Zico 3-5-2 ye göre oyuncu seciminide yanlıs yapmıs..
Önder aut Yasin in olması lazımdı.......
Ali aut kazım in olması lazımdı....
Bu sisteme en cok kezman sevinmistir görecez kezmanı nasıl oynayacak:)
Ali bilgin riskli bence çünkü bu sistemde kanatların kademeye girmesi lazım...
Aslında gökhan gönülde iyi olurdu...
Ne Ali Bilgin ne de Kazım.Bu sistemde sağ kulvarda Gökhan Gönül olmalıdır.
semsi gökhanı hiç oynatmıyorki....Bari kazımı oynatsın..
Kezmanı harbiden merak ediyorum istedigi oldu..
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooool
1-0
Golü atan oyuncu Rodriguez
rize attı 1-0 süper organizasyon güzel bir gol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emrah atmadı golü asist yaptı o
0-1 Caykurrize önde :) Leandro atti.
Fenerbahce böyle giderse bu maci kaybeder.Taktikleri yüzünden defans cok bos kaliyor.
maalesef ki 3lü savunma tutmadı....
Zico biraz geri kalmıs kendi zamanındaki sistemi oynartıyor günümüz futbolunda 3-5-2 cok riskli 3-5-2 oynaman için stoperlerin ortasaha beklerin cok iyi olması lazım...
Susic isini bilir bosuna Galatasarayda istememişdi...
Fernerbahçe tüm hatlarıyla bastırıyor Rize iyi bir kontra - atak sistemiyle etkili olabilir..
Gol olmuş yahu 1-0.....
Zafer Biryol takimi yavaslatiyor,Rize`nin bu macki taktigine göre yanlis bir tercih.Kontraataklarda hep yavaslatiyor takimi.
fenerbahçe henüz maça agırlıgını koyabilmiş değil..çok sakin devam ediyor maç..dedim ya başladı fenerbahçe kezman net kaçırdı..
Kezman klasiklesmis bir sekile bos kaleye gol kacirdi.;)
F.Bahçe savunmasında çok boş alanlar var.
Bu savunmayı İnter'e karşıda böyle yaparsa fark kaçınılmaz olur.
Maç bu şekilde biterse veya berabere artık Zico Gönderilmeli...
Kezman attı 1-1..
1-1 Oldu
Mateja Kezman :(
Kezman attı 1-1.
Kezman güzel bir kafa golüyle beraberligi getirdi.
Beraberlik bile bence Fener için kötü.