Alırız...3-0
Alamazsak artık..Zico İstifa!!!!!!
Rizesporun puan alacagını düşünüyorum..
Fener zorlanacaktır.En fazla 2 fark bekliyorum.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
1-0 olsun bizim olsun.
Fenerbahçe kendi evinde yeni sistemi ile kazanır.
So what?
Saike
Herşey güzel olacak gibi geliyor farklı galibiyet istiyorum.
rahat kazanırız bence bu hafta bi surpriz daha yasamayız inter macından once iyi bi galibiyet alırız carlos gol atacak bence bu mac
İnter maçı öncesi moraller ve yeni sistem açısından önemli bir maç kazanırız ama iyi futbol olmayacak her zamanki gibi
rize geçen hafta aldıgı galibiyetle çıkışa geçmeyi amaçlıyor..yinede fb alır..
Rizenin savunması çok kötü.Fenerbahçe rahat kazanıcak diye düşünüyorum..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bence fener yeni sistemle rizeye karsi farkli galibiyet alir en az iki gol atarlar
Ligin en kötü takımlarından birini saha ve seyirci avantajı ile rahat geçer Fenerbahçe....
Rize'nin puan çıkarmasını istiyorum ama Fener alır.Kendi evinde,seyircisiyle...
BANKO Fenerbahçe
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Fenerbahçe çok rahat.
Fenerbahçe kendi evinde şov yapar..
Fenerbahçe rahat kazanır..
Kazanmak zorundayız İnter maçı öncesi moral depolamalıyız...
Kazanamassak zaten Zico güle güle demeliyiz artık...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Rizeme sonuna kadar güveniyorum. Rize kazanır.
Fenerbahce cok rahat kazanir.Rize su anda ligin en gücsüz takimi.
Fener kaybederse çok kötü olur.İnançları kaybolabilir.
FM Gazetesi
Fener Alır
Rize'nin Sürpriz Yapma İhtimaLi Yok Gıbı Bı Sey
Bu maçı rahatlıkla kazanacağımızı düşünüyorum.
Yumruk şov!
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında 15 Eylül Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra'daki tesislerde gerçekleştirilen akşam antrenmanında, sarı-lacivertliler ısınma ve pas çalışmalarının ardından kanat ortaları ve kaleyi farklı açılardan gören noktalardan şut çalışması yaptı.
(A) Milli Futbol Takımı kampından dönen Aurelio, tesislerdeki salonda çalışırken, Brezilya Milli Takımı kampından dönüşte olan Edu ve kasığında sakatlığı bulunan Deniz, antrenmana katılmadı. Tesislerde tedavi olduğu bildirilen Deniz'in, iğne olmak için İsviçre'ye gidip geldiği ifade edildi. Deniz'in, lig maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.
Ümit Milli Takım'dan dönen Kazım ve İlhan da takımla çalışmalara başladı.
Sakatlığı bulunan Tümer ve Ümit Milli Takım'ın dünkü Rusya maçında forma giyen İlhan, toplu koşunun ardından takımdan ayrı koşu yaparak çalışmalarını sürdürdü.
-APPIAH'TAN ''YUMRUK ŞOV''-
Takımla antrenmana başlayan Appiah, şut çalışmaları sırasında antrenmanı bıraktı. Bir süre saha kenarından antrenmanı izleyen Ganalı futbolcu, daha sonra tesislere doğru giderken, çalışmayı izleyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere, tribünlere yaptıkları gibi ''yumruk şov'' yaptı. Appiah, bir süre yöneticilerle sohbet ettikten sonra tesislere girdi.
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.
13.09.2007
Kaynak : AA
Benim beklediğim ve bildiğime göre muhtemel 11 şu şekilde:
Volkan, Önder, Lugano, Yasin, R.Carlos, Colin Kazım, Aurelio, Alex, Vederson, Kezman, Semih
fenerbahce çok rahat bir galibiyet alır...
Burak azından bal damlıyor valla =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.