Tarık her mesajıma neden cevap yazma gereği duyuyorsun :o
"mucize" bu kelime maç için ağır kaçıyor fenerbahçe kaliteli takım iyi yönetilmiyor o ayrı ama sahadaki 11 oyuncu kaliteli neden puan almamamız MUCİZE olsun ...
İnter de eksikler var Adriano da yok... Yani çok ta istikrar abidesi değil yani bence Milan Real Barca Manu Liverpool değil İnter geçen sene Lizbon a yenildiler...Maç Kadıköy de her ne kadar İnter Favori olsada ki bende öyle görüyom Fenerbahçe nin kazanmasına mucize olarak bakmam...
Kazancağımız ya da kazanmayacağımız konusunda şüphelerim var. Bilmiyorum açıkçası Zico Avruğadaki klasik iyi oynayıp kaybedeceğimiz maçlardfan mı olacak yoksa direk mi kaybedecez ya da iyi oynayıp kazancaz ya da kötü oynayıp kazanacağız hiçbir fikrim yok.:D
Gönül isterki Fb kazansın ama İnter zorlansa da kazanacak gibime geliyor..
Maalesef İnter alıcak gibi duruyor...
Inter'in 6 eksiğine rağmen bu kadrosu bile malesef Fenerbahçe'yi yenebilecek güçte..Fenerbahçe ilk yarı oyunda denge sağlayabilir ama bence Inter 2. yarı maçı koparır..
Fener'in Rize maçında 10 - 15 kat daha iyi oynaması lazım Inter'den puan çıkarmak için.. Zor ama imkansız değil..
Taraftar herşeye rağmen protesto etmeden 90 dakika takımını desteklerse, oyuncular kendileri için değil takım için oynarsa, Zico saçmalamazsa; Fenerbahçe savunması S.O.S veren İnter'den puan/puanlar alabilir..
Taraftar desteği çok önemli olacak Fenerbahçe için, ayrıca Burak'ın da söylediği gibi "takım oyunu" oynarsa birşeyler yapabilir Fener..
Direnmeliyiz.
Gönlüm Fenerbahçe ile ama İnter kazancak gibi duruyor.İnşAllah ben yanılırım...
Kalbim Fenerbahçe, aklım Inter diyor.
Hiç umudum yok bu maçtan, Inter rahat oynar, iddaa'da da kuponumda banko 2 oynayacağım. Hatta üst oynayacağım, Inter en az 3 tane atmadan gitmez İstanbul'dan.
Zico gidecekse, eğer bir şeyler Fenerbahçe'nin iyiliği için değişecekse, ben yenilgiden yanayım. Eğer bu maçı kazanırsak ligdeki kötü sonuçlar ve kötü futbol unutulur, daha sonra yine Fenerbahçe kötü sonuçlar alır. Anderlecht maçı bunu yapmıştı, Inter maçı da aynı nitelikte ama bu maçı kazanacağımızı sanmıyorum. Kaybetmek Fenerbahçe için daha hayırlı olacaktır, en azından Zico'dan kurtulabiliriz.
Haklısın Egemen eger İnter 2-3 fark atarsa Zico banko kovulur.
5'li defansı öneriyorum....
Ben de razıyım Zico kovulacaksa 3-4 yemeye. Yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum, eskiden kovardık böyle kötü durum olduğundan şimdi gereksiz yere sabır gösteriliyor. Bu sabır Löw'e gösterilseydi zamanında Fenerbahçe'nin müzesinde Avrupa kupaları yer alırdı şimdi.
Zico kovulmaz bence, en azından devre arasına kadar..
Bizim yönetim istikrar yapmaya çalışıyor tamam istikrar güzel bir şey başarı getirme oranı baya yüksektir ama istikrar yapacağın isim Zico ise orada sorun var demektir
http://www.sporx.com/images/1/37/8844_B_zico048.jpg
Turkcell Süper Lig'de dün akşam Çaykur Rizespor'a ile berabere kalan Fenerbahçe, Çarşamba günü oynayacağı İnter maçının hazırlıklarına, bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.
Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü maçta görev alan futbolcular tesislerde jenerasyon çalışması yaparken. diğer futbolcular ise düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç gerçekleştirdi.
Sol dizinden sakatlığı bulunan Tümer Metin düz koşu yaparken, sakatlığı sebebiyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen Deniz Barış çift kale maçta yer aldı. Kasıklarında ağrı bulunan ve geçtiğimiz günlerde İsviçre'ye giderek iğne olan Deniz Barış'ın, İnter maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.
Cuma günü kontrolden geçen ve ameliyat olmasına gerek duyulmayan kaleci Serdar Kulbilge takımla çalışmalarını sürdürürken, Appiah ise tesislerde çalışmalarına devam etti. Kaleci Serdar ayrıca, antrenmanın son bölümünde ayağında hafif bir ağrı hissettiğini belirterek çayışmayı yarıda bıraktı.
Öte yandan, antrenmanının son bölümünde ikili bir mücadele sonucunda Colin Kazım ve Can Arat arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Çift kale maçın son bölümünde yaşanan bu tartışma kısa sürede kapandı.
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı İnter karşısına ise eski sistemiyle çıkacak.
Çaykur Rizespor karşısında 3-4-1-2 sistemini deneyen ancak, bundan istediği sonucu alamayan Zico'nun, Roberto Carlos'u yine sol beke çekip Deivid'i orta sahanın sağında oynatması, Ali Bilgin'i ise yedek kulübesine çekmesi ve 4-4-1-1 düzeni ile sahaya çıkması bekleniyor.
Sarı lacivertli takım yarın akşam basına kapalı yapacağı antrenman ile İnter maçının hazırlıklarını sürdürecekler.
16.09.2007
Kaynak : DHA
Bence böyle daha güzel.Deivid'in yerine Colin oynayabilir.Bu arada sol açıkta kim olcak.Uğur Boral,Tümer,Wederson?
Yaptığın bir işin arkasında dur be ?? medayaya göre taktik değiştiriyorsun ?
Büyük ihtimalle Vederson oynayacak solda, zira basın toplantısında R.Carlos ile Vederson'u önlü arkalı oynatabilirim demişti. En ideal isim de o olur zaten.
Ben bu maçtan gollü bir beraberlik ya da İNter galibiyeti bekliyorum.Fenerbahçe'nin kazanma şansı gerçekten çok az ama beraberlik olabilir.
Zico Kovulacaksa Varsın 5 Yiyelim
Eğer Rize maçındaki HIRS bu maçdada olursa en az 5 olur zaten...
Taktikde önemli değil sonuçta önemli olan kazanma hırsı..Oyuncu umursamassa istersen 4-4-2 istersen 4-5-1 istersen 10-10-10 çık sahaya kazanmassın..
Sahada 30 tane parasını almış.Tamam diyen oyuncu varsa maç kazanmak zor...
Heee Şimdi Ne olacka avruap arenası hepsi takır takır oynayacak neden Avrupaya gidip fazla para kazanmak isteyecekler
Zico sürekli sistem degisitiriğ ayrıca sürekli degisik ilk onbirle sahaya cıkarsa basarı zor:)
Zico takımda istikrarı saglamalı...Her hafta degişik birsey deniyor hazırlık maclarını gücsüz takımlarla yapacagına güclü takımlarla yapıp bunları
denemesi lazımdı..Beni dedi dersiniz zico Sezonun 2. yarısı olmaz..
http://www.sporx.com/images/1/37/7253_6269_03.jpg
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 19 Eylül Çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe-Inter karşılaşmasını İspanya Futbol Federasyonu'ndan Luis Medina Cantalejo yönetecek.
Cantalejo'nun yardımcılıklarını Juan Carlos Yuste Jimenez ve Antonio Artero Gallardo yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Alfonso Alvarez Izquierdo görev alacak.
17.09.2007
Kaynak : İHA
Bu hakemi hiç sevmem.
Fener Liqdeki Gıbı Giderse Avrupada Her Maç BeşLik Olur
Çarşamba Gunu Nası Bı Kadro v Taktik Çıkıcak BakaLım
Fb'ye İnter macında Başarılar diliyorum.İnş yener
İnşaLLah Puan aLırız.Süpriz de yapabiLiriz.Adam gibi oynasak ama bu şartLar aLtında puanda süper oLur.
Kafam hakeme takıldı. Schalke ile iki sezon önce 3-3 biten maçı bu hakem yönetmişti. O maçta Alex'i atmak için elinden geleni yapmış ve iki sarı kart sonunda Alex'i atmıştı. Umarım gene aynı olaylar tekrarlanmaz ve adil bir yönetim olur.