İnter rajat kazanır Feneri hiç iyi görmüyorum
İnter rajat kazanır Feneri hiç iyi görmüyorum
Eğer büyük bir sürpriz olmazsa, Inter kazanacaktır.
Ama fark beklemeyin derim ben !![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Rize maçının bu maça olumsuz değil olumlu etkisi olacaktır. O maçta oynadıkları gibi asla oynamazlar. Ha oynayacakları oyun çok mu şahane olur? Sanmıyorum. Ama daha inançlı, mücadeleci oyun oynayacaklardır. İyi savunma yapıp kontradan gol aramalıyız. İlk golü yersek cevabını veremeyeceğimiz için İnter açısından kolay maç olur.
"YÜCE ATATÜRK"
İnşallah fark yemeyiz Tiner'den...
Ne bu simdi?
Spor Taraftarlığı
- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı hliganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır
Herhalde kurallari okumamissin,diyelim ben Inter taraftariyim,simdi senin bu sözüne karsilik senle tartisiyorum ? Ne olacak ? Bosu bosuna tartisma cikacak sözleri kullanmayalim lütfen.
bence farklı olucak ve beraberlik çıkacak belki çok büyük süpriz olup da fener de yenebilir
Burdisso,Materazzi,Samuel,Vieira ve birkaç oyuncusu daha yok galiba İnter'in...
Ancak bunlar F.Bahçe'yi favori görmemize yetmiyor.
Gönlüm F.Bahçe'den yana ancak F.Bahçe'nin puan çıkarması mucize.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sonuçta şampiyonlar ligi bu ... neden puan almamız mucize olsun ki ?
İnter de eksikler var Adriano da yok... Yani çok ta istikrar abidesi değil yani bence Milan Real Barca Manu Liverpool değil İnter geçen sene Lizbon a yenildiler...Maç Kadıköy de her ne kadar İnter Favori olsada ki bende öyle görüyom Fenerbahçe nin kazanmasına mucize olarak bakmam...
Kazancağımız ya da kazanmayacağımız konusunda şüphelerim var. Bilmiyorum açıkçası Zico Avruğadaki klasik iyi oynayıp kaybedeceğimiz maçlardfan mı olacak yoksa direk mi kaybedecez ya da iyi oynayıp kazancaz ya da kötü oynayıp kazanacağız hiçbir fikrim yok.![]()
Gönül isterki Fb kazansın ama İnter zorlansa da kazanacak gibime geliyor..
Maalesef İnter alıcak gibi duruyor...
Inter'in 6 eksiğine rağmen bu kadrosu bile malesef Fenerbahçe'yi yenebilecek güçte..Fenerbahçe ilk yarı oyunda denge sağlayabilir ama bence Inter 2. yarı maçı koparır..
Fener'in Rize maçında 10 - 15 kat daha iyi oynaması lazım Inter'den puan çıkarmak için.. Zor ama imkansız değil..
Taraftar herşeye rağmen protesto etmeden 90 dakika takımını desteklerse, oyuncular kendileri için değil takım için oynarsa, Zico saçmalamazsa; Fenerbahçe savunması S.O.S veren İnter'den puan/puanlar alabilir..
Taraftar desteği çok önemli olacak Fenerbahçe için, ayrıca Burak'ın da söylediği gibi "takım oyunu" oynarsa birşeyler yapabilir Fener..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Direnmeliyiz.
Gönlüm Fenerbahçe ile ama İnter kazancak gibi duruyor.İnşAllah ben yanılırım...
Kalbim Fenerbahçe, aklım Inter diyor.
Hiç umudum yok bu maçtan, Inter rahat oynar, iddaa'da da kuponumda banko 2 oynayacağım. Hatta üst oynayacağım, Inter en az 3 tane atmadan gitmez İstanbul'dan.
Zico gidecekse, eğer bir şeyler Fenerbahçe'nin iyiliği için değişecekse, ben yenilgiden yanayım. Eğer bu maçı kazanırsak ligdeki kötü sonuçlar ve kötü futbol unutulur, daha sonra yine Fenerbahçe kötü sonuçlar alır. Anderlecht maçı bunu yapmıştı, Inter maçı da aynı nitelikte ama bu maçı kazanacağımızı sanmıyorum. Kaybetmek Fenerbahçe için daha hayırlı olacaktır, en azından Zico'dan kurtulabiliriz.
Haklısın Egemen eger İnter 2-3 fark atarsa Zico banko kovulur.