Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 494 sonuç

Konu: Fenerbahce - Inter | Şampiyonlar Ligi G Grubu Maçı - 1. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnter rajat kazanır Feneri hiç iyi görmüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Eğer büyük bir sürpriz olmazsa, Inter kazanacaktır.

Ama fark beklemeyin derim ben !
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Samuel neden kadroda yok ?
    Sakat Samuel.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rize maçının bu maça olumsuz değil olumlu etkisi olacaktır. O maçta oynadıkları gibi asla oynamazlar. Ha oynayacakları oyun çok mu şahane olur? Sanmıyorum. Ama daha inançlı, mücadeleci oyun oynayacaklardır. İyi savunma yapıp kontradan gol aramalıyız. İlk golü yersek cevabını veremeyeceğimiz için İnter açısından kolay maç olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnşallah fark yemeyiz Tiner'den...

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    İnşallah fark yemeyiz Tiner'den...
    Ne bu simdi?

Spor Taraftarlığı
    - Forumlarımızda tuttuğunuz takımı hliganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır

Herhalde kurallari okumamissin,diyelim ben Inter taraftariyim,simdi senin bu sözüne karsilik senle tartisiyorum ? Ne olacak ? Bosu bosuna tartisma cikacak sözleri kullanmayalim lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bence farklı olucak ve beraberlik çıkacak belki çok büyük süpriz olup da fener de yenebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Burdisso,Materazzi,Samuel,Vieira ve birkaç oyuncusu daha yok galiba İnter'in...

Ancak bunlar F.Bahçe'yi favori görmemize yetmiyor.

Gönlüm F.Bahçe'den yana ancak F.Bahçe'nin puan çıkarması mucize.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sonuçta şampiyonlar ligi bu ... neden puan almamız mucize olsun ki ?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Sonuçta şampiyonlar ligi bu ... neden puan almamız mucize olsun ki ?
    Rize ile Inter arasında çok fazla fark yok zaten, ee nede olsa Fenerbahçe'ninde her maçta harikalar yarata taktiği var.

Katılıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rize ile Inter arasında çok fazla fark yok zaten, ee nede olsa Fenerbahçe'ninde her maçta harikalar yarata taktiği var.

Katılıyorum..
    Tarık her mesajıma neden cevap yazma gereği duyuyorsun

"mucize" bu kelime maç için ağır kaçıyor fenerbahçe kaliteli takım iyi yönetilmiyor o ayrı ama sahadaki 11 oyuncu kaliteli neden puan almamamız MUCİZE olsun ...

İnter de eksikler var Adriano da yok... Yani çok ta istikrar abidesi değil yani bence Milan Real Barca Manu Liverpool değil İnter geçen sene Lizbon a yenildiler...Maç Kadıköy de her ne kadar İnter Favori olsada ki bende öyle görüyom Fenerbahçe nin kazanmasına mucize olarak bakmam...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Tarık her mesajıma neden cevap yazma gereği duyuyorsun

"mucize" bu kelime maç için ağır kaçıyor fenerbahçe kaliteli takım iyi yönetilmiyor o ayrı ama sahadaki 11 oyuncu kaliteli neden puan almamamız MUCİZE olsun ...
    Yav bu kişisel birşey değil aslında, yani senin sorduğun soruya karşı bende cevap verdim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yav bu kişisel birşey değil aslında, yani senin sorduğun soruya karşı bende cevap verdim.
    Bundan sonra hiç bir mesajıma alıntı yapmana gerek yok çünkü yasaklı listemde olacağın için saçma sapan mesajları görmicem

Nesil
    2006
    Yer
    -

Kazancağımız ya da kazanmayacağımız konusunda şüphelerim var. Bilmiyorum açıkçası Zico Avruğadaki klasik iyi oynayıp kaybedeceğimiz maçlardfan mı olacak yoksa direk mi kaybedecez ya da iyi oynayıp kazancaz ya da kötü oynayıp kazanacağız hiçbir fikrim yok.

Gönül isterki Fb kazansın ama İnter zorlansa da kazanacak gibime geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Maalesef İnter alıcak gibi duruyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Fenerbahçe inşallah yener.
    İnşallah yener Coşkuncum...

Bunu gerçekten çok istiyorum.İnter'de eksik sayısı fazla ama yine de İnter.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Inter'in 6 eksiğine rağmen bu kadrosu bile malesef Fenerbahçe'yi yenebilecek güçte..Fenerbahçe ilk yarı oyunda denge sağlayabilir ama bence Inter 2. yarı maçı koparır..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fener'in Rize maçında 10 - 15 kat daha iyi oynaması lazım Inter'den puan çıkarmak için.. Zor ama imkansız değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taraftar herşeye rağmen protesto etmeden 90 dakika takımını desteklerse, oyuncular kendileri için değil takım için oynarsa, Zico saçmalamazsa; Fenerbahçe savunması S.O.S veren İnter'den puan/puanlar alabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Taraftar desteği çok önemli olacak Fenerbahçe için, ayrıca Burak'ın da söylediği gibi "takım oyunu" oynarsa birşeyler yapabilir Fener..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Taraftar herşeye rağmen protesto etmeden 90 dakika takımını desteklerse, oyuncular kendileri için değil takım için oynarsa, Zico saçmalamazsa; Fenerbahçe savunması S.O.S veren İnter'den puan/puanlar alabilir..

Burak Senin bu dediklerin olsaydı OoOoO

24. Default

Direnmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Burak Senin bu dediklerin olsaydı OoOoO
    Ben içimden geçeni söyledim, belki Zico'nun kafasına taş falan düşer.. Hatta içinizde antreman izleyen varsa, gitsin direk taş atsın kafasına.. Garantili çözüm..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben içimden geçeni söyledim, belki Zico'nun kafasına taş falan düşer.. Hatta içinizde antreman izleyen varsa, gitsin direk taş atsın kafasına.. Garantili çözüm..

Bence de bu maçın kilit adamı Zico ..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gönlüm Fenerbahçe ile ama İnter kazancak gibi duruyor.İnşAllah ben yanılırım...

Kalbim Fenerbahçe, aklım Inter diyor.

Hiç umudum yok bu maçtan, Inter rahat oynar, iddaa'da da kuponumda banko 2 oynayacağım. Hatta üst oynayacağım, Inter en az 3 tane atmadan gitmez İstanbul'dan.

Zico gidecekse, eğer bir şeyler Fenerbahçe'nin iyiliği için değişecekse, ben yenilgiden yanayım. Eğer bu maçı kazanırsak ligdeki kötü sonuçlar ve kötü futbol unutulur, daha sonra yine Fenerbahçe kötü sonuçlar alır. Anderlecht maçı bunu yapmıştı, Inter maçı da aynı nitelikte ama bu maçı kazanacağımızı sanmıyorum. Kaybetmek Fenerbahçe için daha hayırlı olacaktır, en azından Zico'dan kurtulabiliriz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Zico gidecekse, eğer bir şeyler Fenerbahçe'nin iyiliği için değişecekse, ben yenilgiden yanayım. Eğer bu maçı kazanırsak ligdeki kötü sonuçlar ve kötü futbol unutulur, daha sonra yine Fenerbahçe kötü sonuçlar alır. Anderlecht maçı bunu yapmıştı, Inter maçı da aynı nitelikte ama bu maçı kazanacağımızı sanmıyorum. Kaybetmek Fenerbahçe için daha hayırlı olacaktır, en azından Zico'dan kurtulabiliriz.
    Bunları unutan biziz. Ne yazık ki unutuyoruz. Eğer kazansak bile Rize maçını yönetime, taraftara, basına dünkü yenilgi hatırlatırsak kimse unutmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın Egemen eger İnter 2-3 fark atarsa Zico banko kovulur.

Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri