Umut abi pek göbeğin yok senin.2 hafta önce yoktu :)
Printable View
Umut abi pek göbeğin yok senin.2 hafta önce yoktu :)
kilo alıp vermek tamamen metabolizma meselesi..ben günde 7-8 öğün yemek yerim..öyle azar azar da yemiyorum..3ana öğünde yaklasık 3ekmek yerim..ama kilom hiç değişmez..yazın 77 kısın 80 kiloyumdur..hiç şaşmaz..boyumda 1.85..baya ilginç:D
Umut Barfiks... :D
Anladın sen onu.
[quote=10672196;907683]Bazenleri yapıyorum, sağol
Sporcuyum, futbol ile ilgileniyorum fakat yağlı yemeği de yiyorum :) Önerini okudum ve bugünden başladım yağsız yemeklere
Temmuz ayında yapmıştım karın kaslarım oluşmuştu ama gece yemekleri mahvetti beni sağol.
Evde spor yapamıyorum işte, zamanım olmuyor. Ama bundan sonra yapmaya çalışacağım, sağol
Sana bir önerim var :D gece yemeği ye, yağlı olsun. Bunu 2 hafta yap 75 kilo olursun :) bilemedin 70 canım
İşte yağlı yemek ye :) Hemde gece
Boyum 1.71 kilom 75 küsür falan, fakat bunun 60 olması gerekiyor :)
Dertsiz insan mı var? :D
Aşkın abi Allah'tan hormonlarım bozuk değil, durumum o kadar da vahim değil aslında ama 60 kiloya, olursa 55 kiloya inmek istiyorum :)
Gece yağlı yemek ye ve uçuşa ( uyku :)) geç :p
Yaptığım spor oruç tutmamı engelliyor Aygün, ayrıca üstte de belirtmişler, Oruç'un neden tutulması gerektiğini :)
Hiç sorma Alican yahu, futbol oynuyoruz ama boş oynuyoruz:D
Öyle diyorsunda İbocan, Şeytan aklına giriyor :)
Çok sağol Batuhan, yarından itibaren bu bir dilim kepek ekmeğine başlıyacağım kısmetse, ayrıca bol bol asitli içecekler içiyordum, kola, gazoz olsun. Onlardan da vazgeçmem lazım artık :) Zaten ev ahalisinde suyu çok tüketen bir ben varım :)
Yok daha neler canım:D
Senin boyunda, senin kilonda olsam ne var :)
Öyle bir ihtmial olsa güzel olurdu hakkatende :)
Yani kelepçe taktıracak kadar da değil :) Hergün 50 mekik, 1 saatlik tempolu koşu ve yağsız yemekler ile bu işleri bitiririm :)
Organ bağışı yapıyor sandım birden kendimi :D
Dağ yok kii, her yer apartman :D
[quote=saruman16;907483]
bu mesajı alkışlıyorum(vv) en çık alıntı yapılan mesaj..
dip not: oruç tutmak her bünyeye kilo verdirmez.
Boy:1.67
Kilo: 52
Aşırı hamur işi ya da abur cubur tarzı yiyecekler yiyorsan bunlardan kaçın.
Hergün düzenli yürüyüş yap,
Sabah sporlarını da ihmal etme..