Kilo vermek istiyorum, göbek tarafından ve hiç sevmiyorum şu kiloyu
Sizce ne yapmam gerek? Neler yapmalıyım. Önerileriniz nedir?![]()
Kilo vermek istiyorum, göbek tarafından ve hiç sevmiyorum şu kiloyu
Sizce ne yapmam gerek? Neler yapmalıyım. Önerileriniz nedir?![]()
(/s)
Her gün mekik çek...
Yağyı kes.Spor yap.![]()
![]()
bence de spor yap yani kilo vermek yerine onları kasa çevir çok daha güzel olr![]()
Evet ama kendin evde spor yapabiliyorsan yap.Bazen insan üşeniyor ama spor salonuna yazıldığında para boşa gitmesin diye zorla da olsa gidiyorsun![]()
Spor salonuna falan gerek yok..Çık dışaarı koş 1saat![]()
yaw nasıl kilo alıyorsunuz anlamıyorum ben çok zayıfım bende kilo almaya çalışıyorum
alamıyorum kilolarından birazını bana versene
boyum 1.90 kilom 60 sırık gibiyim
ooov.Abi Yemek ye alırsın kilonu![]()
yemek yiyoruz ama enine büyüyeceğine boyuna uzuyoruz![]()
Bende tam tersi.Yemek yiyorum boy uzamıo kilo artıo.
herkesin derdi farklı![]()
İkinizde diyetisyene gözükün.Ayrıca bir kaç tahlil yaptırın.Hormon tahlili falan
Bencede cok onemli bu iş tahlil gerekli
Bende Kilo almak istiyorum.
Oruç tut .
Umut abi birde sporcu adam olcan var ya![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Oruç Allah Rızası için tutulur.Kilo vermek için değil...
Konuyu Saptırmayalım.
Kilo vermek bana da icab ediyor. Tek çözüm var kendimize hakim olabilmek![]()
Benimde göbek sorunum var. Bu yöntem ile bir haftada 2 kilo gitti. Tavsiyelerim:
Bütün öğünlerde ekmek tüketme. En önemlisi bu. Ekmek ve benzeri ürünleri kes. Kahvaltıda ekmek yemek istiyorsan kepek ekmeği olarak bir dilim şeç.
Üç öğün olarak karnını doğurma. Beş hatta altı öğün ye ama az ye. Öğün aralarında meyve tüket. Kola, gazoz gibi içecekleri bırak sadece bol su tüket. Her saat diliminde bir bardak su iyidir. Kesinlikle tatlının her türlüsünden kaçın. En önemlisi ise bir spor salonuna kayıt olup spor yap. Ama kayıt olma ihtimalin yok ise bol bol yürü. Asansör değil merdiven kullan.
Eğer ramazan ayında kilo vermek istemiyorsan oruç tutmaman gerekir. Eğer tutuyorsan ramazandan sonra yap.
Midene kelepçe taktır Umut![]()
Bende kilo vermeye çalışıyorum aslında çok kilolu değilim ama vermek istiyorum
Boy : 1.76 M
Kilo : 66
Evde bisiklet aletinde çeviriyorum
Dumbel kaldırıyorum
Mekik,şınav çekiyorum
Yağlı yiyorum ama az yiyorum ama olmuyor![]()
![]()
en iyisi kilo vermek isteyenlerle birlikte hastaneye gidek fazla yağlarınızı bana aktarsın doktor![]()
Bende kilo almak istiyorum, kilolarini bana bagislayabilirsin.
Hergün dağa tırman abi![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
[quote=ronnie91;907189]
Ne güzek keşke bende öyle olsam.Ama askerde komando olma ihtimali var o kötü.
nasıl yani komando olma ihtimaliben şimdi gidince komandomu olurum eğer komando olursam diğerlerinden ne farkım olur daha uzunmu yaparım askerliği?
Bazenleri yapıyorum, sağol
Sporcuyum, futbol ile ilgileniyorum fakat yağlı yemeği de yiyorumÖnerini okudum ve bugünden başladım yağsız yemeklere
Temmuz ayında yapmıştım karın kaslarım oluşmuştu ama gece yemekleri mahvetti beni sağol.
Evde spor yapamıyorum işte, zamanım olmuyor. Ama bundan sonra yapmaya çalışacağım, sağol
Sana bir önerim vargece yemeği ye, yağlı olsun. Bunu 2 hafta yap 75 kilo olursun
bilemedin 70 canım
İşte yağlı yemek yeHemde gece
Boyum 1.71 kilom 75 küsür falan, fakat bunun 60 olması gerekiyor
Dertsiz insan mı var?
Aşkın abi Allah'tan hormonlarım bozuk değil, durumum o kadar da vahim değil aslında ama 60 kiloya, olursa 55 kiloya inmek istiyorum
Gece yağlı yemek ye ve uçuşa ( uyku) geç
Yaptığım spor oruç tutmamı engelliyor Aygün, ayrıca üstte de belirtmişler, Oruç'un neden tutulması gerektiğini
Hiç sorma Alican yahu, futbol oynuyoruz ama boş oynuyoruz
Öyle diyorsunda İbocan, Şeytan aklına giriyor
Çok sağol Batuhan, yarından itibaren bu bir dilim kepek ekmeğine başlıyacağım kısmetse, ayrıca bol bol asitli içecekler içiyordum, kola, gazoz olsun. Onlardan da vazgeçmem lazım artıkZaten ev ahalisinde suyu çok tüketen bir ben varım
Yok daha neler canım
Senin boyunda, senin kilonda olsam ne var
Öyle bir ihtmial olsa güzel olurdu hakkatende
Yani kelepçe taktıracak kadar da değilHergün 50 mekik, 1 saatlik tempolu koşu ve yağsız yemekler ile bu işleri bitiririm
Organ bağışı yapıyor sandım birden kendimi
Dağ yok kii, her yer apartman
[quote=saruman16;907483][quote=yavuzselim_58;907592]
Herkese önerisi için teşekkür ederim, hepsini yapmaya çalışacağım![]()
(/s)
Katı yemek yerine sıvı yiyecekleri tercih et abim... Çorba kimin...![]()