Bu haftada maçlar baya gollü geçecek anlaşılan.:)
Printable View
Bu haftada maçlar baya gollü geçecek anlaşılan.:)
Konyaspor yükleniyordu ve golü buldu, gölü bulunca defans'a çekilemeden Fenerbahçe 30 saniye sonra gol attı. Erken gol gelmeseydi Fenerbahçe'nin işi zor olurdu diye düşünüyorum.
Gooooooooool ALEEXX !!
Gol Alex! 2-1
Goooooooooool Alexxxxxxxxx
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
goooooooooooooooool vederson.
gokcek vederson attı iyi fark atacaz heralde
Şov mu var ne :0:
İlk yarı bitti 3-1.
Bakin dememismiydim Kezman yoklugunda fener cosar diye :D
aa fener kendine geldi kezman yoktu değil mi?
Oh be Kezman yok Semih var süper adam glde attı.
gooooooooooooooollllllllllllllllll edu edu edu
Fenerbahce aska geldi. Radyodan dinliyorum ben ama her cektigi gol oluyor galiba.
Fenerbahçe erken golleri bulunca böyle bir sonucun ortaya çıkması normal.İlk gole verilen erken cevap çok önemli gerçekten.Maçın kaderi değişmiş diyebilirim.
Avrupadan sonra Ligde'de ses getirmeye basliyor yavas yavas Fenerbahce. Zico cidden cok degismis.
Beyler tribündeyim fenerbahce harika bir futbol sergiliyor inanılmaz bir maç oluyor carlos frikik attı bu arada..
Evet yahu...
Teknoloji sagolsun.:)
Fenerbahce cidden super top oynadi, hakettigi bir galibiyet aldi. Uzun zamandan sonra Ligde bu kadar iyi bir Fenerbahce izledim.
stad değil küçük kadıköy adası sanki..
tebrikler Fenerbahçe cidden ilk defa bu kadar beğenerek izledim.
Fenerbahçe mi iyi oynadı? Yoksa Konyaspor kötü mü oynadı? Bu sezon ligde oynadığımız en zevkli ve en gollü maçtı. Tempo'yu çok iyi ayarlardık. Takım oyununu sahaya yansttık ve kazandık.
Maçın başlarında gol yememiz ve bu golü yedikten bir kaç dakika sonra gol atmamız maçın kaderini değiştirdi. Arkasından gelen ikinci gol Konyaspor'da morali ve oyun yapısını bozdu. Bu bize avantaj sağladı ve arkadan üçüncü gol geldi. İkinci yarıda Konyaspor'da bir çevirme isteği olmaması ve Fenerbahçe maçı büyük ölçüde garantilemesi oyunun ikinci yarıda bireysel şova dönüştü. Dördüncü golde araya sığdı.
Tribünlerin boş olması beni üzdü. Böyle bir maç dolu tribünlerde daha zevkli olurdu. Ama biletlerin pahalı olması buna sebep olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra seri yakalayabilirsek tribünleri fiyata rağmen dolacağından eminim. Maçta küfürler oldu. PKK ve Beşiktaş'a karşı bu yakışmadı ama PKK edilen küfürden para cezası alınaması gerektiğini düşünüyorum. Eğer alınacaksa bu para cezasını bağışlanması doğru olur.
Güzel maç oldu. Taraftar az olmasına rağmen tezahuratlar güzeldi. Arada küfürlü tezahuratlar da duymadık değil.:D
Yasin, Gökhan ve Semih sırıtmadılar. Yasin'i çok beğendim. Yasin mi oynayacak milli takımda diyenler izlemiştir umarım. Terim de izlemiştir umarım.
Appiah tekrar sahalara döndü, Tümer de sakatlığı atlattı. Artık daha iyi olacağız. Şimdi hedef PSV...
Güzel maç,güzel skor.Tebrikler Fenerbahçe.
Güzel oyunun karşılığını güzel skorla aldık.Dikkatimi en çok çeken şey bol şut atmamızdı
Tebrikler . Böylece ligden kopmamış oldunuz.
Hemen miLLi takımada gönderiveririz adamLarı ;) O zaman burak yıLmaz da miLLi takıma.
Güzel bir maçtı , tribünler boş olmasına rağmen ortam güzeldi , Semih kendisini bir kez daha ispatladı goller tekrar izlenirse Semih'in 4 goldede etkisi var :)
Tamam canım bişey demedim :p
Tebrikler Fenerbahçe beklediğim gibi farklı bir galibiyet aldı.Özden'in kötü oynamasına şaşırdım.Bu adam Beşiktaş maçında coşmuştu:(:)
Tebrikler Fenerbahçe...
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Konya geleni geçeni yedi. :D
Tebrikler...
Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.Maçın özetini izledim.Fenerbahçe yediği gole erken cevaplar verince maçın kaderi değişti ve Fenerbahçe maçı rahat kazandı.Golü yedikten hemen sonra 2 gol gelmseydi ne olurdu merak konusu.
Güzel bir maç oldu cidden.Skorun böyle olacağı oynanan oyundan belliydi.
Konya kapanmak yerine galibiyeti düşündü,Murat H.,Washington-Veysel hücumu ile.Bunun sonucunda güzel bir oyun ortaya koydular
Fenerbahçe yediği ilk golün şokunu çabuk atlatmasa yine puan kaybı bir kazası olabilirdi,fakat çabuk cevap vererek farkı açtı.
Yasin,Gökhan ve Vederson çok iyiydi;)
Semih'in hem gol atıp hemde asist yapmasına sevindim.Özgüveni yerine gelmiştir bu maçta.Gösterdi Zico'ya kendini.
İlhan Parlak diye bir genç almıştık hatırlayan varmı?;) Bu maçta oynasaydı bari İlhan.Neyse Zico'nun bir bildiği vardır.Ama umarım en kısa sürede o da forma giyer.
3 puan aldık,artık PSV'ye bakmamız lazım.İnter ve CSKA maçındaki oyunu orada da oynamamız gerekiyor;;)
Ben Yasin'i çok beğeniyorum gelecekte büyük şeyler yapabilir.