Beyler tribündeyim fenerbahce harika bir futbol sergiliyor inanılmaz bir maç oluyor carlos frikik attı bu arada..
Beyler tribündeyim fenerbahce harika bir futbol sergiliyor inanılmaz bir maç oluyor carlos frikik attı bu arada..
Fenerbahçe mi iyi oynadı? Yoksa Konyaspor kötü mü oynadı? Bu sezon ligde oynadığımız en zevkli ve en gollü maçtı. Tempo'yu çok iyi ayarlardık. Takım oyununu sahaya yansttık ve kazandık.
Maçın başlarında gol yememiz ve bu golü yedikten bir kaç dakika sonra gol atmamız maçın kaderini değiştirdi. Arkasından gelen ikinci gol Konyaspor'da morali ve oyun yapısını bozdu. Bu bize avantaj sağladı ve arkadan üçüncü gol geldi. İkinci yarıda Konyaspor'da bir çevirme isteği olmaması ve Fenerbahçe maçı büyük ölçüde garantilemesi oyunun ikinci yarıda bireysel şova dönüştü. Dördüncü golde araya sığdı.
Tribünlerin boş olması beni üzdü. Böyle bir maç dolu tribünlerde daha zevkli olurdu. Ama biletlerin pahalı olması buna sebep olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra seri yakalayabilirsek tribünleri fiyata rağmen dolacağından eminim. Maçta küfürler oldu. PKK ve Beşiktaş'a karşı bu yakışmadı ama PKK edilen küfürden para cezası alınaması gerektiğini düşünüyorum. Eğer alınacaksa bu para cezasını bağışlanması doğru olur.