Koskoca Amir o tribünden herhangi bir şahsiyetten özür diliyorsa ve ordaki bir seyirci Polis'e parmak sallayarak tehdit edebiliyorsa az bile demişim...
Printable View
Sevgili Murat.Bilmediğin birçok şey hakkında yorum yapmak pek mantıklı değil.Dün maçın tekrarını izlersen küfürlerin ortada uçuştuğunu görürsün.Tamam FENERBAHÇE düşmanı olabilirsin fakat bu forumda bu sökmez .Ayrıca kanıtlayamayacağın ithamlarda veya mantıklı örnek veremeyeceğin konularda idda 'da bulunma.-ses efekti -
ve bir daha asla bana TÜRKÇE konusunda özellikler sonunda ! gibi bir uyarı işaretiyle öğretim yapma.Yaş itibariyle'de kime nasıl hitap edeceğini öğrenmen gerekli.En azından büyüklerine karşı.
Polislerimize , bizim emekçi dostlarımıza bu şekilde hitap etmen hiç ama hiç yakışık değil.FB-BJK basket maçında aynı şekilde beşiktaş tribünlerinde gördüm bu olayı.AMİR bir beşiktaşlı taraftara laf anlatmaya çalışıyordu.Adamda bağrıyordu bizim kızımız , şuyumuyuz vs.. hemde polisin üstüne yürüyerek.Poliste ondan özür diliyordu.Quote:
Koskoca Amir o tribünden herhangi bir şahsiyetten özür diliyorsa ve ordaki bir seyirci Polis'e parmak sallayarak tehdit edebiliyorsa az bile demişim...
Şimdi sen bir taş atmışsan , adamın kızına gelmişse..Bir babayı bu durumda kimse durduramaz amiri bırak başbakan gelsin isterse..Polis'te adamı sakinleştirmek amacıyla özür dilemiş ve ona laf anlatmaya çalışmış olabilir.
Yani olaylara tek bir açıdan bakmak yakışmıyor size..
Birde şunuda belirteyim. Polis'in özür dilemesi nedenlerinden biriside Telsim tirübünün bir genç bayan ile bir bey yaralanıp ambulansa tedave alındı maç öncesinde. Bunu engellmesi gereken kişide Polis engelleyemediği içinde özür dilemesi gayet doğaldır. Ayrıca Rambo'nun olduğu bir bölümümdede kavga çıktı. Bilip bilmeden konuşmakta ne güzel. Keşke TV'ler bunlarıda gösterse...
Rahat dursunlar o zaman.Her şey bizim tam önümüzde oluyo.Fbli seyirciler bizim olduğumuz tribünün önüne yoğunlaştılar.Ben üst taraftaydım.Olanları çok net gördüm.Küfür ettiler.Doğal olarak karşılığını gördüler.Benim anlatmak istediğim onlarda koltuk atıyor bizde,Çevik kuvvet bizim tribüne girip şiddet içeren müdahelelerde bulunuyor.Bir tane Polis Fb tribününe giripte oradaki sırtı kalın seyirciye müdahele edemiyo.Kesinlikle ve kesinlikle sınıf ayrımı yapılıyor....
Öğretim falan yapmadım, sadece doğru yazılışını gösterdim o kelimenin. Saygısızlık etmiş olabilirim ancak sizlerde çok apır yargılıyorsunuz insanları, örneğin benim neyi bilip neyi bilmediğim sadece beni ilgilendirir ve bu konuda yorumumu yaparım..
Neyse sizler fazla rahatsız ediyorum ben, özür dilerim tekrardan. :(
Maçı bende tv'den izledim ancak küfür duymadım. tribünde olmak gerek ;)
Yukarı da ki mesajınla bu mesajını karşılaştır. FB taraftarı susup BJK taraftarı bağırınca daha iyi taraftar oldu oluyor. Neyse artık tartışmanın da bir anlamı yok, sizin için giden 3 puan, bizim için gelen 3 puan. Sabaha kadar tartışsak bunlar değişmez.
Bu konuyu açan Batuhan adlı arkadaşımız kendi itiraf etmiş küfürler olduğunu, ona dayanarak söyledim. Ayrıca Beşiktaş'ın kaybetmesi yada Fener'in kazanması beni ilgilendirmez. Ancak ortada bir haksızlık vardı.. :)
Haklısın abicim, tartışmayı kesmek en iyisi olacaktır.
eline ne geçecekse onu sen düşün
Kendinizi bir guzel dinlendirin, kafanizi bir toparlayin gelin buradaki yazdiginiz mesajlari tekrar okuyun ve dusunun bakalim bunlari yazdigima deydimi diye, konuda tonla bos mesaj var, hata yaptiginizi anlayip duzgun mesaj atmak isteyebilir caniniz belki ama artik cok gec cunku konuyu kapatiyorum.;;)
Bizim milletimiz birbirini rencide etmeden, kirmadan bir isi basaramaz zaten.;)