1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: İtiraf: Saha Kapatma Gelmeli.

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Burada organizelikten bahsetmedim ki.

Sadece 2000 kişinin 55 bin kişinin sesini bastırması mantığımı meşgul ediyor.
    Galiba düşüncelerimi tam olarak anlatamadım, Beşiktaş taraftarının daha iyi tezahürat yaptığını söylemek istemiştim.

Bir saygısızlığım olduysa özür dilerim.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Galiba düşüncelerimi tam olarak anlatamadım, Beşiktaş taraftarının daha iyi tezahürat yaptığını söylemek istemiştim.

BJK'lilerin yaptığı bütün tezahuratlar Fenerliler'in yapmadığı zamanda oldu... Biz karışık tezahurat yapıtğımız için negatifiz tribünler yeni stad yapıldığından beri birleşemedi... Nerede o Antep'i 3-0 4-3 geçtiğimiz maçtaki taraftar?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

55 bin kişiden ses çıkmıyor, stadda ses efektiyle tezahürat sağlanıyor, kalkmış burada Fener taraftarı bağırıyordu diyorsunuz..

Orada 2000 kişilik çArşı grubu üyeleri aslanlar gibi tezahüratlarını yaptılar, takımlarına hep destek tam destek oldular, fener taraftarı ise sadece küfürlerle bağırdı, hakaret etti.

Farklı maçlar mı izledik?

Ayrıca ultraslan değil, ultrAslan !
    Maçı bende tv'den izledim ancak küfür duymadım. tribünde olmak gerek

Yukarı da ki mesajınla bu mesajını karşılaştır. FB taraftarı susup BJK taraftarı bağırınca daha iyi taraftar oldu oluyor. Neyse artık tartışmanın da bir anlamı yok, sizin için giden 3 puan, bizim için gelen 3 puan. Sabaha kadar tartışsak bunlar değişmez.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Maçı bende tv'den izledim ancak küfür duymadım. tribünde olmak gerek

Yukarı da ki mesajınla bu mesajını karşılaştır. FB taraftarı susup BJK taraftarı bağırınca daha iyi taraftar oldu oluyor. Neyse artık tartışmanın da bir anlamı yok, sizin için giden 3 puan, bizim için gelen 3 puan. Sabaha kadar tartışsak bunlar değişmez.
    Bu konuyu açan Batuhan adlı arkadaşımız kendi itiraf etmiş küfürler olduğunu, ona dayanarak söyledim. Ayrıca Beşiktaş'ın kaybetmesi yada Fener'in kazanması beni ilgilendirmez. Ancak ortada bir haksızlık vardı..

Haklısın abicim, tartışmayı kesmek en iyisi olacaktır.

Mesaj Yetkileri