Zor bir deplasmandan 3 puan çıkardılar. Tebrikler Oftaş.
Printable View
Zor bir deplasmandan 3 puan çıkardılar. Tebrikler Oftaş.
Arkadaşlar benim kimseyle bir sorunum yok forumdan da zaten görüştüğüm bir arkadaşım bile yok kimseyi tanımam yani. Ben burada neden bu hallere düştüğümüzü belirtiyorum,sebeblerini söylüyorum . ha bunları da söylemesem nolacak sanki girmem buraya olur biter . ama ben bazı tespitleri dile getirirken takımım adına küçük düşürücü yada başka amaçlı bir mesajlar yazıldığı zaman zoruma gidiyor. Kimin gitmezki ? Bir çok arkadaş görüyorum yenildikleri zaman Hakeme,federasyona,sağa sola saldırıyorlar. Oysa ben hiçbir zaman başkasında aramadım suçu . Tek suçlu var o da Bizim yönetimimiz. her zamanda eleştirilerimi bu yönde söyledim . Sorun yok ?
Tebrikler Oftaş'a.Trabzonspor zaten düşüşte.Böyle devam ederlerse çok kötü olur sonları.
Trabzon kan kaybetmeye devam ediyor. Sorun Ziya Doğan'da değilmiş demekki. Artık futbolcu yerine iş bilen yöneticiler transfer etmek gerekiyor Türk takımlarına. Zira Trabzon'un bu hallere düşmesinin sebeplerinden biride yönetimdir. Ancak en önemli nokta kadro yetersizliği. Bunu daha öncede defalarca söyledim bu kadronun başına Barcelona yönetimini yanınada Mourinho'yu getir birşey olacağı yok. Artık bu sezon Trabzonspor için bitmiştir. Biran önce kararlarını alıp seneye iyi bir takım oluşturmaya başlamazlarsa seneyede değişen birşey olmaz pek...
Trabzon artık Avrupaya'da havlu atıyor bu saatten sonra çok zor işin ilginç yanı bugün bursa ve rize kazanırsa ts alt sıralara yaklasacak.. tebrikler oftaş!!
Battı balık yan gider...
sağoL Şemsi bilgi verdigin için. Trabzonda değişen hiç bişey yok aynı tas aynı hamam bu seneyi çok zor geçirirler böyle devam ederlerse eğer küme düşmeme savaşı bile verebilirler.Trabzonda üst kişilerin değişmesi lazım.Trabzon için en iyisi bu oLur .Gençlerbirligi Oftaşıda tebrik ediyorum hiç beklemedigim bir skordu.Bu oyunlarının devam ettirmelerini temenni ediyorum.
Arkadaşlar maç bitmiş Oftaş maçı 2-1 kazanmış. Maç saatinde Oftaş yener diye kimse oy vermemiş . maç bittiğinde de oy verilmemişti. Ama şu an Oftaş kazanır diyenler 7 kişi olmuş. Maç sonucunu öğrendikten sonra Oftaş kazanır diye oy vermeye gerek varmı ?
Sorun Ziya Doğan'da ve Trabzon'a tff seçimlerinde Haluk Ulusoy lehine oy vermek onu koltuktan indirmek için gelen Nuri aLbayrak ve yönetimindedir.
Yattara çıkıyor Adnan giriyor. Barış çıkıyor Ergin giriyor. Bu kadroyu ben mi getirdim bu hale ? Sene başında 8 yabancısı olan Trabzonspor'da şuan sadece 1 yabancı oynuyor Yattara. Sanki 2.ligden yeni çıkmış bir takım gibiyiz takımın tümü Türk. Keşke hepsi Türk olsa ama Gökdeniz ve Barış Memiş hariç diğer 8 türk oyuncusu standartın altında. Ersun Yanal ne yapacak bu takıma. Transfer yapacaz diye söz vermişin adamı getirirken ama ortada transfer yok üstüne Ceyhun gibi takımdaki tek ortasahada pas atan ,şut çeken ,kaleye gidebilen oyuncuyuda kadro dışı bırakıyorsun. Neden Hüseyin kadro dışı kalmıyor. F.Bahçe maçında 2 golde de %100 hatası vardı. Dün de yediğimiz 2 golde de Hüseyin vardı.
Oftaş'ın attığı gol de Sandro topu eliyle aldı. İlk yarıda %100 penaltımız verilmedi ,faullerde hep Oftaş'a verdi hakem. Ama sen sene başından beri her maç sonrası Haluk uLusoy'u eleştirirsen yerden yere vurursan, Sırf tff seçimleri için Trabzonspor kongresini 2 ay erteletirsen , Federasyonda böyle uğraşır senle. Ç.Rize maçını Pazartesi gününüde alır herşeyi yapar.
Bunu söylerken birdaha düşün bence takımdaki tüm yıldızları ya yedek bıraktı ya mevkisinde oynatmadı yani yapacağı her türlü zulümü yaptı.Aldırdığı oyunculardan aldığı komisyon olaylarını hiç saymıyorum bile...TAkımda onun sayesinde 50 tane hiçbirhalt bilmeyen stoper var ama beğenmediği Stepanov şimdi Porto'nun yıldızı...
Dünyanın en iyi aşçısına kötü malzemeleri sunarsan ondan ne bekleyebilirsin .Ersun Yanal belki süper bir hoca değil ama bu kadronun başına ,böyle bir yönetime böyle bir takıma Mourinho bile gelse yine aynı sonuçlar yaşanır. Çağdaş-Erdinç-Tolga-Tayfun 4 tane 2.ligde belki oynayabilcek stoperler. Bakın geçen hafta aLex'siz Fener Belediye'ye karşı pozisyon bulamazken bu hafta aLex ile Antep'i deplasmanda 5'ledi. Futbol yıldızlarla oynanır böyle 2.sınıf oyuncularla değiL. Bu sonuçlar çok normal ne Ersun Yanal suçlu nede futbolcular
'A'yı küçük harfle yazarken ikinci harf 'L'yi nasıl büyük yazmayı istinasız becerebiliyorsunuz?
Türkçe'yi katletmeden güzel kullanmaya çalışalım..
Başka şikayeti olan varmı ?
Eleştiriye karşı neden cevap gelmesin ? Birşeyleri eleştirmek için ortak noktayı bulabilmek için birilerinin de o eleştiriyi cevaplaması gerekmiyor mu ?
Trabzonspor'da çok sorun var. Bizlerde en yakın kişiler olduğumuz için o sorunları yazıyoruz. Ama sizlere nedense her zaman BAHANE geliyor bunlar ?
Yani anlamıyorum sizi. Yok hava soğuktu,yok kadromuz eksikti,yabancı sayısı artsın,hakemin kastı vardı,saha berbattı gibi laflar ederken bahane olmuyor da Biz burda takımda ne var ne yok satıldı bu takımda futbolcu kalmadı, Nuri Albayrak Trabzonspor'u kullanıyor Federasyon seçimi için derken bahane oluyor dimi ? Çok haklısınız + 1907 ?
sana göre bahane, ona göre trabzonun gerçekleri. sana göre trabzonda sorun vardır ona göre başkasında.bu forumda güzelce tartışmak istiyorsanız karşınızdakinin fikrine saygı duyacaksınız. eleştirilerine forum kuralları içerisinde cevap verebilir.
öncelikle karşınızdakinin fikrine saygı duyun. eleştirileriniz laf lafı açar boyuta gelebilir. bu forumu güzelleştirir. ama kesinlikle konu kahve muhabbetine dönmesin.
shamur ayrıca sen de biri a dese onu trabzonspor düşmanı ilan ediyorsun. bu huyundan vazgeçmezsen kuralların gereği yapılır.
Kimseyi Trabzon düşmanı ilan ettiğim yok. yazılan herşey ortada . Ben burada bildiklerimi paylaşırken bazıları da gelip buna bahane diyecekse ne gerek var yazmaya ,konu açmaya ,başkalarıyla fikirlerini paylaşmaya . Bütün mesajlarım ortadadır. Ne yenildiğimiz bir maçtan sonra karşı takıma,yada sağa sola suç üretmedim . Sorun nerdeyse onu belirtiyorum ki zaten genel düşünce bu . Kimseyle ne alıp veremediğim olsun. İkide bir neden uyarılıyorum ? O zaman herkes eleştirsin doğru yanlış bilmeden bizde eyvallah diyelim öyle ya .Herkesin görüşüne katılalım bu mudur buranın amacı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde allah aşkına dün oynayan bir maç için artık oy kullanmayın Oftaş yener diye . Dün sıfırdı bugun sekiz olmuş maşallah. 5 yaşındaki çocuğa da bugün sorsam Oftaş maçı ne olur ? - Ya o maç oynanmadı mı ,Oftaş 2-1 yendi ya der.
Dün Aydın sana bir yazı yazdı bir konuda ne yazdı dediki 100 kişinin böyle anladığını sen neden 101.kişi olarak anlıyorsun dedi..!! O zaman sorun bizde değil veya bende sende olması gerekli ;;)
Tamam arkadaşlar bütün suç bende ok. Hepiniz haklısınız . Hayatımız bahane zaten
Yok TobiAslan sana değildi Shamur1 eydi ama öyle bi laf değil zaten ben sadece beni yanlış anladığını anlatmak için yazdım :)
Trabzonspor'un kaybedeceğini düşünmüyordum. Dediğim gibi başladı; ama G.Oftaş belki bu sezon alabileceği en önemli üç puanı kazandı. Trabzon'un başarısı kadar bu sezon ikinci takım olarak çıktığı ligde birinci takımından daha iyi performasn gösteren G.Oftaş'ı küçümsemek gerekiyor. G.Oftaş bu sezon ligi çok iyi yerde bitirebileceğini düşünüyorum.
shamur arkadaşımın söylediklerine gerçekten katılıyorum hala transfer yok bu takımla süper ligde mücadele edilmez en azından bitane yabancı adam alın İbrahim Baturoğlu da
''alex ve fernandao için evet veya hayır cevabı bekliyoruz'' demiş sadece gülüyorum:D
Ya bunların amacı transfer falan değil , onların amacı Tff kongresine katılıp Ulusoy lehine oy kullanabilmekti onuda başardılar işte zaten göreve gelirkende bu yüzden geldiler. Trabzonspor kötü gidiyormuş,kan kaybediyormuş hatta küme tehlikesi yaşıyabilirmiş umrunlarında değil ki..
Kardeşim hiç mi para yok bu kulupte 5 tane yıldız oyuncu sattın ,borsadan para geliyor,digitürktn geliyor,istanbuldaki benzinlik falan derken bu kadar para nereye gidiyor ,üstüne 50 trilyon da borç yapılıyor.
Bunun tek nedeni şu an ki yönetimin iş bilmezliğindendir. Trabzon limanı müdürünü yönetime sokarsan bunlar çok normal. Hadi diyelim çok para yok git Gürcistan'a al 3-4 tane oyuncu durmadan klube öneriyor insanlar .
Özkan Sümer yönetimi klubu 30 trilyon borçla aldı ,yıldız isteyen taraftarlarada '' Yıldız arıyorsanız gökyüzüne bakın dedi ''. Naptı adam Brezilyadan komik rakamlara 4 oyuncu getirdi. Aurelio fiyatını binlere katladı. Yattara 150 bin euroya alındı. Ama yok işte adamlarda yöneticilik vasfı yok