Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 30.77%
  • Gençlerbirliği Oftaş

8 61.54%
  • Berabere biter

1 7.69%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 63 sonuç

Konu: TSL 19. Hafta | Trabzonspor - GB Oftaş

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yukarıdaki mesajlar silinmiş..Dememkki boş mesajlarmış..Ayrıca TS düşmanlığımda yok..Orda İbig61 kullanıcı adlı arkadaşımız fark olur demiş..Benim orda ima etmek istediğim bak istediğin oldu bakalım fark olacakmı demek içindi...

Trabzona karşı antipati duymam için bi sebep olmalı ama bulamıyorum
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu takımı bu hale Ziya doğan ve yönetim getirdi

-Stepanov - Porto
    -Marcelinho - Wolfsburg
    -Kiki Musampa - AZ
    -Jun zaten belli değil Bu oyuncuları hangi akla hizmet yolladı Ziya doğan?

-Ne oynadığı belli olmayan JABİ alındı adam ya milli takım diye kaçıo yada kadroya giremio
    -Adnan niye alındı?
    -Ceyhun dışında forvet arkası oynayabilecek oyuncumu var?
    -Ersen Martin niye sattın?
    -Beşiktaş serbest bıraktığı Çağdaş'la sözleşme imzaladın adam kaç maçta yaktı!
    -Fenerbahçe sözleşme imzalamak istemedi Serkan balcı'yı aldın
    -Her sezon başı ve ortasında Brezilya'da futbolcu arama bahanesiyle nerelere gittin? Sürekli oyuncu isimleriyle taraftarları kandırdın
    -Hadi hepsini geçtim o kadar oyuncu sattın Paraları nerelere harcadın?
    -Stad yapıcm dediğin denizin içinde dolgu yapmak için ne kadar kum veya taş gerekir biliomsn? heleki dev dalgaların olduğu Karadeniz Sahilinde sen sürekli taraftarları kandırdın !

Şimdi hocayı hiç suçlamasn kimse Ersun yanal geldiğinde bu kadro böyleydi elinde oyuncusu yook kim ne derse desin 2. forvet kim Trabzon'da? Umut'la olacak işmi bu? Alt yapıdan Barış memiş çıkardı tamam yetenekli olabilir ama hangi maçta sonradan oyuna alsan iş yapacak oyuncu ! Sürekli seçimi erteliyolar şimdi yeni gelecek yönetim olsa adam gibi oyuncu alsalar hiç değilse 2. yarıyı iyi bir yerde kapatsa olmazmıydı? Artık bu sene geçti transfer dönemi kapanıo bişey kalmadı seçim olsa bile olmadk oyuncular gelecek takıma bu sene ister istemez böyle gidecek takım yapacak birşey yok...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Peki uzatmaya gerek yok konuyu. oLan olmuş neden bu noktaya geldiğimizi söyledim ben konu dağıLmasın . Bu ülkede herkes ya kendi çıkarının yada menfaatinin peşinde. Böyle Nuri albayrak gibileri Trabzonspor'u kendi oyunlarına alet eder , sırf başka amaçlar için Trabzon'u kuLlanır . Şu an başka bir yerde görüyorum Trabzon 4.büyük değil diyen var onlarında cehaletine veriyorum. İşte böle insanlarda bekliyorlar sırada birşeyler kötü gitse de bizlerde saldıraya geçsek . Trabzonspor'u bu durumda görmek çok kötü. Ama gün gelir bu her kLubun başına gelebilir. Sadece sonuçlarla ilgili demiyorum. Gelir bir tane Nuri gibi başkanlar kLubu kullanır satar bırakır ortada .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ah bee Oftaş son dakikada o gol atılır mı hee atılır mı..(Gitti 3 puan Tahmin oyununda..)

Trabzon'u bu tür durumlarda görmek gerçekten beni bile üzüyor.Trabzon'a karşı geçen sezon bizi 2 maçtada 3-2 yendiklerinde acayip kıl hissiyatı oluşmuştu ama bu durumlarına ben bile üzüldüm.İnşallah toparlarlarda son haftalarda düşme potasında olmazlar.Son haftalara düşme potasına girerlerse o haftalarda alttaki takımlar canlarını dişlerine takıyorlar.Şakası yok bu işin..

Bu arada Oftaş'ı tebrik ediyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oftaş zor bir deplasmandan, önemli bir 3 puan çıkardı. Bu sene kasımpaşa dışında yeni çıkanlar iyi top oynuyor valla.

Ya arakadaşım ben valla anlamıyorum bi topic'de Trabzon yazısı geçiyosa ortaya çıkıyosun, yok yere ortalığı alevlendiriyorsun. Forumda trabzonspor diye özelliklemi aratıyorsun anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beraberlik düşünüyordum ama Oftaş'a helal olsun.Bu arada Trabzonspor'da tehlike çanları çalmaya başladı..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Maestro Serkan Atakin esliginde Oftas bi galibiyet daha aldi

Valla evden çıkarken 1-0 dı maç eve geldim 2-1 yenilmişler valla artık bu rezalet yazık Trabzonspor'a..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Trabzonspor'un işi çok zor ama bence toparlanamazlarsa küme bile düşebilirler çünkü 16.Gençler ile aralarında sadece 7 Puan fark var.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Oftaşda Sterjovski Derby ile anlaştı diyolardı.İlk 11de
    OFTAŞ'ta Sterjovski sürprizi
    Gençlerbirliği Oftaşspor'un Premier Lig takımlarından Derby County ile anlaşan Avustralyalı futbolcusu Mile Sterjovski'nin Trabzonspor maçında forma giymesi şaşkınlıkla karşılandı.

Gençlerbirliği Oftaşspor'un 9 Ocak tarihinde Denizlispor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçına forma giyen ve maçın ardından yaptığı açıklamada İngiltere'nin Derby County takımıyla anlaştığını açıklayan Sterjovski, 2 maçlık aranın ardından Trabzonspor maçında Kırmızı-siyahlı formayı giydi. Derby County ile anlaştığını belirten ve İngiltere'ye giden Sterjovski, Gençlerbirliği Oftaşspor'un ligde oynadığı Gençlerbirliği ve kupada oynadığı Bursaspor maçlarında forma giymemişti. Sterjovski'nin böyle bir durumda Trabzonspor karşısında ilk 11'de forma giymesi şaşkınlığa sebep oldu. Sterjovski'nin, Derby County ile anlaşmasında bir problemin olmadığı ve çarşamba günü sonucu belli olacak olan çalışma izninin çıkmasını beklediği öğrenildi. Sterovski'nin çarşamba günü çalışma izni çıkması durumunda İngiltere temsilcisiyle resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.19.01.2008

Kaynak : İHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zor bir deplasmandan 3 puan çıkardılar. Tebrikler Oftaş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Arkadaşlar benim kimseyle bir sorunum yok forumdan da zaten görüştüğüm bir arkadaşım bile yok kimseyi tanımam yani. Ben burada neden bu hallere düştüğümüzü belirtiyorum,sebeblerini söylüyorum . ha bunları da söylemesem nolacak sanki girmem buraya olur biter . ama ben bazı tespitleri dile getirirken takımım adına küçük düşürücü yada başka amaçlı bir mesajlar yazıldığı zaman zoruma gidiyor. Kimin gitmezki ? Bir çok arkadaş görüyorum yenildikleri zaman Hakeme,federasyona,sağa sola saldırıyorlar. Oysa ben hiçbir zaman başkasında aramadım suçu . Tek suçlu var o da Bizim yönetimimiz. her zamanda eleştirilerimi bu yönde söyledim . Sorun yok ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrikler Oftaş'a.Trabzonspor zaten düşüşte.Böyle devam ederlerse çok kötü olur sonları.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Trabzon kan kaybetmeye devam ediyor. Sorun Ziya Doğan'da değilmiş demekki. Artık futbolcu yerine iş bilen yöneticiler transfer etmek gerekiyor Türk takımlarına. Zira Trabzon'un bu hallere düşmesinin sebeplerinden biride yönetimdir. Ancak en önemli nokta kadro yetersizliği. Bunu daha öncede defalarca söyledim bu kadronun başına Barcelona yönetimini yanınada Mourinho'yu getir birşey olacağı yok. Artık bu sezon Trabzonspor için bitmiştir. Biran önce kararlarını alıp seneye iyi bir takım oluşturmaya başlamazlarsa seneyede değişen birşey olmaz pek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon artık Avrupaya'da havlu atıyor bu saatten sonra çok zor işin ilginç yanı bugün bursa ve rize kazanırsa ts alt sıralara yaklasacak.. tebrikler oftaş!!

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Battı balık yan gider...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sağoL Şemsi bilgi verdigin için. Trabzonda değişen hiç bişey yok aynı tas aynı hamam bu seneyi çok zor geçirirler böyle devam ederlerse eğer küme düşmeme savaşı bile verebilirler.Trabzonda üst kişilerin değişmesi lazım.Trabzon için en iyisi bu oLur .Gençlerbirligi Oftaşıda tebrik ediyorum hiç beklemedigim bir skordu.Bu oyunlarının devam ettirmelerini temenni ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Arkadaşlar maç bitmiş Oftaş maçı 2-1 kazanmış. Maç saatinde Oftaş yener diye kimse oy vermemiş . maç bittiğinde de oy verilmemişti. Ama şu an Oftaş kazanır diyenler 7 kişi olmuş. Maç sonucunu öğrendikten sonra Oftaş kazanır diye oy vermeye gerek varmı ?

Sorun Ziya Doğan'da ve Trabzon'a tff seçimlerinde Haluk Ulusoy lehine oy vermek onu koltuktan indirmek için gelen Nuri aLbayrak ve yönetimindedir.

Yattara çıkıyor Adnan giriyor. Barış çıkıyor Ergin giriyor. Bu kadroyu ben mi getirdim bu hale ? Sene başında 8 yabancısı olan Trabzonspor'da şuan sadece 1 yabancı oynuyor Yattara. Sanki 2.ligden yeni çıkmış bir takım gibiyiz takımın tümü Türk. Keşke hepsi Türk olsa ama Gökdeniz ve Barış Memiş hariç diğer 8 türk oyuncusu standartın altında. Ersun Yanal ne yapacak bu takıma. Transfer yapacaz diye söz vermişin adamı getirirken ama ortada transfer yok üstüne Ceyhun gibi takımdaki tek ortasahada pas atan ,şut çeken ,kaleye gidebilen oyuncuyuda kadro dışı bırakıyorsun. Neden Hüseyin kadro dışı kalmıyor. F.Bahçe maçında 2 golde de %100 hatası vardı. Dün de yediğimiz 2 golde de Hüseyin vardı.

Oftaş'ın attığı gol de Sandro topu eliyle aldı. İlk yarıda %100 penaltımız verilmedi ,faullerde hep Oftaş'a verdi hakem. Ama sen sene başından beri her maç sonrası Haluk uLusoy'u eleştirirsen yerden yere vurursan, Sırf tff seçimleri için Trabzonspor kongresini 2 ay erteletirsen , Federasyonda böyle uğraşır senle. Ç.Rize maçını Pazartesi gününüde alır herşeyi yapar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Trabzon kan kaybetmeye devam ediyor. Sorun Ziya Doğan'da değilmiş demekki.
    Bunu söylerken birdaha düşün bence takımdaki tüm yıldızları ya yedek bıraktı ya mevkisinde oynatmadı yani yapacağı her türlü zulümü yaptı.Aldırdığı oyunculardan aldığı komisyon olaylarını hiç saymıyorum bile...TAkımda onun sayesinde 50 tane hiçbirhalt bilmeyen stoper var ama beğenmediği Stepanov şimdi Porto'nun yıldızı...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Dünyanın en iyi aşçısına kötü malzemeleri sunarsan ondan ne bekleyebilirsin .Ersun Yanal belki süper bir hoca değil ama bu kadronun başına ,böyle bir yönetime böyle bir takıma Mourinho bile gelse yine aynı sonuçlar yaşanır. Çağdaş-Erdinç-Tolga-Tayfun 4 tane 2.ligde belki oynayabilcek stoperler. Bakın geçen hafta aLex'siz Fener Belediye'ye karşı pozisyon bulamazken bu hafta aLex ile Antep'i deplasmanda 5'ledi. Futbol yıldızlarla oynanır böyle 2.sınıf oyuncularla değiL. Bu sonuçlar çok normal ne Ersun Yanal suçlu nede futbolcular

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

'A'yı küçük harfle yazarken ikinci harf 'L'yi nasıl büyük yazmayı istinasız becerebiliyorsunuz?

Türkçe'yi katletmeden güzel kullanmaya çalışalım..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    'A'yı küçük harfle yazarken ikinci harf 'L'yi nasıl büyük yazmayı istinasız becerebiliyorsunuz?

Türkçe'yi katletmeden güzel kullanmaya çalışalım..
    +1907

Ayrıca her eleştrimize karşı bir cevap geliyor, anlamıyorum Trabzonspor'da hiç sorun yok galiba. Hep bahane..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Başka şikayeti olan varmı ?

Eleştiriye karşı neden cevap gelmesin ? Birşeyleri eleştirmek için ortak noktayı bulabilmek için birilerinin de o eleştiriyi cevaplaması gerekmiyor mu ?

Trabzonspor'da çok sorun var. Bizlerde en yakın kişiler olduğumuz için o sorunları yazıyoruz. Ama sizlere nedense her zaman BAHANE geliyor bunlar ?

Yani anlamıyorum sizi. Yok hava soğuktu,yok kadromuz eksikti,yabancı sayısı artsın,hakemin kastı vardı,saha berbattı gibi laflar ederken bahane olmuyor da Biz burda takımda ne var ne yok satıldı bu takımda futbolcu kalmadı, Nuri Albayrak Trabzonspor'u kullanıyor Federasyon seçimi için derken bahane oluyor dimi ? Çok haklısınız + 1907 ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Ayrıca her eleştrimize karşı bir cevap geliyor, anlamıyorum Trabzonspor'da hiç sorun yok galiba. Hep bahane..
    sana göre bahane, ona göre trabzonun gerçekleri. sana göre trabzonda sorun vardır ona göre başkasında.bu forumda güzelce tartışmak istiyorsanız karşınızdakinin fikrine saygı duyacaksınız. eleştirilerine forum kuralları içerisinde cevap verebilir.
    öncelikle karşınızdakinin fikrine saygı duyun. eleştirileriniz laf lafı açar boyuta gelebilir. bu forumu güzelleştirir. ama kesinlikle konu kahve muhabbetine dönmesin.

shamur ayrıca sen de biri a dese onu trabzonspor düşmanı ilan ediyorsun. bu huyundan vazgeçmezsen kuralların gereği yapılır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kimseyi Trabzon düşmanı ilan ettiğim yok. yazılan herşey ortada . Ben burada bildiklerimi paylaşırken bazıları da gelip buna bahane diyecekse ne gerek var yazmaya ,konu açmaya ,başkalarıyla fikirlerini paylaşmaya . Bütün mesajlarım ortadadır. Ne yenildiğimiz bir maçtan sonra karşı takıma,yada sağa sola suç üretmedim . Sorun nerdeyse onu belirtiyorum ki zaten genel düşünce bu . Kimseyle ne alıp veremediğim olsun. İkide bir neden uyarılıyorum ? O zaman herkes eleştirsin doğru yanlış bilmeden bizde eyvallah diyelim öyle ya .Herkesin görüşüne katılalım bu mudur buranın amacı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde allah aşkına dün oynayan bir maç için artık oy kullanmayın Oftaş yener diye . Dün sıfırdı bugun sekiz olmuş maşallah. 5 yaşındaki çocuğa da bugün sorsam Oftaş maçı ne olur ? - Ya o maç oynanmadı mı ,Oftaş 2-1 yendi ya der.
    Last edited by shamur1 : 20.Ocak.2008 at 20:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    sana göre bahane, ona göre trabzonun gerçekleri. sana göre trabzonda sorun vardır ona göre başkasında.bu forumda güzelce tartışmak istiyorsanız karşınızdakinin fikrine saygı duyacaksınız. eleştirilerine forum kuralları içerisinde cevap verebilir.
    öncelikle karşınızdakinin fikrine saygı duyun. eleştirileriniz laf lafı açar boyuta gelebilir. bu forumu güzelleştirir. ama kesinlikle konu kahve muhabbetine dönmesin.

shamur ayrıca sen de biri a dese onu trabzonspor düşmanı ilan ediyorsun. bu huyundan vazgeçmezsen kuralların gereği yapılır.
    Bende bunu anlatmaya çalıştım.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Dün Aydın sana bir yazı yazdı bir konuda ne yazdı dediki 100 kişinin böyle anladığını sen neden 101.kişi olarak anlıyorsun dedi..!! O zaman sorun bizde değil veya bende sende olması gerekli

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tamam arkadaşlar bütün suç bende ok. Hepiniz haklısınız . Hayatımız bahane zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Dün Aydın sana bir yazı yazdı bir konuda ne yazdı dediki 100 kişinin böyle anladığını sen neden 101.kişi olarak anlıyorsun dedi..!! O zaman sorun bizde değil veya bende sende olması gerekli
    Bu söz bana mıydı ? Tam olarak anlayamadım ne demek istediğini..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yok TobiAslan sana değildi Shamur1 eydi ama öyle bi laf değil zaten ben sadece beni yanlış anladığını anlatmak için yazdım

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri