Bence bu ikili iyi bir ikili olusturmaz. Schildenfeld ve Toraman daha iyi olurdu.
Printable View
İki formda takım bence Kayseri kazanır ben Gökhan Ünal'dan patlama bekliyorum bu maçta
Kayseri deplasmanı ligin en zor deplasmanlarından biri. Ayrıca Kayseri son haftalarda formda..
BJK ye gelirsek gol yollarındaki sorununu cözmüş görünüyor ama defansı da hata yapiyor. shildenfeld oynayacak sanırım ama ilk macta ne derece uyum saglar bilinmez.
Lafın kısası BJK deplasmanda kazanamaz , diğer bi deyişle Kaysri kaybetmez . 1 ya da 0 olur :) Ama beraberlik yüksek ihtimal..
Cissenin oynaması çok zormuş bu maçta
Cisse'nin olmazsa işimiz zor.Bu maç için ekstra bir performans göstermemiz gerekecek.
Off yönetim off.Almadınki bir tane alternatif Cisse'ye.Al işte zor durumda kaldık.:mad:
Allah yardımcımız olsun..
4'lü defans sistemlerinde tandemde oynayan iki oyuncudan biri çabuk, bir de hava hakimiyeti olan bir oyuncu olmalı. Schildenfeld uzun ve hava hakimiyeti olan bir futbolcu. Zan ile aynı karakterdeler bu hususta. Toraman ise yerden iyi bir kesici. Bana kalırsa Schildenfeld-Toraman oynamalı.
Schildenfeld'i izleyen arkadaşlardan aldığım duyumlara göre;en önemli özelliği fiziki yapısına rağmen süratli olmasıymış.İnşallah öyledir...
Bu arada Cisse yarın oynayabilecek...
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33569
İlhan abi bilmiyorum bu maç içinmi dedin Toraman-Gordon ikilisini ama Toraman cezalı.
beşiktaşda bayağı bi eksik var ,hava şartları zor , Kayseri yıldız isimleri ile skora gider diye düşünüyorum Kayserispor kazanır .tek skorla
Cisse oynamayabilrmiş o oldugunda bıle orta saha zorlanıyor eger olmazsa neler olur dusunmek bile istemiyorum umarım oynar ve bizde bu zor deplasmandan kayıpsız döneriz. Beşiktaş eger 'Beşiktaş' gibi oynarsa hiçbir sorun olmaz aksi takdirde olabilecekleri sizler yazmışsınız zaten :)
o açıdan bakarsak öyle ama bunun garantisini kimse veremez kardeş elbette bi beşiktaşlı olarak bunu canı gönülden istiyoruz ama şartlar ortada
Kayseri'nin yıldızları?Yıldız diyebilceğimiz bi tek bir tek Mehmet Topuz var.Gökhan Ünal ve Cangele'yi de kaliteli oyuncular olarak tanımlayabiliriz.
Kayserispor yenilmez diyorum. Yalnız BJK 3 forvet çıkarsa mağlup bile olabilir.
Bu maçta beni Kayseri'den çok zemin düşündürüyor.Çünkü biz eğer iyi oynarsak Kayseri'yi yenecek güçteyiz ama zemin bizim oyunumuzu etkileyebilir.
Toraman ve Zan dan kuruLu bir savunma anLayışı iLe maça başLamaLıyız. Gordon u böyLesine zor geçebiLecek bir maçta oynatmak sıkıntı yaratır. Takım arkadaşLarını tanımayan, henüz aLışma sürecinde ki bir Gordon, yerLeşik ve düzenLi hücum eden Kayserispor karşısında savunma dengemizin bozuLmasına neden oLabiLir. Eğer bu maçta TeLLo ve Serdar Özkanı iyi kuLLanır DeLgado da kendi gibi oynarsa Beşiktaş bu maçı atLatabiLir. Onun dışında bunLarın aksaması haLinde ibre Kayserispor a doğru geçer. Ama HoLosko dan ben yine etkiLi, yıpratıcı bir oyun bekLiyorum.
Hayrettin abi Toraman cezalı.Baki'de cezalı.Senin dediğine göre oynarsa Kaş-Zan oynar.
Ben en çok Cisse olmazsa yerine kim oynayacak onu merak ediyorum.Serdar Özkan mı,İbrahim Kaş mı,Yoksa Rico mu? Bence Kaş en büyük ihtimal.
Evimizde namağlubuz bizi yenmek her yiğidin harcı değil:pKayseride sakat veya cezalı oyuncu yok.Eğer Topuz gününd eolursa maçı alırız
Maç saatin'de 5 derece sıcaklık olacakmış..Zemin iyimiş..
Valla Beşiktaş çok ofansif cıkmış.Hemde Önlibero yok..Rakibin göbeginde ragıp,topuz falan var..Kayseri'ye baya pozizsyon verebilir..İlginç maç olacak.Quote:
Kayseri'de ilk 11'ler belli oldu!
KAYSERİSPOR
Hasan
Durmuş
Saidou
Mehmet Eren
Toledo
Cangele
Gökhan
Ragıp
Mehmet Topuz
Koray
Avendano
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Üzülmez
Ali Tandoğan
Gökhan Zan
İbrahim Kaş
Ricardinho
Serdar Özkan
Tello
Holosko
Delgado
Bobo
Gökhan Ünal yedek diyorlar onun yerine İglasias var diyorlar...
beşiktaş ofansif çıkmış bencede Kayseri bol pozisyon bulucak.
Beşiktaş biraz direnç gösterirse orta sahada zorLanmadan kazanır.
Bobo ilk 11'dem çıkartıldı yerine Nobre dahail edildi.Ön Libero olmadan çıkıyoruz maça.Zor maç olcak inşAllah kazanır.Bu arada Schildenfeld neden yok ilk 11'de acaba merak ettim:S
Maçın 5 dakikası geri de kaLdı bakaLım, Kara kartaL neLer yapacak.
Dün denildiği gibi Serdar Özkan ön libero çıkıyor sahaya. Hadi hayırlısı bakalım.
Çok zevkli bir maç oluyor yarım saat itibariyle
Delgado sarı kart gördü.
Kayseri maci domine ediyor.. Besiktas uzun toplari nobre'ye göndermeye calisiyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Lig TV'nin yayınında spor camiası için tarihi açıklamalar yaptı.
Yıldırım Demirören Kayserispor'un yıldız futbolcusu Mehmet Topuz için 11 milyon euro teklif ettiklerini söyledi. Teklif yapıldığını doğrulayan Mamur, 'Kime kısmet olacak bilemem hayırlısı olsun" dedi. Yıldırım Demirören ise bu söz üzerine 'Başkan ile el sıkıştık' eklemesini yaptı.
Yıldırım Demirören rekor transfer teklifi için, "Bu fiyata Avrupa'da aynı seviyede bir oyuncu alamayız" diyerek transfer için Beşiktaş'ın çok istekli olduğunu ima etti.!!!!!!
11 MN € Mehmet Topuz .. TR den bu fiyati verecek baska takım olmaz öyleyse BJK alır Topuzu :)
Toparlandık.. Maçın başındaki gibi oynamıyoruz. İlk yarı bitmeden bir gol atsak '' Herşey Çok Güzel Olucak '' :)
ilk yarının son dakikasında Koray attı 1-0 Kayserispor. İlk yarı bitti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mehmet Topuz'un kullandığı kornerde ceza sahazsına açılan top Cangele'ye geldi. Cangele de topu ceza sahasına ortaladı. Arka direkte topla buluşan Koray düzgün bir vuruşla topu Beşiktaş ağlarına gönderdi...
Kayseri ilk yarının son dakikasında 1-0 öne geçti gol Koray.beşiktaş moralsiz bi şekilde gidicek soyunma odasına bakalım ne olucak
Gol ofsayt falan degil..Aslında oyun denk gidiyordu...Kayseri ortasahada daha çok hakim gibiydi..Beşiktas savunmasının hatası var yine...Bakalım 2.yarı neler olacak
Beşiktaş'ın 2. yarıda maçı çevirmesi bence zor değil. Maç zaten denk gidiyordu. Biraz gayretle olmayacak şey değil.. (:
Kayseri bundan sonra maci birakmaz.2.yarinin sonlarina dogru 1 gol daha atar,mac 2-0 biter.
bjk gerçekten inanılmaz derecede ofansif çıkmış tvden duyduğuma göre gol yine savunma hatasıymış bakalım bu savunma hatalarına yeni transfer ilaç olucakmı
Ve 2. golde geldi. Artık 3 puan Kayseri'nin.Çok önemli puan kaybetti Beşiktaş.
Bir 3 puan daha kaybettik...
Zor deplasmanların hiçbirinde puan çıkartamıyoruz. Böyle giderse şampiyonluk çok çok zor..