Bu taktiği ne zaman hangi versiyonda denediysem hep yenildim.
Küçük takımla büyük takımla her zaman yeniliyorum bu taktikle..
Printable View
Bu taktiği ne zaman hangi versiyonda denediysem hep yenildim.
Küçük takımla büyük takımla her zaman yeniliyorum bu taktikle..
Bence sen yalan söylüyorsun. İki taktiğime de kısa sürelerle bu tarz mesajlar atıyorsun. Sen FM oynamayı biliyor musun?
Evet biliyorum 2006'dan beridir oynuyorum.
Daha az önce Chelsea ile 1-0 yenildim Everton'a .
Ve dahası maç 5-0 bile olurdu.
Geçen sene senin taktiğini kullandım başarılı oldum.
Onu söyleyince mutlu oluyordun ama şimdi bu taktik hakkında eleştirimi yapınca mutsuz mu oluyorsun?
Tamam burda herkes başarılı olmuş olabilir ama hangi takımla denediysem özellikle Lucescu taktiğiyle yeniliyorum..
Eleştir, ama yapıcı eleştirmelisin. Biri emek harcayıp birşey sunuyorsa sadece kötü olmuş demek onu üzer. Neresi kötü olmuş, nasıl kötü olmuş, ne yapsam daha iyi olur, bunları yaz ki sinirlenmesin emek sahibi.
Neyse abi tamam
Ben özür dilerim senden
Emeğine sağlık taktiklerini tekrar deniycem ;)
İlhan Abi Psv ile Oynuyacağım Bu Taktiği Kullanmayı Düşünüyorum Sence Bu Taktil Psv'ye Uyarmı, Uyarsa Kadroyu Yazabilirmisin, Transfer Yapmam Gereken Bölgeler Neresidir Lütfen Cevaplarmısın..
Uyar tabii ki. Tavsiye ederim.
Hazırladığın tatikler için teşekkürler... Genelde 3-5-2 tatiği için savunma zaafı söyleniyo. Bence 3 lünün ortasındaki adam kesinlikle sweper(libero) olmalı. Gerçektede böyle zaten. Ancak burada 3 lü defanslarda liberonuz yoksa savunma zaafı yaşamanız kaçınılmaz oluyo. Çünkü rakip forvete atılan toplarda forvet oyuncusu sizin stoperinizi geçtiği anda sizin liberonuz kademeye girip topu alması lazım. Özellikle kafa, zıplama, konsantrasyon, top kapma ve hızlanması 15+ olan bir libero 3 lü defanslar için olmazsa olmazı...
O zaman ortadaki savunmacının markajını zonal yapıp, sweper a çekmeyelim. diğer 2 stoperede adam markajı yaptıralım. ortadaki savunmacının tam olarak sweper özelliği olmasa bile iyi bir süpürücü yaratabiliriz. böylelikle kanatlardan da fazla atak yemeyiz sanırım. Tabi bide önemli olan savunmayı nerde kuracağımız.
Fm2008 biraz zor olmuş. Fm2007 de klasik 442 taktiğiyle 23 sene üst üste fenerbahçeyi türkiye şampiyonu ve şampiyonlar ligi şampiyonu yapan arkadaşım vardı. Fm 2008 de klasik 442 taktiğiyle fazla başarı elde eden çıkmadı daha sanırım. Halbuki günümüz futbolunda nerdeyse bütün takımlar 442 oynuyo. Teşekkürler cevapların için...