Hasan Şaş'ı bırak. 36'lık Hakan Şükür'ün küsmeleriyle uğraşıyor her sene Galatasaray :S
Printable View
Hasan Şaş'ı bırak. 36'lık Hakan Şükür'ün küsmeleriyle uğraşıyor her sene Galatasaray :S
Yani Allah aşkına verdiğiniz şu örneklere ne diyim ben şimdi? 30 yaşındaki Hasan ile 36 yaşındaki Hakan küsüyormuş..
İyi o zaman geçmiş olsun bir genç yetenek daha türk futbolundan kaydı..
Birşey demeye gerek yok . Hatta şu denilebilir bence genç oyunculara ibret olsun diye ilk ciddi maçlarında oyundan atmak lazım ki kendilerine gelsinler dimi . Şımarmasınlar daha hırslı bir şekilde oynarlar ilerleyen haftalarda . Bu mudur ? Çok mu önemli sanki burda 18 yaşındaki bir oyuncu yok yere oyundan atılmış laf ...
Ben Barış için iyi bir şeydir demiyorum ki.Sadece 1 maç oynamayacak diye yapılan abartılı yorumları eleştiriyorum.Neymiş umarın kendisini toparlayabilirmiş..Böyle yorum mu olur Allah aşkına?
Barış'ın cezası kaldırıldı!
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş maçında üst üste iki sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalan Trabzonsporlu futbolcu Barış Memiş'in, ikinci pozisyondaki disiplin cezasını kaldırdı.
Beşiktaş ile geçen hafta yapılan Turkcell Süper Lig maçında iki sarı kart gören Barış için, Trabzonsporun, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) yaptığı ''Gördüğü ikinci sarı kartın iptal edilmesi ve buna bağlı olarak kırmızı kartın silinmesi'' talebi reddedilince, konu Tahkim Kuruluna taşındı.
Tahkim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, Barış'ın ikinci sarı kart gördüğü pozisyonu değerlendirdi. Barış'ın ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kalmasına ilişkin kararın ''Ciddi ve aşikar nitelikte hatalı bir karar olduğu'' kanaatine varan Tahkim Kurulu, disiplin cezasını ve sonuçlarını iptal etti.
Böylece, iki sarı kart görerek oyun dışı kalan Barış'ın, ''Otomatik olarak ihracı takip eden ilk resmi müsabakaya katılmama'' cezası uygulamadan kalkmış oldu.
20.03.2008
Kaynak : AA
tamam artık her yanlış kartta takımlar pfdk ya gidecek...bu bir elleme oynama değil ki kesin karar verilsin yoruma açık bir pozisyon...bende yanlış olduğunu düşünüyorum ama böylelikle diğer takımlarada hak doğmuş oluyor...futbolun özünde hakem hataları da var...işin doğallığı kaçıyor...
sanki bu ilk defa Barış'la beraber gelen birşey..sezon başında da örnekleri vardı bunun..Diğer takımların yolunu açan o kararlar..bu değil..Bencede kaldırılmamalı hakeme tam yetki veriyorsan adam gibi ver.. ama şimdi daha önce verilen kararlar ortadayken(haklı veya haksız) bu cezanın kaldırılmaması abes kaçardı..
iyide sezon başında bu federasyon yoktu...bu federasyon geçmiştekinin hatalarını çekmek zorunda değil...onun için vermese bile abes kaçmazdı...futbolun ruhuna aykırı zaten...ayrıyetten hakemleri iyice küçük düşüren bir olay...
orada haklısın ama Federasyonda ilk dönemdeki Rüştü'nün kartını düzeltmeliydi bence bu noktaya kadar bi suç yok ortada..suç Rüştü olayından sonra verilen komik kararlarda..işin açıkçası yakın zamanda gerçekleştiği için bu olaylar, klüplerde federasyon değişsin ya da aynı kalsın farketmez itiraz edecekler-dogru yada yanlış-Federasyon dogru olanları ayırt edebilecek kadar futbolu biliyordur..Hakemlerin küçük düşürüldüğü konusunda ise, sen eger maçı yönetmekten başka hayallerin peşinden koşup her iki tarafında ortak noktada buluştugu bariz bir yanlış(hata demiyorum)yaparsan küçük düşürülmeye mahkumsun..
sen onun yerinde olmadığın için ne düşündüğünü bilemezsin...o pozisyondan önceki yapmış olduğu hatayla konsantrasyonunu kaybetti...yanlış yapmış olabilir ama isteyerek olmadığı kesin...barışa rastlaması talihsizlik...
tmm senin dediğin gibi küçük düşürülmeye mahkum olsun...böyle devam etsin...ne olacak hakemliğin hali..zaten içler acısı bir durumda...düzelecek mi yani?
sen barışı haksız yere attığı için kin besliyorsun şimdi bana kalırsa normalde ama onlarında bir insan olduğunu unutmayalım...
Doğru bir karar.Böyle bariz hakem hatalarından dolayı oyuncuların haksız cezalarının kaldırılmaları taraftarıyım..
biraz sakin ol...çocuğun ne ekmeğiyle oynayacak kendi ekmeğiyle oynuyor...3 hafta sonrada maç yönetecek...belki daha erken...
benim kafa garanti parada kalmış...nede olsa yaşlandık...:D