Bjk 10 kisi kaldi bobo atildi.Bizim icin iyi oldu haftaya fener macinda yok.
Printable View
Bjk 10 kisi kaldi bobo atildi.Bizim icin iyi oldu haftaya fener macinda yok.
Bobo kırmızı kart gördü ama ilginç bir kart.
Bobo'ya dört maç ceza bekliyorum. Pozisyonda yumruk attı. Sahadan çıkarkende hakemi itti. Volkan'a verilen ceza ile eşdeğer olması gerekiyor.
Bobo'nun atılması maçın gidişatını direk etkileyecek.Karttan sonra hakeme yaptığı harekette cezayı artırır
Batuhancım kusura bakma ama saçmalıyorsun.Rakip sarılmış Bobo'ya formasından Bobo'da rakibi itiyor ellerini çekmesi için rakipte kendini yere bırakıyor.Hakem'de bunu yutuyor ve kırmızı kart'la oyundan atıyor.
Çok yanlış bir karardı.Fazla konuşmak istemiyorum bu konuda.
Şampiyon olmamız engellenemez !!!
İlk yarı sona erdi 1-1.Bence de Bobo'nun kartı tartışılır verilebilirde verilemeyebilirde o tip bir pozisyon.
Bobo nun pozisyonunda bi ikili mücadele vardı ve bobo en sonunda yumruk vâri bi hareket yaparak kırmızıyla atıldı. İkili mücadele söyleydi: Her macta H.Şükür e nasıl yapışılıyorsa, korner vs seylerden o tip bi mücadeleydi, Bobo sinirine hakim olamadı ve atıldı. Görüşüm kart dogruydu.
Yaptığı hareket oyuncunun yüzüne faul olması doğaldır. Eğer Bobo'da formadan çekseydi ikili mücadele olur hakem oyunu durdururdu.
Bobo diyelim haklı sahadan çıkarken hakemi itiyor haksız yere düşüyor.
Bobo'nun katsi yaptığını düşünüyorum. Kırmızı kart doğru bir karar.
Kimse Beşiktaş'ın şampiyonluğu engellemiyor. Yapılan kararı hakeme bağlamak yanlış.
Şampiyonluğu engellemek mi ? Geçen haftaki Barış faciasını unuttunuz mu ?
Bobo'ya birtek 2 mac ceza verirler, Volkan'a 4 mac veriliyorsa( Avrupada o harekete en az 8 mac ceza kelirdi, eh iste Türkiyede hersey degisik).
Necati oyundan ciksin bee...
Necati kacırmaya devam ediyor..Beşiktas kötü oynuyor..Su durumda alacagı 1puan onlar için iyi olur..İlerde cogalamıyorlar..Rüstü'de sakatlanmış.
Yahu ne zaman Beşiktaş kırmızı kart görse, yenik duruma düşşe , berabere kalsa kısacası olumsuz birşey olsa hemen şampiyon olmamız engellenemez diyorsunuz . Hayır ama kim engelliyor onuda anlamıyorum ..
Gordon berbat bu ne yaa.... Adam kac kere Adriano'yu kacirdi...
Merak etmeyin 90 da atarlar
Bence kırmızı kart doğru. Sonuçta bir ikili mücadele var ve Bobo en sonunda sinirlenip rakibe yumruk atıyor. Bu maç bundan sonra 1-1 biter.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Necati attı sonunda. :n:
Dk 86 gol necati.Çok kacırdı Neco ama bu attıgı golle onları telafi etti.
Gooooolll! Necoo ! maçtan önce dediklerim tuttu be :p
Helal Olsun İ.B.B'ye.İnş.böyle biter maçta.Yine son dakika golü olmazsa.
Oh be Bjk puan kaybetti.Yarın yenersek lideriz.
Helal olsun valla Ibbye.Mükemmel oynuyorlar.Maci kazanacaklar insAllah.
Helal Olsun İBB'ye maçı bir kaza olmazsa kazandılar artık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tebrikler İBB 3 puanı aldılar.Şampiyonluk daha da kızışacak bundan sonra.
Mac bitti.
IBB 2-1 Bjk
Bence Besiktas cok büyük avantaj kaybetti.Haftaya Fb macinda puan kaybedecekler büyük ihtimal,sonra Sivas maclari var.Ligi 4.sirada bile bitirebilirler.
Yanlış bir karar sonucu 10 kişi kaldık.
2.yarıyı izlemedim.
Tebrikler İstanbul Büyükşehir Belediyespor:)
Ya işte biz geçen hafta bazı şeyleri savunurken boşuna konuşmuyorduk heralde. Bu kadar havaya girmeyin , kendinizi dev aynasında görmeyin diyorduk ama nafile.. Deplasman bile değildi bu maç .. Neyse umarım bu skor Beşiktaş'lı arkadaşları Ligde kalan son 7 maç için girdikleri hayal dünyasından çıkartıp gerçeklerle yüzleştirir.
+ Abdullah Avcı çok iyi bir teknik adam . Keşke şu İbrahim Akın'ı biz alsaydık. Beşiktaş kendi silahıyla vuruldu. Yazık oldu.
Çok güzel oldu çok! Haftayada BJK-FB ikilisinden biri puan kaybedicek yada ikiside . Yarın kazanırsak çok büyük avantaj etmiş olucağız . Neco ve İbo'ya teşekkürlerimi sunuyorum:p
Bu maç sonunda Beşiktaş şampiyonluk şansını yüzde %85 kaybetti.İ.B.B'yi tebrik ediyorum.Haftaya BoBo'suz ne yapıcak Beşiktaş merak ediyorum..O maçta da puan kaybederlerse şampiyonluk şansları biter kesinlikle.
Çok güzel oldu aslında Beşiktaş'ın en önemli rakibi(belkide) kazanmışken kesin kazanması gerekiyordu kaybettiler.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor sonuna kadar hak ettigi bir maçı kazanmış oldu..son toplarda biraz daha dikkat etseler skor daha farklı olabilirdi..tebrikler İBB..:)
Artık fikstür avantajı da bizde bu puan kaybıyla şampiyonluk yolundaki şansımız arttı.
Bu sonuç Galatasaray ve Fenerbahçe için çok güzel oldu. Haftaya BJK'yi yenersek büyük ölçüde şampiyonluk iddiaları kalmayacak.
Maçın sadece ikinci yarısını izledim ve ona göre yorum yapıyorum. İzlediğim 45 dakika boyunca İBB gerçekten çok iyi müdahale etti. İleri uçtaki elemanları biraz daha becerikli olsaydı sonuç daha farklı olabilirdi. Hele İbrahim Akın'ın ceza sahasından ayaklarının birbirine dolaşıp kaçırdığı pozisyon da Hem Fenerbahçeli hemde bir izleyici olarak çok sinirlenmiştim :)
I.B.B haketmisti gercekten.Necati ve Akin cok kacirdilar ama galibiyet gollerini de atan isimler onlar oldular :D
Korktugum başıma geldi. :icon_mad:
Tebrikler Belediye.
Bir kol itmek için o kadar gerilmez, gerilse bile yumruk halinde adam itilmez muratcım. Karar bence doğru.
BJK hiç haketmedi maçı. 10 kişi kalıp zaten oyundan iyice düştüler. İBB hakettiği bir galibiyet aldı ki çok net pozisyonları var.
Tribünler ise her zamanki gibi karışık bjk'de. yine kötü görüntüler vardı tribünlerde. Ayrıca stad dolu olmasına rağmen destek pek iyi değildi.
Bu arada yanlış anlaşılmasın stad doluydu derken ben ön tribünden bahsetmiştim :)
Tebrikler İBB haketti ve kazandı ! Bizim için de iyi oldu. İnşAllah yarın kazanıp emaneti geri alacagız ;;)
Tebrikler Belediye
Hala hakeme sığınanlar var ne diyeyim
Maçı kaybetmenin yanında haftaya oynayacağımız derbi içinde Bobo'yu kaybettik.Birden rüzgar tersine esmeye başladı. Olası bir Fenerbahçe maçında yaşanacak puan kaybı sonrasında ligi 4. bitirebiliriz gibi geliyor. Artık bu maçı kaybettik. Ancak haftaya Fenerbahçe karşısında bu oyunu oynarsak mağlubiyet kaçınılmaz olur. Bir an önce takımın kendine gelmesi lazım.
Ertuğrul Sağlam, kırmızı kart olduğunu belirtti.
Sivas kazanır, G.Saray'da puan alırsa, Beşiktaş lider girdiği haftayı dördüncü olarak tamamlayacak ve bir anda tepetaklak olacak.
Belediye geçen hafta lig sonuncusu Kasımpaşa'ya yenilirken, bu hafta lideri yenmeyi başardı. İstikrarsız bir ligimiz var.