İstanbul BŞB
Beşiktaş
Berabere
(/s)
Beşiktaşım kazanır. Formdayız, hedefimiz var, kendimize güveniyoruz, , Daha ne oLsun![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zor bir maç.İBB kendi sahasında iyi futbol oynuyor.Beşiktaş çok formda.Bir de Olimpiyat Stadı var tabi seyirci fazla olmayacak rüzgar fazla olacak.Bence baraberlik yakın bir ihtimal.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok zor bir maç olacak.Belediye çok iyi bir kadroya sahip.Necati ve İ.Akın'ında katılmasıya kadro kalitesi arttı.Ama bizde şampiyonluğa adım adım giderken,Gs,Gb,Ts gibi zorlu virajı kayıpsız geçmişken ve bir sonraki hafta Fb maçı varken bu hafta puan vermek ayıp olur...
Netice olarak,bu maçı Holosko,Bobo,Nobre,Delgado'lu hücum hattımızla bir şekilde alırız.Bu sene bir çok maçta olduğu gibi...
Bu arada doğru "seyirci"az olacak hatta hiç olmayacak.Çünkü orada 50.000'e yakın "taraftar" olacak...
Bu arada çok güzel bir konvoy organizasyonu düzenlenecek.Takım otobüsü Ümraniye Nevzat Demir tesislerinden konvoy halinde Olimpiyat stadına götürülecek...
Beşiktaş taraftarından konvoy!
İnönü Stadı’nda oynanan maçlarda tribünleri tamamen dolduran Beşiktaş taraftarı, bu hafta sonu oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında seferberlik ilan etti.
Takımlarını, İkitelli’deki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yalnız bırakmak istemeyen siyah-beyazlılar, takıma ilginç bir motivasyon uygulayacak. Taraftarların Trabzonspor maçından önce sanal ortamda başlattığı kampanya sonucu tesislerden kalkacak takım otobüsüne eşlik edecekleri, kendi araçlarıyla konvoy oluşturacakları ifade edildi.
Diğer taraftarların da otobüslerle İstanbul’un çeşitli semtlerinden karşılaşmaya akın edecekleri vurgulandı.
20.03.2008
Kaynak : Milliyet
Beşiktaş Taraftarı OLimpiyatı da sahipLeniyor. FuLL doLduracakLarmış bakaLım harika bir atmosfer oLucak. İnönüde gibi oynicaz![]()
Tabi Hayrettin Abi biz Ulusal bir taraftara sahibiz Olimpiyatada sahip çıkıyoruzNecati-İ.Akın çok tehlikeli eksiklerimizde var ama hucum hatta çok güçlü kazanırız...
Beşiktaş arkasına rüzgarı aldı gidiyor. Takımın gerçekten kendine güveni geldi. Başarabildiklerini gördüler. Şampiyonluk için en önemli şey istikrardır. Beşiktaş bunu yakaladı. Bunlar inkar edilmez. Ancak İBB maçlarını izleyemesemde özetlerine biraz bakma imkanı buldum. Bol pozisyona giriyor ama atamıyorlar. Bu hafta İbrahim Akın'ın ve Necati Ateş'in haftası olabilir. İBB bu maçtan puan çıkaracaktır.
Belediye ne kadar formda olsa da bu maçı kazanırız diye düşünüyorum.Taraftarımız stada akın akın geleceğini duydum.Beşiktaş taraftarına da bu yakışır.Umarım zorlanmadan kazanırız.
Belediyespor karşısında zorlanabilme olasılıgımız yüksek çünkü etkili forvetleri olan takımlara karşı zorlanıyoruz ve savunmada açıklar veriyoruz. Bu maçta gol yiyeceğimiz aşikar. Eğer Beşiktaş forvetleri gününde olursa kazanırız. Ancak forvetler etkisiz kalırsa bu maçı kaybedebileceğimizi bile düşünüyorum.
Umarım kazanırız.
belediye 3 büyüklere karşı çok etkili oynuyor beşiktaşın puan kaybedceğini veya çok zorlanarak kazanacağını düşünüyorum..
Belediyenin ligde 3 büyüklere karsi maglubiyeti yok daha,bu seri devam eder bence.
Zor maç olacak.Cisse'nin üstüne Toraman'ın eksikliği bizi zor duruma düşürebilir.İBB kaliteli bir takım.Hocalarıda iyi.3 büyüklere karşı etkili oluyorlar.
Biz ise şampiyonluğa kitlenmiş durumdayız.Taraftarımız önünde hep kazanıyoruz.Bu maçta taraftarımızın desteği fazla olacak olması büyük avantaj.Camia olarak kenetlendik.Oyuncularımız iyi oynarlarsa bu maçı kazanırız.Bireysel hatalar olmaz inşallah.Birde golü erken buluruz umarım.
Beşiktaş'ıma başarılar.Allah yardımcımız olsun..
So what?
Saike
yani bjk buraya kadar çekirge misali geldi(bjk li arkadaşlar kızmasın) yani liberolarıda yok bakalım bu sefer kim çakma libero olacak...maç berabere bitecek gibime geliyor...
Bir takım Ligde 18 GaLibiyet iLe en çok gaLip geLen takım ama çekirge oLarak gösteriLiyorsa da bir sorun var demektir. Bu başarı Beşiktaş ı çekirge yapmaz aksine oyuncuLarın ne kadar kiLitLendiğini gösterir. Artık dönüLmez bir yoLdayız. HoLosko dahi önLibero oynamak zorunda kaLsa eLinden geLenin en iyisini yapmak zorunda. ŞampiyonLukLar böyLe kazanıLır![]()
Belediye'nin puan çıkaracağını düşünüyorum.
Gençlerbirliği maçında tel tel dökülen Bjk, burada da açık takım bulamayacağı için yine iyi oynayamaz sanıyorum.
Hava kötü olacak muhtemelen, rüzgar var.İBB'nin maçı kazanma şansı bile var.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
o da guzelbence zor bir maç olacak bu saatten sonra zaten kolay mac yok.. zorlu viraja gırıyoruz Beşiktaşım puan kaybetmez savunmaya gordon yetısecek serdar ıse rıske edılmeyecek ancak yıne de kazanırız kazanırız kazanırız..
bjk nin ön libero sorunu çok önemli bu maça tesir edebilri ve İBB ne hikmetse bu yıl 3 büyüklere hiç yenilmemiş umarım bu sezonu bu istatistikle bitirirler![]()
Bol gollü bir maç beklemiyorum Bjk şansı yanında olamazsa bu maçtan hüsran ile ayrılır ama şans herşleyi değiştirebilir
HoLosko yu tutamaz Belediye savunması. DoğaL oLarak Nobre yi de tutamazLar 2 atarLarsa 6 atarız adam gibi yoLumuza devam ederiz.
Belediye 3 büyükLere busene kafa tutan takımlardan birisi .. zor maç oLur tahminimce fazLa gol olmaz.1-0 ve ya 0-0
İSTANBUL B. BELEDİYESPOR
Hasagiç
Mert
Marcus
Volkan
Ekrem
Efe
Tjikuzu
İlyas
Adriano
İbrahim
Necati
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali Tandoğan
Gökhan
Schildenfeld
İbrahim Üzülmez
Holosko
Serdar Özkan
Delgado
Tello
Nobre
Bobo
So what?
Saike
Bence bu çıkardığımız kadroya göre alt falan bitmez bu maç..
So what?
Saike
Bu Akşam Belediyeyi Haftayada Fenerbahçe'yi Yenerek Puan Farkını Açmamız Lazım....Saldır Beşiktaş'ım![]()
Necati’nin nefis arapası ve gol İbrahim Akin.Belediye önde,insAllah macin sonuna kadar üstünlüklerini sürdürürler.
Olimpiyatta tempo yapmak çok zor..Bakalım nasıl bir sonuc cıkacak..Beşiktas erken gol atarsa 1-2 alır maçı.
Holosko sag kanatta oynuyor..Bana göre büyük hata..
Necati öyle bir gol kaçırdıki yuh yani.Gordon büyük hatası belediye net 1 gol daha kacırdı..Yanlız rüstü yine gününde
![]()
Necati bildigimiz kazma, mutlak bir gol kacirdi, ama bir tanede attirdi.
Ertugrul Saglam bu yil sonu gidici, eger BJK böyle gitmeye devam ederse...
Holosko attı 1-1 oldu. Beşiktaş alır bu maçı.
1-1 oldu Holosko attı..
İnanılmaz bir kadro var sahada. 4 defans ve Serdar Özkan,Holosko,Delgado,Tello,Nobre,Bobo . 6 tane hücüm oyuncusu . Çok gol olur bu maçta çok