Ömer abi son dönemde adil cezalar verilmiyor..Veya Gereksiz Cezalar veriliyor..Herkez'e kural neyse ona göre ceza verilse sorun yok..İtiraz eden olursa kuralları göstersinler..
Printable View
Ömer abi son dönemde adil cezalar verilmiyor..Veya Gereksiz Cezalar veriliyor..Herkez'e kural neyse ona göre ceza verilse sorun yok..İtiraz eden olursa kuralları göstersinler..
Ömer abi teşekkür ederim öncelikle soruma yanıt verdiğin için.Bende kesinlikle senin dediğine katılıyorum.Rakip ne yaparsa yapsın Bobo o hareketi yapmamalıydı.Ama hakeminde pozisyonu iyi süzemediği belli.Çünkü iyi süzse İBB'li oyuncu orada en azından sarı kart alırdı..
Neyse olan oldu,biten bitti.Yapacak bir şey yok.Tahkimde bence onar bu kararı.Hasan Doğan profesyonel hakemlik sistemini getirmeyi planlıyormuş.Yani hakemlik artık bir yan meslek değil direk bir meslek olacakmış.İNşallah bu yeni sistem türk hakemliğinin kurtuluşu olur..
yani ben BJK li arkadaşları anlayamadım burada...Bobo gibi bir adam her puanın altın değeri olduğu bir dönemde böyle profesyonelliğe hiç yakışmayan ve bana kalırsa takımına İHANET eden bir hereket yapıyor ve aldığı cezayı tartışıyorsunuz...belik burada kaybettiği 3 puan BJK nin şampiyonluğunu etkileyecek hiç o yönden düşündünüz mü?
benim oyuncum böyle birşey yapsaydı sezon sonuna kadar oynamasını istemezdim...
@Shadowfree
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Biz 2.yarı neredeyse Bobo'dan hiç yararlanamadık.İlk yarıdaki müthiş performansını 2.yarıda gösteremedi.Ama Holosko ve Nobre gösterdikleri üstün performans ile onun kötü performansını örttüler.Bu yüzden eğer bir sakatlık yaşamazsak Bobo'nun eksikliğini yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Bobo'nun yaptığı hareketi savunmuyoruz.Yapmaması gereken bir hareketti.Çünkü o bir profesyonel ama önce insan.İnsanlar hata yapabilirler.Bobo'nun o kartı isteyerek gördüğünede inanmıyorum.Bu yüzden ona yüklenmiyoruz.Sonuna kadar arkasındayız.Çünkü onun bizim için değerini biliyoruz.Üstüne gidip kaybetmektense yanında olup kazanma taraftarıyız.
Bu maçta herhalde Bobo içinde özel bir şeyler olacak..
Bobo sezon sonu gidecek bana kalırsa...en son talibide Stuttgart mış...zaten gitmek istiyordu diye hatırlıyorum...