İçimize sinen kaliteli bir çalışma oldu. Herkes güle güle kullansın :)
Printable View
İçimize sinen kaliteli bir çalışma oldu. Herkes güle güle kullansın :)
teşekkürler yeni bir oyun açarım bunun için :)
Bir kaç hata var, birincisi oyunda maç sırasında sarı kart gören ismin 2D'de ismi okunmuyor. Sarı renk parlak geliyor. Sonra birde devre arasında ki konuşmalar sırasında kondisyonlar tam gözükmüyor. Bunlar düzeltilebilinir mi?
Batuhan bunlar daha önceden farkettiğimiz küçük iki hata. Sarı kart gören oyuncunun isminin parlak görünmesi ve devre arası konuşmasında kondisyonların küçük bir kısmının görünmemesi fonttan kaynaklanan bir mevzu. O yüzden buna ayar yaparsak tüm skine ayar yapmış oluruz. Bu sebepten dolayı o kısımları ellemedik. Skindeki tek problem o kısım. Bu kadar küçük bir detayın da oyuna çok fazla etki edeceğini düşünmediğimizden öyle bıraktık. Devre arasında konuşma yapmadan önce ana ekranda oyuncuların kondisyonlarına bakarak bu problemi halledebilirsin. Keyifli oyunlar...
Evet fazla etkisi olmuyor. Sadece belirtmek istedim. Tekrar teşekkürler.
Teşekkürler.Her zaman en sevdiğim skin olmuştur zaten water..
Emeği geçen herkese teşekkürler fm2006da en sevdiğim skindi yine kullanacağım:)
Arkadaşlar bazı arkadaşlarda skin renklerinde problem olmuş. Oyuncu özellikleri mavi görünüyormuş. Bu problemi hallettim. Skini tekrardan download edebilirsiniz.
Teşekkürler, kaliteli bir çalışma..
Yazı tipi çok göz yoruyor bence.
Hala orjiinal temayı kullanıyordum, şimdi indirdim artık bu temayı kullanacağım. Teşekkürler.:)
Bence assesino skin daha güzel :) ama emeğinize sağlık
Aynı soruyu ben sordum ve daha önceki mesajlarda bunun yanıtı mevcuttur. Kullanılan fontlardan başka fonta çıkıldığında sorunlar olduğu için değiştirilmemiştir ki zaten eğer dikkatli bakıldığında okunabiliniyor ve kendin oyuncun ise forma numarasından da rahatlıkla anlayabiliyoruz.
water skin i ilk defa kullanıyorum gerçekten muhteşem bi skin hazırlamışsınız teşekkür ediyorum..
1-2 hata gördüm. Onun dışında güzel bir çalışma olmuş :)
Çok güzel bi skin elinize emeğinize sağlık
Emeği geçen ve bu fikri ortaya atan herkese teşekkürler. Muhteşem bir skin hemen indirdim ve kullanmaya başladım.:)
1 gün linkte sorun oldu diye demediğinizi bırakmamışsınız. Sunucu sorunu nedeniyle yeri geldi 1 hafta buradan dosya indiremedi kimse. Herkes farkında ki belli değişiklikler yaşanıyor ve bu süreçte sıkıntı olması da doğal.
Konuyu yönetici arkadaşlardan gören olduktan sonra ilgilenmemesi de sözkonusu değil. Sunucularda bulunan sorun giderildiğinde tüm dosyalar sorunsuz inecek.
Sallamasak kusura bakma ama bu kadar zahmet edip böyle bir yama çıkarmazdık. Biraz anlayışlı olmayı deneseniz, bu çok mu zor?
Sorun ne zaman hallolur diyorsanız evet Türkçe yama gibi, çok yakında. İstediğin cevabı almış oldun mu?
Mustafa'ya da linkleri koyduğu için teşekkür ederim.
alakanız için teşekkürler. elinize sağlık
linkler düzeltildiği için tşkler
Selman' a bu güzel çalışmaları için, Mustafa' ya da linkleri koyduğu için tşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
sağ panel ile oynamak istemeyenler sol panel li skin'i nasıl indirecek acaba?
Herşey için sağolun fakat indirmiyor :)
Arkadaşlar sunucu değiştiği için linklerde problem olması normaldir. En kısa zamanda linkler yenilenecektir. İlginize ve sabrınıza sonsuz teşekkürler
Ellerinize sağlık..
Rapid ve Zshare linklerinde problem yok.
http://rapidshare.com/files/114555520/water.rar.html
http://www.zshare.net/download/1195045881b491f1/
Arkadaslar LINKLER calisiyor.. Daha yeni denedim
Aoo çuvalladık.Özür dilerim sorun bendeymis.
beyler belki yeri degil ama konu acmayı gereksiz gördüm. Oyunun kendi skinini bulabileceğim bir yer var mı ?
Bugün denedim skini.Çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.İki grafik ustası bir araya gelince böyle güzel skin oluyor tabii :) Yalnız uğursuz geldi bana ilk maçımı 2-0 kaybettim :p