1 ile 30 arası toplam 169 sonuç

Konu: Water Skin 2008 Yayında!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yazı tipi çok göz yoruyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Yazı tipi çok göz yoruyor bence.
    Bu göreceli bir kavram. Bu yazı stilini ilk olarak Water Skin 2006'da kullandık. Skinin en beğenilen taraflarından biri oldu. Bu sebepten bu yıl da aynı yazı tipiyle yayınladık. Göz yormaması açısından büyük puntolar kullandık.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Bu göreceli bir kavram. Bu yazı stilini ilk olarak Water Skin 2006'da kullandık. Skinin en beğenilen taraflarından biri oldu. Bu sebepten bu yıl da aynı yazı tipiyle yayınladık. Göz yormaması açısından büyük puntolar kullandık.
    Benim de bir sorunum var..

Sarı kart gören oyuncunun ismi gerek sahada gerekse taktik ekranında çok parlak sarı görünüyor. Neredeyse okunmayacak derece de kalın oluyor ismi. Acaba bu düzeltilebilir mi ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Benim de bir sorunum var..

Sarı kart gören oyuncunun ismi gerek sahada gerekse taktik ekranında çok parlak sarı görünüyor. Neredeyse okunmayacak derece de kalın oluyor ismi. Acaba bu düzeltilebilir mi ?
    Aynı soruyu ben sordum ve daha önceki mesajlarda bunun yanıtı mevcuttur. Kullanılan fontlardan başka fonta çıkıldığında sorunlar olduğu için değiştirilmemiştir ki zaten eğer dikkatli bakıldığında okunabiliniyor ve kendin oyuncun ise forma numarasından da rahatlıkla anlayabiliyoruz.

Mesaj Yetkileri