Durun daha Nihat sahneye çıkmadı,bir de nihatlı görelim gol sorunumuz var mı yok mu öğreniriz.Bir de işin kurdu teknik direktörler genelde bu tür turnuvalar öncesi hazırlık maçlarında oyuncularına birbirnize uyumu sağlayın ama kendinizi çok sıkmadan oynayın der.Çünkü çıkıp 3-4 atsa rakipleri hemen durumu önlemek için işleme geçerler.Bundan sonraki hazırlık maçlarında da Milli Takımımızı büyük ihtimalle rölantide oynarken izleyeceğiz.Asıl gücümüz şampiyonada belli olacak,umarım güzel sonuçlar alırız.Yoksa ben hazırlık maçlarında nice milli takımlar gördüm 3 4 atıp ilk turda elenen ve nice takımlar gördüm hazırlık maçında 3-4 yiyip finale gelen hatta kupayı alan.Semih konusunda ise ikinizede katılmıyorum ne süper oynadı ne de takımın oyuncusu değil gibi duruyordu açıklamalarına.Semih bir santraforun diğer görevini yerine getirdi topla yoktu anca topsuz oyunda rakip defansı çok şaşırttı dikkatini bozdu.Zaten golde konsantrasyon bozukluğundan geldi.Bu yönü tam eskilerin Gerd Müllerine benziyor.