1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Hazırlık Maçı|Türkiye - Slovakya

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baran yazdıklarını okuyunca bir an şüphelendim aynı maçı izledeğimizden .Semih çok iyiydi.Çok iyi paslar attı.Kazım da çok iyiydi fakat sen ön yargıyla yaklaştığın için Kazım'a ne yapsa sana yaranamaz.Ayrıca Emre Güngör defansta çok iyiydi fakat topu aldığı zaman saçma sapan hatalar yaptı.Topu oyuna sokmasını bilmiyor.Emre Güngör'ün bir Gökhan zan bir İbrahim Toromandan farkı yok bence.Onun dışında Hakan Balta çok iyiydi.Sol bek garanti artık onun için.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Baran yazdıklarını okuyunca hbir an şüphelendim aynı maçı izledeğimizden şüphelendim.Semih çok iyiydi.Çok iyi paslar attı.Kazım da çok iyiydi fakat sen ön yargıyla yaklaştığın için Kazım'a ne yapsa sana yaranamaz.Ayrıca Emre Güngör defansta çok iyiydi fakat topu aldığı zaman saçma sapan hatalar yaptı.Topu oyuna sokmasını bilmiyor.Emre Güngör'ün bir Gökhan zan bir İbrahim Toromandan farkı yok bence.Onun dışında Hakan Balta çok iyiydi.Sol bek garanti artık onun için.
    semih çok güzel paslar attı diyorsun ama onun işi gol atmak poziyona girmek, aynı futbolu hakan şükür oynadıgında yerden yere vururdunuz kendi oyuncunuz olunca iyi işler yaptı oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    semih çok güzel paslar attı diyorsun ama onun işi gol atmak poziyona girmek, aynı futbolu hakan şükür oynadıgında yerden yere vururdunuz kendi oyuncunuz olunca iyi işler yaptı oluyor.
    Semih pozisyona girmek konusunda çok iyi zaten.Dünde çok olmasada 1-2 pozisyona girdi.

Mesaj Yetkileri