tek kelimeyle mükemmel...futbolcu fabrikası gibisin.heleki german da ... diyecek kelime bulamıyorum.eğer antreman programını bizimle paylaşırsan seviniriz.
not: mutlaka kariyer yap.
Printable View
tek kelimeyle mükemmel...futbolcu fabrikası gibisin.heleki german da ... diyecek kelime bulamıyorum.eğer antreman programını bizimle paylaşırsan seviniriz.
not: mutlaka kariyer yap.
Kariyerini görmek istiyoruz senin...
Bİr de bir sorum olacak FM GENİE Scout kullanıyormusun??
Bende diyorum ne tür bir koç bu :D valla daha şimdi google'dan arattım ve bu sayfadan anladığım kadarıyla yetenekli oyuncuları bulmaya yarayan bir programmış ve baya ilginç gözüküyor. Bunu bir ara denemek lazım (: ..
Hayır kullanmıyorum hatta ilk kez duydum bu tarz şeylere pek merakım yoktur malesef
scoutlarınla aratıyosun ve 16 lık yıldızları buluyosun gerçekten zor iş tebrik etmek lazım, da bir antrenman programını yayınlamadın gitti :n:
Bu programda istediğin takımı görüntülebiliyorsun. Takımdakilerin CA ve PA'sına bakabiliyorsun. Sonra Oyuncu arama kısmında Yaşını ayarlayıp en az olmasını istediğin PA yı girip Ca yi girip arayabiliyorsun... Oyuncu arama yerinde istediğin PPM'de oyuncu bile arayabiliyorsun... Çok güzel bir program :)
Ayrıca oyuncunun tam potansiyeline ulaştığı zamanki profilini de görüyorsun bu çok yararlı oluyor oyuncu bulmada ama sen bilirsin :)
bu scout programlarına alıştın mı bırakamıyorsun.. bi müddet sonra da sıkılmaya başlıyorsun oyundan.. şu an 2 kariyer açtım birinde kullanıyorum egolarımı tatmin açısından.. diğerinde kendim bulmaya çalışıyorum genç yetenekleri gayette zevk alıyorum oyun oynarken.. zaten potansiyeli olan bir oyuncu 16-18 yaş arası büyük gelişmeler gösteriyor.. yukarıda arkadaşında dediği gibi 18 yaşında takıma koyduğunuz zaman birşeyler yapıyorsa o oyuncudan adam olur.. değilse koyver gitsin :)
ben de kadroma 170 üstü PA ya sahip oyuncuları kattım ama hemen gelişmediler gelişme süreçleri ne kadar bu oyuncuların
bahsettiğim PA oyununun potansiyeli antrenörler de fena değildi ama takımdan kovuldum aldığım bütün genç yetenekler kovulduğum takımda kaldı yani şu anda pek bir önemi yok yine de teşekkürler
Silinirse sevinirim
benim anlamadığım şey şu ben 8.0.0 versiyonuyla oynuyorum ama neredeyse hiç sendekiler gibi süper star olacak adamlar çıkmıyor ben birkaç tane kadroma kattım ama yine de o paraya satamam ve türkiyeden neredeyse hiç böyle oyuncular çıkmıyor hata bende mi
bn arsenalle karıyer acmıstım..suan 2017 yılındayım ve 800 milyon eurodan fsla adam sattım..bana gore yuksek bı rakam :) takım aynı senn gıbı :)
Üstâd gerçekten iyi iş çıkarmışsın. Ben Arsenal'i oynuyorum sene 2012 iyi gidiyor ama altyapıdan daha bir adam çıkartmıp ilk onbire koymadım, koyulacak gibide değil zaten. Şimdi senin dediklerini uygulayalım bakalım. Gözlemcileri yolladım şimdiden :)
bende fenerbahceyle 2010 yılındayım söylediklerini tektek yapmaya başladım 1 sene gecti ama sendeki kadar iyi gencler cıkmadı cıkanlarda öyle sonradan patlıycak gibide durmuyorlar antrenman programını bizle paylaşırsan cok seviniriz :D bide bi sorum olucak böyle iyi bi şekilde patlama ya***ak genclerin neyine dikkat ederekten takımına katıyorsun calışma oranına felanmı bakıyorsun ???
FM GEnie Scoutu kullansan acaba nolsurusn ya:D
Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum, şu koç olayını yaptıktan sonra bayağı bir gelişme oldu. Eskiden sürekli aldığım adamları alıp geliştirirdim artık herkes oluyor.:)
antrenmanı da koysan tam süper olac**
Bütün msjları tek tek okudum ve gerçekten çok iyi bir sistem kurmuşsun..
Her bir msjda antrenmanı vermiştirsin diye baktım ama merakım yarım kaldı umarım antrenmanıda bizimle en kısa zamanda paylaşırsın..
Teşekkürler
arkadaşlar fiyatlaraa bakıp aldanmayın bonservisler ytl cinsinden olduğu için bize yüksek görünüyor ama euro olarak 20-25 milyon euro azarsı anca ve bunuda herkez yapabilir. gereksiz yere heyecan yaptırıyor size.
arkadaşım şu antreman programını paylaşsan da biz de senin gibi başlasak futbolcu tüccarlığına çok uzun bi zamandır merakla bekliyoruz
okidayın yoruma güldüm :D
Oyun başlangıcı bir baktım en yüksek değer Messi 66 Trilyon
Bende 50 Trilyona adam yetiştirdim. Daha ne beklentiniz var bilemiyorum
diyorsan ki ben daha iyisini yaparım buyur sahneye o zaman saygı duyarız
beyler sanırım 8.0.0 versiyonunda bu böyle oyuncu yetiştirip satmak acayip kolay ankaragücüyle dünyanın en zengin 2. klübüyüm ve en düşük özellikli yetenekli adamıma bile taksitle 38 milyon dolar ödetiyorum bu sanırım bir hata oyundaki bunu yapmak için tek yol oyunda ilerlemek eğer kariyeri 2010 a kadar oynayıp bırakırsak tabii ki büyük paralar kazanamayız kaldı ki üç büyüklerin altyapısından iyi adamlar çıkıyor bence bu fiyatları dolara vurduğumuzda çok abartılacak birşey olduğunu sanmıyorum ben 11 oyuncudan toplam 400 milyon dolar elde ettim bu durumda çok da zor değil scouttan yetenekli oyuncuları kapmak yeterli
Vallaha oyuncularına baktım gerçekten hayran kaldım.Ben birde kendimi yetenek avcısı sanırdım.Benimkinlerin profilleri bunların 3 te 1 i kadar :D
http://img521.imageshack.us/img521/2...nginod5.th.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/6...sfersm8.th.jpg
bu da benim durumum bence pek abartılacak bir durum da yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arkadaş bu konuyu sadece kendini gösterebilmek için açmış öyle olmasaydı şimdiye kadar koyardı antrenman programını kaldı ki 8.0.0 da herhangi bir antrenman programıyla bundan daha başarılı olmak mümkün siz de genie scout kullanın sizin de böyle olsun arkadaş genie scout kullanmıorum demiş doğru olduğunu varsaysak da herkes böyle bulamaz yetenekleri genie scout işini görür
haklısın bende böyle düşünüyorum
ya bişey sorcam 3.5Mlik adama nas 48Mlik teklif geliyo bana hep adamların değerinden çok daha az teklifler geliyor hem de taksitle :?
Basindan beri okuyorum ve nedense vardigim 1. kani
Reklam kokan hareketler bunlar,
8.0.0 da oyuncu yetistirmek cok kolay,
Manager serilerinin butun hepsinde Potansiyeli olan genclere degerinin onlarca kati para verildigi gorulmustur...
Antrenorlerini ayarlamadan bu oyunu oynayan arkadaslara ben zaten menajer demem, Cunku menajerlik her anlamda kendi taktigini ve antrenman programini olusturmaktir...
Antrenor ayarlarkende yapacaginiz en mantikli yol;
Savunma antrenorundeki aranin ozellik Defansif ozelligi en az 19 olacak, ayni sey hucum icinde sut antrenmani icinde gecerli...
Gencerker in yaptigi cok iyi bir is ama bence biraz abartiya kacmis...
Antrenmanlar ve ekipler hakkinda benim izledigim yolu merak eden varsa imzamdaki kariyerimi takip etsin...
evet hem de arkadaş bu konuyu açtığında okullar açıktı ve hala antrenman programını koymadı bunda tek bir neden bulunabilir o da hava atmak.kaldı ki sitedeki antrenman programları da gayet güzel kimsenin burdan medet ummasına gerek yok
Emurafu'nun yayınladığı bir antreman programı var bence ondan iyisi yok
bende Emrah'ın antreman programlarını kullanıyorum ve çok memnunum :) tavsiye ederim herkese.
http://img262.imageshack.us/img262/241/qwer123um4.jpg
bakın buda benim Kartalspor'un antreman değerleri. bunu sağlamak çok zor değil demek istediğim. arama bölümüne girin her antreman için ayrı personel bulmaya çalışın birden fazla işi olan personel verimli çalışamaz. birde antreman sisteminin yanı sıra o genç oyuncularınıza şans vermeniz de çok çok önemli. Ne kadar çok forma şansı bulursa o kadar hızlı gelişir oyuncunuz.
mesela Sinan Bolat'a bakalım...takımımda 1 sezon geçirdi. elimden geldiğince fazla forma şansı vermeye çalıştım.
http://img172.imageshack.us/img172/5522/sinan1cz8.jpg
bu oyuna başladığımzda Sinan'ın profili. c.a. 110 :)
--------------------------------------------------------------------------
http://img378.imageshack.us/img378/8715/sinan2fb7.jpg
buda 1 sezon sonunda geldiği nokta. c.a. 135. ki Kartalspor'un antreman tesisleri ortalama seviyede.
Konuyu bastan sona okudum..Oyunda da cok eski bir mazim yok aslinda donem donem oynadim hep fakat sunu rahatlikla soyleyebilirim ki cok cok abartilicak bir durum yok.. Onemli olan tek sey genc potansiyel yetenekleri bulmak.. Ben 2 tane buldum ve bir sezon sonra aldigimin 3=4 kati fiyatlar gelmeye baslamisti... Birde butun hocalarin cok iyi olmasi gerekior..
Bu arada gencerker kardesim hakkatten senin kadar nazlisini gormedim.. Antrenman programini paylasicak misin paylasmicak misin ?