1 ile 30 arası toplam 105 sonuç

Konu: Fm 2008 Gerçek Potansiyeli Bulma (Önemli)!

Hybrid View

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Kariyerini görmek istiyoruz senin...

Bİr de bir sorum olacak FM GENİE Scout kullanıyormusun??
    Bende diyorum ne tür bir koç bu valla daha şimdi google'dan arattım ve bu sayfadan anladığım kadarıyla yetenekli oyuncuları bulmaya yarayan bir programmış ve baya ilginç gözüküyor. Bunu bir ara denemek lazım (: ..

Hayır kullanmıyorum hatta ilk kez duydum bu tarz şeylere pek merakım yoktur malesef

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gencerker View Post
    Bende diyorum ne tür bir koç bu valla daha şimdi google'dan arattım ve bu sayfadan anladığım kadarıyla yetenekli oyuncuları bulmaya yarayan bir programmış ve baya ilginç gözüküyor. Bunu bir ara denemek lazım (: ..

Hayır kullanmıyorum hatta ilk kez duydum bu tarz şeylere pek merakım yoktur malesef
    Bu programda istediğin takımı görüntülebiliyorsun. Takımdakilerin CA ve PA'sına bakabiliyorsun. Sonra Oyuncu arama kısmında Yaşını ayarlayıp en az olmasını istediğin PA yı girip Ca yi girip arayabiliyorsun... Oyuncu arama yerinde istediğin PPM'de oyuncu bile arayabiliyorsun... Çok güzel bir program
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Bu programda istediğin takımı görüntülebiliyorsun. Takımdakilerin CA ve PA'sına bakabiliyorsun. Sonra Oyuncu arama kısmında Yaşını ayarlayıp en az olmasını istediğin PA yı girip Ca yi girip arayabiliyorsun... Oyuncu arama yerinde istediğin PPM'de oyuncu bile arayabiliyorsun... Çok güzel bir program
    valla iki saat onunla uğraşacağıma böyle kendim ararım daha iyi

Mesaj Yetkileri