Casillas inanılmaz bir dokunusla golü önledi.Bu arada Erdoğan Arıkan Senna'ya 21 yasında dedi.:D
Printable View
Casillas inanılmaz bir dokunusla golü önledi.Bu arada Erdoğan Arıkan Senna'ya 21 yasında dedi.:D
Donadoni yine katletti maçı Cassano - Di Natale kim bunlar ya... D.Natale oyuna girdi İspanya yine tek kaleye döndü yazıklar olsun sana Donadoni... Kan davasımı var Del Piero ile aranda..
Dünyanın en iyi kalecisinin yaptığı hataya bakın.:rolleyes:
İtalya bu turnuvaya katılmayı hak etmiyor.Defans,defans nereye kadar
Fırat abiye DinaTale cevabı veriyodu..:D
olm verse ne ispanya gününde değil çoktan ßitmişti maç yoksa...
Cassano & D.Natale nedir yaw Serie A nın gol kralı yedek...
Penaltılara gitti mac. İlk penaltıyı Villa kullanıyor.
Villa attı . 1-0
grosso'da attı ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cazorlo attı ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
de Rossi kaçırdı ...
De Rossi kacırdı. Casillas kurtardı. 2. penler atıldı 2-1 ispanya önde.
Senna attıı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
camoronessi attı ..
Camoranesi attı. 3-2 ispanya. 4. ler atılıyor.
Guiza kaçırdı ...:D
Güiza kacırdı :D
Allah b. versin di.natele
Di Natale kaçırdı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Yarı Finalde...
Fabregas Attı..
Fabregas attı. İspanya yarı finalde. Casillas müthişti. Tüm penaltıları doğru tahmin etti ve 2 sini tuttu ..
donadoni al şu evlatlığın d.nataliyide defol git ya bela herif
İspanya yarı finalde !
Bizim Transferler Geçikti ..:D
İspanya yarı finalde.
güiza fenere erkenden gelmek için kaçırdı.
italya az daha bala mala çıkıyorlardı, da bir kaza olmadı ve çıkamadılar.
italya hak ettigi yerde nihayet :)
Arrivederci Italia.:D
İtalya'ya geçmiş olsun.Tebrikler İspanya'ya söke söke elediler..
Dünyanın en iyi kalecisi takımını kurtaramadı penaltılarda.Helal olsun Casillas'a.İspanya haketti ve kazandı.Rusya maçında çok zorlanacaklar.
Katılıyorum
Artık onu Die Natale diye çağırıyorlar.
Aslında suç onda değil,onu milli takıma Del Piero'yu oynatmamak için çağıran Donadoni'nin de değil.Berlusconi başbakandan çok artık İtalya imparatoru konumunda olduğundan sürakli telefonlaştılar öyleki penaltıyı bile kullandırtmadı Del Piero'ya.
İtalyanın elenmesine sevindim. Rusya-İspanya yarı finali çok güzel olacaktır. İtalya Rusya ile oynasaydı o macı da katlederdi. İyi ki elendiler güle güle.
İspanya'nın kazanmasına sevindim hakettiler..
Spiker çok kötüydü Senna'ya 22 yaşında dedi..Sergio Ramos için bir pozisyonda defansına yardımcı oluyor dedi.Adam zaten defans işi o.. :D
Suçluları asmaya asmaya başlamışlar ama yanlış adamla :n:
http://img45.imageshack.us/img45/8550/daltonrn8.jpg
http://img45.imageshack.us/img45/855...ad5a5b1a09.jpg
İspanyol'ların yarı finale yükselmesine sevindim.Ama bu sefer karşılarında 4-1 yendikleri Rusya olmayacak.Zevkli yarı final müsabakaları bizleri bekliyoru.Bu arada Di Natale'ye niye penaltı attırıldı anlamadım, Del Piero varken :S...
Ispanya hakketigi bir maci kazandi.Italya defansif anlamda iyi bir oyun sergilese de hücumda cok etkisizdi,Ispanya Silva ve Torresle etkili olmaya calisti.Villa´yi bugün cok tutuk gördüm,aslinda onun cikmasini beklerken Torresin cikartilmasina cok sasirdim,Torres Villaya göre daha etkiliydi,ama onun yerine giren Guiza da hicbirsey yapmadi,bosuna bir degisiklik oldu bence.
Italyanin en iyisi Chielliniydi,cok iyi bir savunmaci,kademeleri cok yerinde,iyi markaj yapiyor,hizli ve cevik.ispanya ataklarina karsi iyi savundu.
Mac penaltilara gittiginde ispanyanin bu maci alacagina emindim cünkü bir tarafta penaltilarda en iyi olan kalecilerden birisi Casillas vardi,diger tarafta da penaltilarda en kötü kalecilerden birisi olan Buffon vardi.Nitekim yanilmadim,Ispanya yari finale cikti.Ama turnuva boyunca iyi maclar cikartan Buffononun penaltilardaki hali hic hos degildi ...
Belki de son penaltıyı kullanacaktı Del Piero.
İspanya turu hakeden taraftı bence. Daha iyi oynadılar, daha istekliydiler.
Di Natale'nin oyunun dışında sakatlanıp kendini sırf oyun dursun diye içeri atması hiç hoş bir davranış değildi, zaten o davranıştan sonra İspanyollar tarafından ıslıklandı ve penaltıyı da kaçırarak hakettiğini buldu.
Donadoni utanmasa buffon ve chiellini'yi de oynatmayacaktı herhalde.di natale'yi oynattı yetmedi bir de penaltı attırdı ispanya'ya tebrikler onların hakkıydı maç ama donadoni'nin bu takıma bu kadar kötü futbol oynattırmaya hakkı yok bence
31 yaşında adam gökten zembille İtalya milli takımına iniyorsa zaten vardır onda bir iş.Donadoni acaba Di Natale'de Trapattoni ve Lippi'nin göremedeği neyi gördü.
İtalya buralara gelmeyi bile hak etmiyordu hak ettiği gibi evine yollandı
Bence bütün sucu Di Natale´ye atmayin.Tamam penalti kacirdi,hatalidir ama Buffon da cok basit yedi golleri penaltidan.5 penaltidan 4 tanesini yedi,3ünde ters köseye yatti.Casillas ise 4 penaltida da köseyi bildi,2 tanesini kurtardi.Güiza penalti kacirdi,ama Casillas onun hatasini telafi etti,ama Buffon penaltilarda cok aciz duruma düstü.
Kaldi ki bu kadar iyi bir Casillas´in karsisinda Del Pieronun penalti atacagi ne malumdü,her ne kadar cok iyi penaltici da olsa.
İtalyan penaltıcıların hepsi daha önceden belirlenmiş en iyi vurabilenler seçilmiştir, bu futbol öle öngörüyle ilerlicek bişey değil, o an kim kendini ii hissediyorsa o atmalı, ki bence delpieroyu son penaltıcı olarak seçti donadoni ,ki seçimi değiştirme hakkı var mı teknik adamın pozisyona göre onu merak ediom?
İtalya gibi zevk vermeyen bi takımın daha fazla ilerlememesi bu turnuvada sevindirici gerçi romanya maçından sonra acaba mı dedim ama sonraki maçlarda yine defansif kötü ounlarını sürdürdüler , bence di nataliden daha çok luca toni eleştirilmelidir !
Bütün suç geçen maç topu taça atmayan Fransızlarda Pirlo gitti sarı kart gördü.Pirlo olsa eminim farklı olurdu oyun.İspanya'yı ve Silva'yı ilk kez beğendim turnuvada.Villa çok kötüydü.Dede büyük risk aldı ama sakatlık olmadı tuttu.Ben esas Boriello'ya yanarım.Çok büyüttüğü Quaglierella'yı oynattı daha önce Boriello'yu hiç oynatmadı