Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: EURO 08 | Çeyrek Final | İspanya - İtalya

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default EURO 08 | Çeyrek Final | İspanya - İtalya

Tarih: 22 Haziran 2008 Pazar

Maç Saati: 21:45

Yayın: Lig TV - ATV
    Last edited by Selman Ozturk : 22.Haziran.2008 at 21:39

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

İlk bakışta favori İspanya gibi geliyor. Ama İtalyanlar bence bu turu da geçeceklerdir.

İspanya bu turu rahat geçer bence ama Hollanda'yı bayağı zorlarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İtalyanların şansı burda biter.İspanya hakederek Yarı Final oynar.

Kesinlikle İspanya.İtalya çok kötü futbol oynuyor.Haketmiyorlar turu.İspanya Villa,Torres gibi kaliteli gol ayakları ile sonuca gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bu maç İtalya'nın, fazla söze gerek yok.Ne demek istediğimi maç akşamı anlarsınız..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Bu maç İtalya'nın, fazla söze gerek yok.Ne demek istediğimi maç akşamı anlarsınız..
    Aynen..bende Fransa maçında İtalya bu gruptan çıkarsa finali görür dedim..Çünkü bu klasik haline geldi..2006'da da böyleydi..

İspanya'da klasik şabolununu bozmadı..Gruplarda turnuvanın en iyi oyunlarından birini oynayan ama finallerde bir o kadar kötü takım..2006'da da böyleydi..

Nesil
    2006

Son Dünya Şampiyonu, saedece bir galibiyet ile buraya gelmesi hüzün verici. İspanya ise diğer turnuvalara göre çok iyi başlangıç yaptı ve bütün maçlarını kazanarak buraya geldi. Futbol'un adaleti var ise turu İspanya geçmeli.

Donadoni 3maç sonunda hatalarını eksikleri felan gördü takımı iyi oturdu...

Pirlo yerine Amßrossini oynarsa İtalya kaybedicek ama donadoni IQ sınırlarını biraz zorlarsa DelPiero'yu oynatırsa işin remgi değişir zor ßir maç ßuffon yine maçın kaderini çizecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yarı finali İspanya hak etmesine rağmen İtalya yenecek gibi duruyor.Çok dramatik bir maç olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence İtalya için yolun sonu geldi. İspanya yarı finale çıkar diorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İtalya'nın şansı İspanya'ya tutmaz David Villa'dan 2-3 gol bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Denirki ;

İtalyanlar bir turnuva da ite kaka maç kazanarak başlıyorsa, onlar en az yarı final oynarlar. (bkz : 2006 WC)

İtalya diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İtalya gruptan zor çıktı.Şansta onların yanındaydı ama çekirge 1 zıplar 2 zıplar demişler.Bence turu geçen taraf İspanya olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İspanya'nın turu geçmesini istiyorum ama kapalı oynayan takımlara karşı baya zorlanıyorlar.İspanya hep iyi başlıyor devamını getiremiyor.Bakalım yine aynısı olacak mı?.İtalya ise çok iyi oynamamasına rağmen çeyrek finale çıktı.Tecrübeleriyle bu turuda geçebilirler.Ben her ne kadar İspanya gruplarda daha iyi bir performans göstermiş olsada şansların eşit olduğunu düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    34

İtalya'da Sanırım Pirlo ve Gattuso gibi Oyuncular Kart Cezalısı.. İspanya Zorlanmaz bile.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İtalya Turu Atlayacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İtalya orta sahası cezalı.İşleri çok zor..İspanya 4-4-2 oynarsa kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

İlginç bir not: İspanya, İtalya'yı tam 88 yıldır yenemiyor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fmde ezeli rakip olarak gözüküyor İtalya İspanya için İtalyayı yenınce taraftarlar havaya ucuyor yenemeyince çok üzülüyorlar.İspanyanın artık bir kupa kazanma vakti geldi her ne kadar Aragonesten nefret etsem de İspanyanın kazanmasını istiyorum.İtalyada önemli eksıkler var ve de kötü oynuyorlar Villa macın yıldızı olur bence ve İspanya yarı finale cıkar...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İtalya'yı galibiyete daha yakın görüyorum.İspanya'nın oyununu beğenmedim grup maçlarında takım içinde pek bir uyum yok.Toni bu sefer o golleri kaçırmaz

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

futbol adaletli bir oyun olsa ispanya derdim ama ispanya hiç turnuva takımı olamadı ne kadar kötü başlamış olursa olsun bence italya favori ama ben ispanya yensin istiyorum

İspanya çok rahat alır bu maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    İspanya çok rahat alır bu maçı.
    Rakip Malta değil İtalya.Ayrıca bu turlarda kimin rahat maç kazandığını gördün.Yazarsan seviniriz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Rakip Malta değil İtalya.Ayrıca bu turlarda kimin rahat maç kazandığını gördün.Yazarsan seviniriz..
    2006 Dünya Kupası çeyrek finali; İtalya 3-0 Ukrayna
    2004 Avrupa Şampiyonası çeyrek finali; Çek Cumhuriyeti 3-0 Danimarka

Farklı biten maçları yazdım sadece. Benim kastettiğim İspanya'nın maça hâkim olup İtalya'nın hiçbir şey yapamayacağıydı. Farkta olabilir tabii.
    Last edited by Ouzy : 23.Haziran.2008 at 01:01

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bu tür maçlar rahat alınabilinecek maçlar değil kanımca kaldı ki İspanya'nın rakibi Yunanistan değil, bir turnuva takımı olan İtalya.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Aragones : " Sahada ölmeye hazırız"

İspanya teknik direktörü Aragones İtalya maçı öncesinde çar***ı açıklamalarda bulundu.

İtalya'yı şu ana kadar ne bir Dünya Kupası ne de bir Avrupa Şampiyonası'nda yenebilen İspanya'nın teknik direktörü Aragones bugün düzenlediği basın toplantısında iddialı konuştu.

Aragones, " Bu maçı kazanacağımıza gönülden inanıyoruz. Oyuncularım sahaya herşeylerini koyacaklar ve sahada %110 umuzu ortaya koyacağız. Bu maç ile ilgili olarak pozitif düşünmeliyiz ve gerekirse sahada ölmeye hazırız" dedi.

Aragones turnuvalardaki bazı maçlardan ders çıkarmaları gerektiğini de hatırlatarak, " Dünya Kupası'nda Fransa karşısında 1-0 öne geçtik ancak hücum etmeye devam ettik ve maçı 3-1 kaybettik. Yunanistan maçında ise ilk yarı rakibin sevdiği tarzda oynadık ancak devre arasında konuştuk ve ikinici yarı çıkıp kendi futbolumuzu oynadık, maçı da kazandık" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Normal şartlar altında İspanyollar bu maçı alırlar demekten çekinmezdim ancak bu turnuvada normalin üstünde doğa üstü olaylar dönüyor bkz. Türkiye

İtalya turu geçerse süpriz olmaz. Bu maçta uzar hatta penaltılara gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kuşkusuz çokta kolay olmayan zorlu ve zevkli bir maça sahne olacak bu maç. Bana İspanya alır gibi geliyor. Çünkü İtalya'nın futbolu şu ana dek çokta zevk vermedi. İspanya ise gerçekten göze hoş gelen, sağlam bir futbol oynuyor... Ancak dün ve ondan önceki gün de gördük ki bu turnuvada kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor. Türkiye'nin Hırvatlarla son saniyede berabere kalıp, penaltılarla kazanması, Rusya'nın turnuvanın en formda takmı diyebileceğimiz Hollanda'yı 3-1 ile saf dışı bırakması... Bakalım izleyip göreceğiz.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

italyayı ben favori görüyorum bu maçı alabilirler iddaa oyununda italyaya verdim ve güveniyorum italyanlara

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri