İşte bu..Basının abartması..
Printable View
Herşeye rağmen Antremana gidip Lincooooln Lincoooooln diye bağırmak istiyorum. Neden Derseniz bende bilmiyorum ama benim gibi taraftarın genelinde Tarif edilmez bir sevgi var Lincoln e karşı :)
her türlü sonuçta Lincoln çok büyük ßedelle geldi kötü olsa disiplinsizlikde yapsa taraftarın ona tutunması normal...
Gerekli açıklama yapılmış bu konuda.Bütün oyuncuları alkışlayıp Lincoln'ü dışlamamak lazım.Bu tür oyuncuları bilirsiniz.Dışlandılar mı bir daha faydalı olmazlar.Kendilerini soyutlarlar.
Bu arada ailevi problemlerden dolayı geciktim demiş.Eğer doğru söylüyorsa basında çıkan o eğlence fotoğrafları başka zamana ait demektir..
Arkadaşlar bu konuda sezon öncesi yapılan hazırlık kampı,hazırlık maçları ile ilgili haberler ve yorumlarımızı paylaşacağız.
Lincoln kendini toplamalı bir an önce..
Galatasaray'ın hazırlık maçları ne zaman bilgisi olan var mı?
:director:Skibbe, perşembe günü Almanya'da başlayacak kampın kendileri için önemli olduğunu söyledi
Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, perşembe günü Almanya'da başlayacak kamp çalışmasının kendileri için önemli olduğunu söyledi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Skibbe, şu an kendileriyle çalışan oyuncular ile sonradan katılacak grubu Almanya'da uyumlu bir hale getireceklerini belirtti. Şu an çalışan oyuncuların yaklaşık 6 hafta tatil yapmalarına karşın, milli takımlar nedeniyle sonradan gelecek oyuncuların ise yalnızca 2,5 hafta tatil yapma şansı yakaladığını ifade eden Alman çalıştırıcı, şunları söyledi: "Almanya'da birlikte çalışmaya bayladığımızda her iki gurubun fiziki durumu da aşağı yukarı denk olacak. Öncelikli hedefimiz ilk resmi maçımız olan Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasına kadar uyumlu bir grup yaratmak. Öyle zannediyorum ki bunu da başaracağız."
Takımdaki genç oyuncuların performansını övmeyi sürdüren Skibbe, İrfan ve Semih'i Almanya kampına götüreceğini, Genç Milli Takım'da olmaları nedeniyle takıma henüz katılmayan 2 oyuncunun da yine Almanya'da olacağını aktardı.
"Aramızda çok yetenekli gençler var" diyen Skibbe, "Bu bir hoca için, teknik direktör için mutluluk verici. Sadece yetişkin ve tecrübeli
oyuncular değil, gelecek vaat eden gençlerin de olması her hoca için bir avantaj" diye konuştu.
Michael Skibbe, transfer çalışmaları için ise "Görüşmeyi sürdürdüğümüz bir kaç oyuncu var. Kamp dönemi sonuna kadar sanıyorum görüşmeler tamamlanmış olur" derken, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar takımdaki tüm sakatların da düzelmiş olmasını beklediğini sözlerine ekledi.
GALATASARAY, HAZIRLIKLARININ İSTANBUL BÖLÜMÜNÜ TAMAMLADI
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, çalışmalarının İstanbul'daki bölümünü tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı futbolcular, koşunun ardından istasyon ve pas çalışması yaparlarken, yarı sahada çift kale maç ile de idmanı tamamladılar.
Çift kale maçta futbolcuların attığı şık goller taraftarın alkışını alırken, atılan goller sonrası teknik direktör Skibbe de oyuncularını alkışladı.
Tedavileri devam eden Uğur ile Serkan takımdan ayrı koşu yaparken, dünkü antrenmanda sakatlanan Hasan Şaş ile Orkun ise idmana katılamadı. Orkun'un tesislerde tedavi olduğu bildirilirken, dün dizinden sakatlanan Hasan Şaş'ın MR'ının çekildiği öğrenildi.
Çalışmalarının İstanbul bölümünü tamamlayan Galatasaray'da futbolcular yarını izinli geçirdikten sonra perşembe günü kamp çalışmaları için
Almanya'ya gidecekler. Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın sponsorlarından Samsung firması tarafından, antrenman sonunda teknik direktör Michael Skibbe ile yardımcısı Edwin Boekamp'a birer cep telefonu hediye edildi.
HAZIRLIK PROGRAMI
Galatasarayımızın, 2008-2009 sezonu öncesi Almanya'nın Duisburg kentinde yapacağı hazırlık kampında oynacağı maçların programı belli oldu.
Buna göre takımımız kampın ilk bölümünde VFB Homberg, Paderborn, Lokomotiv Sofia, ve Gent ile karşılaşacak. Program şöyle:
13 Temmuz 2008 19:00 (CET)
GALATASARAY - VFB HOMBERG
PCC STADION (DUISBURG)
16 Temmuz 2008 19:00 (CET)
GALATASARAY - PADERBORN
PARAGON ARENA (PADERBORN)
19 Temmuz 2008 17:30 CET
GALATASARAY - LOKOMOTIV SOFIA
OER ERKENSCHWIK (BOCHUM)
23 Temmuz 2008 19:00 CET
GALATASARAY - GENT
MONCHENGLADBACH WEGBERG STADIUM (WEGBERG)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk Mac 13 Temmuz Cok Heyecanliyim Acaba Hangi Yayin Kurulusu Vercek Umarim Yine Sifreli Olmaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özel maçlar D-Smart’ta
GALATASARAY’IN Almanya’da hazırlık kampında VFB Homberg (13 Temmuz), Paderborn (16 Temmuz), Lokomotiv Sofya (19 Temmuz) ve Gent (23 Temmuz) ile oynayacağı maçları D-Smart yayınlayacak.
Almanya Kampı: Adnan Sezgin
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı yaz kampı için Almanya'ya hareket etmeden önce Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarıın sorularını cevapladı.
Adnan Sezgin, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını İstanbul'da tamamladıklarını ve ikinci etap için Almanya'ya gidildiğini belirttikten sonra şunları söyledi: "Almanya'da 4 hazırlık maçı oynayacağız. Daha sonra Türkiye'ye döneceğiz. Bir etap daha başlayacak tekrar Almanya'da. Bunun için de 3 müsabaka planladık. Bizim için bu sene çok önemli. 13 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacağız. O zamana kadar çok iyi hazırlanıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Umarım bütün planladıklarımızı çalışmalarımıza yansıtırız. İyi bir kadromuz olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla kadromuzun bizim koyduğumuz hedeflere ulaşacağından hiçbir endişemiz yok".
Adnan Sezgin, Milli Takım'da sakatlanan oyuncularla ilgili bir soruyu ise şöyle yanıtladı: "Milli takım müsabakaları da çok önemli. Hepimizi ilgilendiren müsabakalar. Gönül isterdi ki, sakatlıklar olmasın ama maalesef oldu. Onlar da en kısa zamanda takıma katılacaklar. Şu anda tedavileri sürüyor''.
Basın mensuplarının Liverpool'lu kaleci Charles Itandje transferi konusundaki sorularına ise Sezgin, transferde ufak tefek pürüzler kaldığını belirttikten sonra şu cevabı verdi: "Bu transferde bazı küçük detaylar kaldı. Belli olduktan sonra zaten kulüpten bir açıklama yapılacaktır. Bu konuda çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar doğru değil. Aslında kulübüyle anlaştık, kendisiyle de anlaştık. Menajeriyle diğer menajerler arasında bir sorun olduğu için bu kadar uzadı. Bugün yarın size sağlıklı bilgi vereceğiz".
Bir basın mensubunun İbrahim Toraman ile ilgili sorduğu soruyu ise Adnan Sezgin şöyle yanıtladı: "İbrahim Toraman ile ilgilenmedik. Sorun yaşadı Beşiktaş'ta, o da kendi aralarındaki bir sorun. Transfer etmek istediğimiz futbolcular arasında yok". Adnan Sezgin ayrıca Türkiye'den herhangi bir futbolcuyu transfer etmeyi düşünmediklerini belirterek "Gazetelerde her gün çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Ama Türkiye'den kadromuza katmayı düşündüğümüz bir oyuncu yok. Alacağımız 3 ya da 4 tane yabancı olacak'' dedi.
Galatasaray.org
GALATASARAY'A SERVET'TEN KÖTÜ HABER
Galatasaray, A Milli Takım Kampında Bulunan Oyuncuları Öğle Saatlerinde Takımın Kamp Yaptığı Duisburg'taki Otele Geldi.
Galatasaray, A Milli Takım kampında bulunan oyuncuları öğle saatlerinde takımın kamp yaptığı Duisburg'taki otele geldi. Dusseldorf Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan takımın savunma oyuncularından Servet Çetin, sakatlığının henüz geçmediğini söyledi.
Sezon bittikten sonra Avrupa Şampiyonası ve sakatlık nedeniyle tatil yapamadığını belirten Milli futbolcu, "Çok yoğun geçti. Güzel başarılar elde etti. Ancak elde ettiğimiz başarıların sevincini bir türlü yaşayamadık. Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın vefatına çok üzüldük. Yine sakatlığım beni üzdü. Sakatlığım geçmediği için tatile bile gidemedim. İstanbul'da tedavi oldum. Hemen takımla birlikte çalışmalara başlamak isterdim ancak olmadı. Biraz daha zamana ihtiyacım var. Yaklaşık 30 gündür birşey yapmadım. Burada yavaş yavaş koşulara başlayarak kondisyon depolayacağım. Moral anlamında umarım kendimi bulurum." diye konuştu.
Öte yandan basın mensuplarının savunmada oynayan oyunculardan Song'un transfer olması, Emre Güngör'ün sakatlığının bulunmasından dolayı sorun yaşayıp yaşamayacakları şeklindeki bir soruya ise Servet, "Savunmada bir savunmaya yaşayacağımızı düşünmüyorum. Emre Aşık geldi. Emre Güngör 5-6 gün çalışmalara başlayacak. Bence iyi bir kadromuz var sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum." dedi.
-SABRİ: "TATİLDE FUTBOLLA İLGİLENMEDİM"-
Galatasaray'ın başka bir milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu da, tatil döneminde futbolla ilgilenmediğini ifade etti. Sabri, "Benim açımdan kulüp açısıandan da güzel bir sezon geçti. Tatilde bol bol dinlendik yeni döneme başlayacağız. Bugün itibari ile startı verdik. Yeni takım arkadaşlarımız ve hocamızla tanışacağız. Umarım herşey yolunda olur." diye konuştu.
Bir basın mensubünün Teknik Direktörü Skibbe'nin takımın sağ tarafına oyuncu istediği şeklindeki soruya ise genç futbolcu, "Ben tatilde bol bol dinlendim hiçbir şekilde futbolla ilgilenmedim ilkkez sizden duyurum." dedi.
PAF TAkımı'ndan kadroya çağrılan İrfan Başaran, kamp döneminde kendisini göstererek takımda kalıcı olmak istediğini açıkladı.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...OCA-B-Y280.jpg"Şampiyon bir takıma geldim, bu nedenle şampiyonluk dışındaki her sonuç, benim adıma başarısızlık olacak. Herkesin aklında bir soru var: Bu takım nasıl oynayacak. Özetle cevap vereyim: Saldıracak."
12.7.2008
Geçtiğimiz sezon Türkiye Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayan bir takıma geldim. Şimdi doğal olarak şampiyonluk dışındaki her sonuç benim ve ekibim adına başarısızlık olarak değerlendirilecektir. Yönetimle oturdum, konuştum ve 1 yıllık sözleşme imzaladım. Çünkü şunu çok iyi biliyorum; karşı taraf benden memnun kalırsa, mukavelem kendiliğinden uzayacaktır...
Burası tek kelimeyle harika... Türkiye’ye, Türk insanına ve elbette İstanbul’a hayranım. Üzerimde bir baskı olacağını tahmin edebiliyorum. Galatasaray büyük bir camia ve bu baskının olması da normal. Kısa bir süre geçti, ama Hasan Şaş’tan çok etkilendim. Uzun süre oynamadı, fakat şu anki isteği, arzusu, hırsı ve formu beni mest etti. O benim en büyük kozum olacak.
Son derece kısa bir süre içinde birçok hazırlık maçı oynayacağız. Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turu maçlarına hazırlandığım bir dönem olduğu için, sizin gibi basın mensuplarıyla her idmanda birlikte olamayacağız. Şu anki planlarıma göre, 2 günde bir idmanımızı hem basın hem de taraftara açacağız. Böylece 2 günde bir takımı gözleme şansı tanıyacağız.
Herkes, Galatasaray’ın yeni sezonda hangi taktik ve sistemle sahada olacağını merak ediyor. Elbette her maçın ayrı bir öyküsü ve ayrı bir hazırlığı olacak. Ancak şunu garanti edebilirim ki; benim takımım bu sezon boyunca sürekli tek bir şey yapacak, saldıracak. Taraftarımız, tribüne geldiği her maçtan sonra büyük bir keyifle evinin yolunu tutacak.
Transferde henüz bitirilmiş bir isim yok, ancak çalışmalarımız sürüyor. İhtiyaç duyduğumuz bölgelere istediğimiz futbolcuları getirmek için çabalıyoruz. Kaleci transferini hallettikten sonra bir stoper bir de golcü alacağız. Aslında santrfor olmazsa da sorun değil. Çünkü bu takımda Kewell var, Arda var, Ümit var, Lincoln var, Nonda var.
Hücum gücüm süper yani...
Artık Milli Takım’da oynayan futbolcularımızı bekliyoruz. Nonda’yı gördünüz, yalnız çalışıyor. Bu böyle gidecek. Çünkü EURO 2008’de üst düzey performans gösteren oyuncularımız, şimdi bu seviyenin çok altında gelecek. Bu sorunu aşmak zorundayız. Bu nedenle yeni gelenler, baştan beri bizimle birlikte olanlara yetişmek için ayrı bir program dahilinde çalışacak.:s_galatasaray:
Sizce Galatasaray Nasıl bir taktikle oynamalı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben direk kadro bile yapayım :)
GK ITANDJE
DL HAKAN BALTA DC SERVET DC EMRE GÜNGÖR DR (YENI TRNSR)
DMC LINDEROTH
ML ARDA TURAN MR HARRY KEWELL
AMC LINCOLN
FC UMIT KARAN FC (YENI TRANSFER)
son derece haklı arda, kewell, lincoln orta sahasına sahip bi takımın defansif oynaması futbol katliamıdır bence..
Arkadaşlar lütfen bu tür haberler için ayrı ayrı konu açmayalım.Bu tür haberlerin paylaşılması için başlıklar açtık sezon başı hazırlıkları adında.Bu konuyu oraya taşıyorum.Lütfen bundan sonra bu tür haberleri o konu altında paylaşalım.
İlk yarı bitti.Yaser'in attığı golle 1-0 önde kapattık ilk yarıyı Lincoln yine penaltı kaçırdı.Çıkan kadro ;
54 Orkun
6 Linderoth
7 Aydın
8 Barış
10 Lincoln
17 Yaser Yıldız
35 Ferdi Elmas
74 Volkan Yaman
87 Mehmet Güven
83 Erhan Şentürk
99 Ümit Karan
Bu nasıl kadro yahu,stoper yok...:)
M.Güven ve Linderoth oynuyordur heralde...
Yaser bu sene forma şansı bulabilir.Ferdi nasılmış acaba?
Yaser,Ferdi benim çok hosuma gitti..Özellikle yaser toplara çok hakim..İbrahimovic'i andırıyor:D:D.Penaltıyı yaptıranda yaser,Bir topuda direkten döndü:).Maçın Tekrarı Gstvde verilecek bilginize..
Bu arada Yaser'e nazar degdi..Sakatlandı oyundan alındı:(
Gençler çakı gibi valla.Erhan Şentürk attı 2-0
haydaa Yaser sakatlanmış :( Yerine İrfan oyunda. İnşAllah önemli bir durum yoktur.
Bu arada 2 oldu Erhan Şentürk.
Lincoln yine penaltı kaçırmış :zuhaha
5 ay önce diz kapağı kırılan genç oyuncunun durumu hâlâ kritik... Hatta futbol hayatının bitmesi bile ihtimal.
14.7.2008
Konya’da sakatlandı
Tarih 18 Şubat 2008... Galatasaray, Konyaspor deplasmanında. Normal şartlar altında 1 gün önce oynanması gereken maç, yoğun kar yağışı ve kötü saha şartları nedeniyle ertelenmiş, iki takım oyuncuları berbat bir zeminde sahaya çıkıyor. Mücadele müthiş bir tempoyla devam ederken, Batista ile çarpışan Uğur Uçar sakatlanıyor ve yerini Serkan Çalık’a bırakıyor. Ertesi gün yapılan tetkiklerde, genç futbolcunun diz kapağının kırıldığı anlaşılıyor...
Onsuz 5 yemişlerdi
İşte o çarpışma anı, ne yazık ki Uğur’un kaderini son derece olumsuz yönde değiştirdi. Çünkü 21 yaşındaki oyuncu, o güne kadar Galatasaray adına sezonun en iyilerinden birisiydi. Türk Futbolu’nda geleceğin yıldızı olarak gösterilmeye başlanmıştı. Öyle ki, Uğur’suz Galatasaray, 3 gün sonra Leverkusen deplasmanında 5 yemişti. Yönetim de, teknik heyet de, taraftar da, takım arkadaşları da Uğur Uçar’ın geri döneceği günü iple çekerken, kötü bir haber geldi.
En iyi ihtimalle...
Kulübe yakın çevrelerde, Uğur’un futbol hayatının bitme tehlikesinin bulunduğu konuşuluyor. Sahalardan uzak kaldığı 5 aylık süre içerisinde diz kapağından 2 kez operasyon geçiren genç futbolcunun durumunda olumlu yönde bir gelişme yok. Hatta Uğur’un diz kapağında hâlâ kocaman bir şişlik var. Son yapılan müdahaleler ve rehabilitasyon çalışmalarının sonuç vermesi halinde ise, Uğur’un sahalara dönme süresi en erken 3 ayı bulacak.
Raşit ALTUN / FANATİK
O sahada futbol oynatanlar utaansın. O zamana kadar takımın en iyisi, takımın asist kralını kaybettik, bütün sezon devşirme sag bek sabri ile oynadık.
İnşAllah futbol hayatının bitmesi gibi bir durum söz konusu degildir, yalan haberdir.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...UR12350000.jpg
Kişisel hesaplaşma !..
Galatasaray'ın yeni yıldızı Kewell, FIFA'nın internet sitesine çar***ı açıklamalar yaptı. Avustralyalı yıldız, "Kariyerimde artık ispatlayacak bir şeyim olmadığını düşünüyorum. Oysa bir-iki kişiye daha ispatlamam gereken şeyler var. Bu kişesel bir konu." dedi.
Genç futbolculara tavsiyede bulunan Kewell, "Sadece futbolu sevin. Sevdiğiniz takdirde öğrenirsiniz. Futbolcu olmak istemiyorsanız, antrenman yapmak zor gelir" diye konuştu. Kewell "Teknik Direktörlük yapmayı düşünüyor musunuz?" sorusunu ise "Geçmişte düşünmüyordum, zira ilerisini çok da hesaplamıyorsunuz. Şimdi 'olabilir' diyorum. Ancak bu görevin, kişiye yaptığı baskıyı gördükçe, teknik direktör olabileceğimi düşünmüyorum. Belki alt kadroda veya bir akademide antrenör olup, gençleri eğitebilirim." şeklinde cevapladı.
Bu arada Almanya'daki ilk hazırlık maçında Homberg'i zorlanmadan geçen sarı kırımızılılarda Teknik Direktör Skibbe ve Ümit Karan maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu Ümit Karan önceki gün annesini kaybeden Fenerbahçeli Deivid'e başsağlığı diledi.
ligtv
Uğur'un iyileşme ihtimali çok azmış GsTVde alt yazı geçti az önce.
Sağlık Raporu: Uğur Uçar
Profesyonel Futbol A Takımı oyuncumuz Uğur Uçar ameliyat ertesi rehabilitasyon çalışmalarını Almanya Kampı’nda sürdürüyor.
Sağlık ekibimizin sakatlığının başlangıcında tahmin ettiği süreden daha uzun bir tedavi süreci geçiren Uğur bu süreyi takımdan hiç ayrılmayarak tamamlayacak. Sağlık ekibimiz istekle çalışan Uğur’un tedavi süreci sonunda sorunsuz bir şekilde takıma katılarak eski performansını yakalayacağını ve başarılı bir sezon geçireceğini belirtti.
Sorunsuz şekilde takıma katılması bekleniyor diye açıklama yapılmış. Futbol hayatı bitiyor diye nerelerinden uydurdu bizim basın yine acaba? Umarım kısa zamanda atlatır da sahalara döner.
Maça nerdeyse paf takımı ile çıkmışız..Stoperde 18 yaşında olan Murat ve Sinan oynuyor..
Sinan'ın boyu 1.97 adam'da ne fizik var be;):D,Erhan şentürk yine ilkonbirde oynuyor..Ferdi solda,Aydın sag kanatta oynuyor..Göbekte mehmet güven ve Barış var:)..Forvet ümit karan
---------------Aykut---------------
--Barış---Murat----Sinan-----Volkan----
-Aydın---Erhan--Linderoth---MehmetG---Ferdi---
---------------Karan-----------------
G.Saray 10 kişi ile mi başladı maça?:D
Erhan Şentürk'ten sağ bek mi yaratmaya çalışıyorlar,yoksa mecburiyetten mi oynuyor?İlk maçtada sağ bek oynadı...
Bu yeteneği sağ bek oynatmak akıl karı değil...
Anıl biraz önceki diziliş yanlış..Esas diziliş bu..Erhan şentürk ilk maçtada sag açık oynamışdı..Bu maçtadada saga açık:)
---------------Aykut---------------
--Barış---Murat----Sinan-----Volkan----
-Erhan---Aydın--Linderoth---MehmetG---Ferdi---
---------------Karan-----------------
Erhan forvete çok yakın oynuyor..
erhan la aynı ilköğrtetim okulundaydık fazla tanımıyorum ama bana bir kere şut çekmişti o da direğe çarpmıştı.benden 2 yaş büyük.
altyapıda birçok başarıya imza attı pt. danone turnuvalarında başarılar yakaladı fransada okulda yapılan turnuvada kendi sınıfını şampiyon yapmıştı.umarım çok iyi bir futbolcu olur 89 doğumlu gereken ilgi gösterilirse elinden geleni yapar bence kalede bile oynar.
emrah abi saha açık ne yaw:D:p
maç kaç kaç bitti yahu :)
1-1 bitmiş bizde barış atmış golu ama hep gencler oynamış.LigTV'de ümit vermedi diye başlık atmış çok güldüm ;)
Aslan umut vermedi
Hazırlıklarını yurt dışında sürdüren ekiplerden Galatasaray, 2. hazırlık maçında Paderborn ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar, Alman 3. lig ekibi karşısında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak taraftarını üzdü.
İlk maçında Homberg'i 2-0 yenen Galatasaray, Paderborn karşısına gençlerden kurulu bir kadro ile çıktı. Alman teknik adam Skibbe, defansta PAF'tan alınan Erhan, Murat ve Sinan'a yer verirken, tek forvet olarak Ümit Karan sahadaydı. Maça iyi başlayan Sarı kırmızılılar, 19. dakikada Ferdi-Mehmet Güven ikilisinin hazırlığı pozisyonu değerlendiren Barış'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı bu golle üstün tamamlayan Galatasaray, ikinci yarıda Kumbela'nın golüne engel olamayınca maç 1-1 sona erdi.
Rakip takım maç boyunca Sarı kırmızılı ekibin kalesinde önemli pozisyonlar yakalarken, Galatasaray, ilk maçın aksine etkisiz bir oyun ortaya koydu.
GALATASARAY: 1 - SC PADERBORN: 1
STAT: Paragon Arena
HAKEMLER: Peter Henes, Volker Jung, Björn Schulter (Almanya)
GALATASARAY:Aykut, Tobias, Aydın (Dk 46 Yaser), Barış, Ferdi (Dk. Anıl 86), Volkan, Murat, Sinan, Erhan (Dk. 81 Ahmet), Mehmet, Ümit
PADERBORN: Jensen, Holst (Dk. 46 Wachmsmuth), Mohr (Dk. 46 Gonther), Wemmer (Dk. 46 Krecidlo), Löning (Dk. 46 Kumbela), Güvenışık ( Dk. 46 Damjanovic), Brandy, Guie-Mien (Dk. 46 Alusi), Krösche (Dk. 46 Fischer), Halfar (Dk. 77 Reinsch), Lindemnn (Dk. 46 Schuppan)
GOLLER: Dk. 19 Barış (Galatasaray), Dk. 72 Kumbela (SC Paderborn)
LigTV
Maç 1-1 bitti..Bizim golümüzü Barış attı..Onların Golünü Kumbela attı:)
16 kişilik bir kadro ile maça geldik..İrfan basaran,Erhan şentürk,Murat,Sinan,Ahmet kesim,Anıl karaer bunlar gençler forma sansı buldular..As kadrodan bir tek Linderoth,Karan,Aykut,Volkan vardı..Digerleri hep gençdi..Stoperde 2 tane 18 yaşında genç'i oynattık:)
Paderborn çok iyi takım kurmuş..17 tane oyuncu almışlar..Forvetlerinde Sercan güvenışık oynadı:D
Hemen aslan ümit vermedi demişler..Yahu Bunların maçtan falan haberleri yok sanırım..Gençler baya iyi oynadı..Bu paf takım agırlıklı kadro ile anca bu kadar olur..
Ümit karan çok gol kaçırdı..Bizde bitirici forvet yok..Adm gibi bir forvet olsa bu maçı farklı almışdık...
medyanın eline fırsat geçti ya, başladı vurmaya..
katılıyorum Emrah abiye, bize bitirici forvet lazım mutlaka..
ahh be ümit vermemişiz görüyor musun :( Kesin kümede kalmaya oynarız offf offfff :uzgun:
Emre medya işte..O gençlerin yerine kendimi koyuyorum..Ne kadar stresli çıkmışlardır maça..Hele Stoperdeki iki genç:). murat 18,Sinan 18,Ahmet 18,İrfan 19,Erhan 19,Anıl 20 yaşında:),
Bizim Bu Galatasaray, Fenerbahçe Amatör takımlar lamı oynuyorlar ?
ALLAH aşkına ne stresi yaa :n:
Batuhan Karadeniz Fenerbahçe maçında görev alıyo stres yapımıyorda..
Bunlar amatör takımla stres mi yapıyorlar? rahat ol onlarda bence hiç stres yoktur, sonuçta profesyonel futbolcular..
nerede ne yapacaklarını azda olsa kestirebilirler..
@World Hollow
İlkkez kampa katılıyorlar ve kendilerini göstermeye calışıyorlar. Elbette stres olur ;;)