Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 199 sonuç

Konu: Galatasaray Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçları

Gelmeseydi keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Ne yapsa seviliyor !..

Ne yapsa seviliyor !..

Galatasaray taraftarının Lincoln sevgisi dinmiyor !.. Geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen ancak çeşitli nedenlerden ötürü başarılı olamayan, son olarak da yeni sezon çalışmalarına izinsiz olarak 1 hafta geç katılan Lincoln sabah idmanında büyük sevgi gösterisiyle karşılandı.

İdmanı izlemeye gelen sarı kırmızılı taraftarlar Lincoln'e büyük ilgi gösterdi. Brezilyalı yıldız da bu sevgi gösterisine taraftarların yanına giderek yumruk şovla karşılık verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok yanlış bir tutum...

Ayrıca Lincoln topicleri yine başladı...

Bu topicler Lincoln'den firikik şov,Lincoln idmanda hatt-rick yaptı,Lincoln Direğe Vurdurma yarışını kazandı diye devam eder...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antrenmanı izleyenler tüm futbolculara tek tek tezahürat yapıldığını söylüyor. Dolayısıyla Lincoln de bu takımın futbolcusu...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gelmiş taraftarlar yine Lincoln diye bağırıyor çok yanlış ediyor taraftar hala

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deniz tüm futbolculara tek tek bagırılmış; ama basın Lincoln tarafıyla ilgileniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Buraya da yazayım; tüm futbolculara tek tek tezahürat yapılmış, hepsine. Basın Lincoln için olanı cımbızlamış...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben idmanı GS TV'den seyrettim PAF takımdaki oyuncular istekli gözüktü Cem Sultan çok uzun, Emre Çolak ise çok kısa aldı abilerinin yanında Aydın'ın saçlarıda bir acayip olmuş . Lincoln idmanda bakmadan inanılmaz isabetlil 2 kişinin belini kıran bir topuk pası attı. Ayrıca doğru söylüyorsunuz herkese bağırdı oradaki taraftarlar...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla he, gelmese seviliyor, gelse seviliyor, oynamasa seviliyor; adamın oyunundan mı yoksa uzun zamandır GS taraftarı böyle yıldız bir 10 numara görmediğinden mi bilemeyeceğim ama Lincoln çok seviliyor...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu tip yıldızları her zaman getiremiyor Yıldızları kendileri çıkarıyorlar Bu yüzden taraftar böyle isimler sevmekten başka çaresi kalmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Buraya da yazayım; tüm futbolculara tek tek tezahürat yapılmış, hepsine. Basın Lincoln için olanı cımbızlamış...
    İşte bu..Basının abartması..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Herşeye rağmen Antremana gidip Lincooooln Lincoooooln diye bağırmak istiyorum. Neden Derseniz bende bilmiyorum ama benim gibi taraftarın genelinde Tarif edilmez bir sevgi var Lincoln e karşı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

her türlü sonuçta Lincoln çok büyük ßedelle geldi kötü olsa disiplinsizlikde yapsa taraftarın ona tutunması normal...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    İşte bu..Basının abartması..
    Sadece sen okudun yazdığımı sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Gerekli açıklama yapılmış bu konuda.Bütün oyuncuları alkışlayıp Lincoln'ü dışlamamak lazım.Bu tür oyuncuları bilirsiniz.Dışlandılar mı bir daha faydalı olmazlar.Kendilerini soyutlarlar.

Bu arada ailevi problemlerden dolayı geciktim demiş.Eğer doğru söylüyorsa basında çıkan o eğlence fotoğrafları başka zamana ait demektir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Galatasaray Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçları

Arkadaşlar bu konuda sezon öncesi yapılan hazırlık kampı,hazırlık maçları ile ilgili haberler ve yorumlarımızı paylaşacağız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Lincoln kendini toplamalı bir an önce..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın hazırlık maçları ne zaman bilgisi olan var mı?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Skibbe, perşembe günü Almanya'da başlayacak kampın kendileri için önemli olduğunu söyledi

Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, perşembe günü Almanya'da başlayacak kamp çalışmasının kendileri için önemli olduğunu söyledi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Skibbe, şu an kendileriyle çalışan oyuncular ile sonradan katılacak grubu Almanya'da uyumlu bir hale getireceklerini belirtti. Şu an çalışan oyuncuların yaklaşık 6 hafta tatil yapmalarına karşın, milli takımlar nedeniyle sonradan gelecek oyuncuların ise yalnızca 2,5 hafta tatil yapma şansı yakaladığını ifade eden Alman çalıştırıcı, şunları söyledi: "Almanya'da birlikte çalışmaya bayladığımızda her iki gurubun fiziki durumu da aşağı yukarı denk olacak. Öncelikli hedefimiz ilk resmi maçımız olan Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasına kadar uyumlu bir grup yaratmak. Öyle zannediyorum ki bunu da başaracağız."
    Takımdaki genç oyuncuların performansını övmeyi sürdüren Skibbe, İrfan ve Semih'i Almanya kampına götüreceğini, Genç Milli Takım'da olmaları nedeniyle takıma henüz katılmayan 2 oyuncunun da yine Almanya'da olacağını aktardı.
    "Aramızda çok yetenekli gençler var" diyen Skibbe, "Bu bir hoca için, teknik direktör için mutluluk verici. Sadece yetişkin ve tecrübeli
    oyuncular değil, gelecek vaat eden gençlerin de olması her hoca için bir avantaj" diye konuştu.
    Michael Skibbe, transfer çalışmaları için ise "Görüşmeyi sürdürdüğümüz bir kaç oyuncu var. Kamp dönemi sonuna kadar sanıyorum görüşmeler tamamlanmış olur" derken, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar takımdaki tüm sakatların da düzelmiş olmasını beklediğini sözlerine ekledi.
    GALATASARAY, HAZIRLIKLARININ İSTANBUL BÖLÜMÜNÜ TAMAMLADI
    Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, çalışmalarının İstanbul'daki bölümünü tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı futbolcular, koşunun ardından istasyon ve pas çalışması yaparlarken, yarı sahada çift kale maç ile de idmanı tamamladılar.
    Çift kale maçta futbolcuların attığı şık goller taraftarın alkışını alırken, atılan goller sonrası teknik direktör Skibbe de oyuncularını alkışladı.
    Tedavileri devam eden Uğur ile Serkan takımdan ayrı koşu yaparken, dünkü antrenmanda sakatlanan Hasan Şaş ile Orkun ise idmana katılamadı. Orkun'un tesislerde tedavi olduğu bildirilirken, dün dizinden sakatlanan Hasan Şaş'ın MR'ının çekildiği öğrenildi.
    Çalışmalarının İstanbul bölümünü tamamlayan Galatasaray'da futbolcular yarını izinli geçirdikten sonra perşembe günü kamp çalışmaları için
    Almanya'ya gidecekler. Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın sponsorlarından Samsung firması tarafından, antrenman sonunda teknik direktör Michael Skibbe ile yardımcısı Edwin Boekamp'a birer cep telefonu hediye edildi.
    HAZIRLIK PROGRAMI
    Galatasarayımızın, 2008-2009 sezonu öncesi Almanya'nın Duisburg kentinde yapacağı hazırlık kampında oynacağı maçların programı belli oldu.
    Buna göre takımımız kampın ilk bölümünde VFB Homberg, Paderborn, Lokomotiv Sofia, ve Gent ile karşılaşacak. Program şöyle:
    13 Temmuz 2008 19:00 (CET)
    GALATASARAY - VFB HOMBERG
    PCC STADION (DUISBURG)
    16 Temmuz 2008 19:00 (CET)
    GALATASARAY - PADERBORN
    PARAGON ARENA (PADERBORN)
    19 Temmuz 2008 17:30 CET
    GALATASARAY - LOKOMOTIV SOFIA
    OER ERKENSCHWIK (BOCHUM)
    23 Temmuz 2008 19:00 CET
    GALATASARAY - GENT
    MONCHENGLADBACH WEGBERG STADIUM (WEGBERG)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk Mac 13 Temmuz Cok Heyecanliyim Acaba Hangi Yayin Kurulusu Vercek Umarim Yine Sifreli Olmaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Özel maçlar D-Smart’ta

GALATASARAY’IN Almanya’da hazırlık kampında VFB Homberg (13 Temmuz), Paderborn (16 Temmuz), Lokomotiv Sofya (19 Temmuz) ve Gent (23 Temmuz) ile oynayacağı maçları D-Smart yayınlayacak.
    Last edited by klasgs : 09.Temmuz.2008 at 16:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Almanya Kampı: Adnan Sezgin

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı yaz kampı için Almanya'ya hareket etmeden önce Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarıın sorularını cevapladı.

Adnan Sezgin, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını İstanbul'da tamamladıklarını ve ikinci etap için Almanya'ya gidildiğini belirttikten sonra şunları söyledi: "Almanya'da 4 hazırlık maçı oynayacağız. Daha sonra Türkiye'ye döneceğiz. Bir etap daha başlayacak tekrar Almanya'da. Bunun için de 3 müsabaka planladık. Bizim için bu sene çok önemli. 13 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacağız. O zamana kadar çok iyi hazırlanıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Umarım bütün planladıklarımızı çalışmalarımıza yansıtırız. İyi bir kadromuz olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla kadromuzun bizim koyduğumuz hedeflere ulaşacağından hiçbir endişemiz yok".

Adnan Sezgin, Milli Takım'da sakatlanan oyuncularla ilgili bir soruyu ise şöyle yanıtladı: "Milli takım müsabakaları da çok önemli. Hepimizi ilgilendiren müsabakalar. Gönül isterdi ki, sakatlıklar olmasın ama maalesef oldu. Onlar da en kısa zamanda takıma katılacaklar. Şu anda tedavileri sürüyor''.

Basın mensuplarının Liverpool'lu kaleci Charles Itandje transferi konusundaki sorularına ise Sezgin, transferde ufak tefek pürüzler kaldığını belirttikten sonra şu cevabı verdi: "Bu transferde bazı küçük detaylar kaldı. Belli olduktan sonra zaten kulüpten bir açıklama yapılacaktır. Bu konuda çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar doğru değil. Aslında kulübüyle anlaştık, kendisiyle de anlaştık. Menajeriyle diğer menajerler arasında bir sorun olduğu için bu kadar uzadı. Bugün yarın size sağlıklı bilgi vereceğiz".

Bir basın mensubunun İbrahim Toraman ile ilgili sorduğu soruyu ise Adnan Sezgin şöyle yanıtladı: "İbrahim Toraman ile ilgilenmedik. Sorun yaşadı Beşiktaş'ta, o da kendi aralarındaki bir sorun. Transfer etmek istediğimiz futbolcular arasında yok". Adnan Sezgin ayrıca Türkiye'den herhangi bir futbolcuyu transfer etmeyi düşünmediklerini belirterek "Gazetelerde her gün çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Ama Türkiye'den kadromuza katmayı düşündüğümüz bir oyuncu yok. Alacağımız 3 ya da 4 tane yabancı olacak'' dedi.

Galatasaray.org

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

GALATASARAY'A SERVET'TEN KÖTÜ HABER

Galatasaray, A Milli Takım Kampında Bulunan Oyuncuları Öğle Saatlerinde Takımın Kamp Yaptığı Duisburg'taki Otele Geldi.

Galatasaray, A Milli Takım kampında bulunan oyuncuları öğle saatlerinde takımın kamp yaptığı Duisburg'taki otele geldi. Dusseldorf Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan takımın savunma oyuncularından Servet Çetin, sakatlığının henüz geçmediğini söyledi.
    Sezon bittikten sonra Avrupa Şampiyonası ve sakatlık nedeniyle tatil yapamadığını belirten Milli futbolcu, "Çok yoğun geçti. Güzel başarılar elde etti. Ancak elde ettiğimiz başarıların sevincini bir türlü yaşayamadık. Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın vefatına çok üzüldük. Yine sakatlığım beni üzdü. Sakatlığım geçmediği için tatile bile gidemedim. İstanbul'da tedavi oldum. Hemen takımla birlikte çalışmalara başlamak isterdim ancak olmadı. Biraz daha zamana ihtiyacım var. Yaklaşık 30 gündür birşey yapmadım. Burada yavaş yavaş koşulara başlayarak kondisyon depolayacağım. Moral anlamında umarım kendimi bulurum." diye konuştu.

Öte yandan basın mensuplarının savunmada oynayan oyunculardan Song'un transfer olması, Emre Güngör'ün sakatlığının bulunmasından dolayı sorun yaşayıp yaşamayacakları şeklindeki bir soruya ise Servet, "Savunmada bir savunmaya yaşayacağımızı düşünmüyorum. Emre Aşık geldi. Emre Güngör 5-6 gün çalışmalara başlayacak. Bence iyi bir kadromuz var sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum." dedi.

-SABRİ: "TATİLDE FUTBOLLA İLGİLENMEDİM"-

Galatasaray'ın başka bir milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu da, tatil döneminde futbolla ilgilenmediğini ifade etti. Sabri, "Benim açımdan kulüp açısıandan da güzel bir sezon geçti. Tatilde bol bol dinlendik yeni döneme başlayacağız. Bugün itibari ile startı verdik. Yeni takım arkadaşlarımız ve hocamızla tanışacağız. Umarım herşey yolunda olur." diye konuştu.

Bir basın mensubünün Teknik Direktörü Skibbe'nin takımın sağ tarafına oyuncu istediği şeklindeki soruya ise genç futbolcu, "Ben tatilde bol bol dinlendim hiçbir şekilde futbolla ilgilenmedim ilkkez sizden duyurum." dedi.

PAF TAkımı'ndan kadroya çağrılan İrfan Başaran, kamp döneminde kendisini göstererek takımda kalıcı olmak istediğini açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

"Şampiyon bir takıma geldim, bu nedenle şampiyonluk dışındaki her sonuç, benim adıma başarısızlık olacak. Herkesin aklında bir soru var: Bu takım nasıl oynayacak. Özetle cevap vereyim: Saldıracak."
    12.7.2008

Geçtiğimiz sezon Türkiye Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayan bir takıma geldim. Şimdi doğal olarak şampiyonluk dışındaki her sonuç benim ve ekibim adına başarısızlık olarak değerlendirilecektir. Yönetimle oturdum, konuştum ve 1 yıllık sözleşme imzaladım. Çünkü şunu çok iyi biliyorum; karşı taraf benden memnun kalırsa, mukavelem kendiliğinden uzayacaktır...

Burası tek kelimeyle harika... Türkiye’ye, Türk insanına ve elbette İstanbul’a hayranım. Üzerimde bir baskı olacağını tahmin edebiliyorum. Galatasaray büyük bir camia ve bu baskının olması da normal. Kısa bir süre geçti, ama Hasan Şaş’tan çok etkilendim. Uzun süre oynamadı, fakat şu anki isteği, arzusu, hırsı ve formu beni mest etti. O benim en büyük kozum olacak.

Son derece kısa bir süre içinde birçok hazırlık maçı oynayacağız. Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turu maçlarına hazırlandığım bir dönem olduğu için, sizin gibi basın mensuplarıyla her idmanda birlikte olamayacağız. Şu anki planlarıma göre, 2 günde bir idmanımızı hem basın hem de taraftara açacağız. Böylece 2 günde bir takımı gözleme şansı tanıyacağız.

Herkes, Galatasaray’ın yeni sezonda hangi taktik ve sistemle sahada olacağını merak ediyor. Elbette her maçın ayrı bir öyküsü ve ayrı bir hazırlığı olacak. Ancak şunu garanti edebilirim ki; benim takımım bu sezon boyunca sürekli tek bir şey yapacak, saldıracak. Taraftarımız, tribüne geldiği her maçtan sonra büyük bir keyifle evinin yolunu tutacak.

Transferde henüz bitirilmiş bir isim yok, ancak çalışmalarımız sürüyor. İhtiyaç duyduğumuz bölgelere istediğimiz futbolcuları getirmek için çabalıyoruz. Kaleci transferini hallettikten sonra bir stoper bir de golcü alacağız. Aslında santrfor olmazsa da sorun değil. Çünkü bu takımda Kewell var, Arda var, Ümit var, Lincoln var, Nonda var.
    Hücum gücüm süper yani...

Artık Milli Takım’da oynayan futbolcularımızı bekliyoruz. Nonda’yı gördünüz, yalnız çalışıyor. Bu böyle gidecek. Çünkü EURO 2008’de üst düzey performans gösteren oyuncularımız, şimdi bu seviyenin çok altında gelecek. Bu sorunu aşmak zorundayız. Bu nedenle yeni gelenler, baştan beri bizimle birlikte olanlara yetişmek için ayrı bir program dahilinde çalışacak.

Sizce Galatasaray Nasıl bir taktikle oynamalı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ben direk kadro bile yapayım

GK ITANDJE

DL HAKAN BALTA DC SERVET DC EMRE GÜNGÖR DR (YENI TRNSR)

DMC LINDEROTH

ML ARDA TURAN MR HARRY KEWELL

AMC LINCOLN

FC UMIT KARAN FC (YENI TRANSFER)
    Last edited by klasgs : 12.Temmuz.2008 at 16:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

son derece haklı arda, kewell, lincoln orta sahasına sahip bi takımın defansif oynaması futbol katliamıdır bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar lütfen bu tür haberler için ayrı ayrı konu açmayalım.Bu tür haberlerin paylaşılması için başlıklar açtık sezon başı hazırlıkları adında.Bu konuyu oraya taşıyorum.Lütfen bundan sonra bu tür haberleri o konu altında paylaşalım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarı bitti.Yaser'in attığı golle 1-0 önde kapattık ilk yarıyı Lincoln yine penaltı kaçırdı.Çıkan kadro ;
    54 Orkun
    6 Linderoth
    7 Aydın
    8 Barış
    10 Lincoln
    17 Yaser Yıldız
    35 Ferdi Elmas
    74 Volkan Yaman
    87 Mehmet Güven
    83 Erhan Şentürk
    99 Ümit Karan

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu nasıl kadro yahu,stoper yok...

M.Güven ve Linderoth oynuyordur heralde...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu nasıl kadro yahu,stoper yok...

M.Güven ve Linderoth oynuyordur heralde...
    Hepsi sakat Milli takımdan dönenleri oynatmayacak bu macta sanırım. ondan .

Bu arada Yaser çok iyiymiş. Macı izleyenler cok hırslı , istekli oldugunu söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yaser bu sene forma şansı bulabilir.Ferdi nasılmış acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yaser,Ferdi benim çok hosuma gitti..Özellikle yaser toplara çok hakim..İbrahimovic'i andırıyor.Penaltıyı yaptıranda yaser,Bir topuda direkten döndü.Maçın Tekrarı Gstvde verilecek bilginize..

Bu arada Yaser'e nazar degdi..Sakatlandı oyundan alındı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gençler çakı gibi valla.Erhan Şentürk attı 2-0

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri