Aynı Hüseyin'den bahsediyoruz değil mi? :icon_lol:Quote:
Huseyin bi pozisyonda rakibin sagindan atip solundan gecti gordunuzmu
Printable View
Aynı Hüseyin'den bahsediyoruz değil mi? :icon_lol:Quote:
Huseyin bi pozisyonda rakibin sagindan atip solundan gecti gordunuzmu
Evet , Hüseyin maçın en iyilerindendi.. Artık taraftarımızda onu eleştirmekten vazgeçsin, iyi bir takımda Hüseyin oynar dedim sezon başında bize lazım dedim , dün gece ki maçta da gördük üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi.. Ayrıca geçen sene Ayman , Hasan gibi adamlarının yanında Szymkowiak'ta olsa eminim o da iyi bir performans sergiliyemezdi.. yoksa Hüseyin Fatih,Gökdeniz,Szymkowiak,Yattara'lı kadroda çok da güzel oynuyordu..
Ayrıca stadda tel örgüler yok , kale arkası tribünleri çok yakın olduğundan çekilen şutların taraftarları gelmemesi için orda file bulunuyor , Fiorentina'nın kalearkaları gibi yani.
maça gidenlere soruyorum maraton aj sırası nerde bilen varmı bir çok taraftar yerini bulamadı elindeki kombinesine rağmen başka yerlere oturdu benimkindede e/f blok aj sıra 46 yazıyodu bulamadım adama sordum bilmiyom dedi bir kaç kişiye daha sordum bilmiyom dedi.en son kafam attı görevliye kartı gösterip kartın üzerinde yazan 9 bilinmeyenli denklemi çözermisin dedim adamı gülme tuttu maça giden ve bilen varsa sölesin.
maça gelirsek ankaraspor 10 kişi kalınca trabzon oyunu karşı sahaya kurdu tabi dün de takım istekliydi ama bazı atak organizasyonları yapamadı bunda colmanın çok heyecenlı olmasına bağlıyorum çok tedirgindi ama yinede ben beğendim ilk hafta olmasına rağmen
Kardeşim öncelikle blok olarak belirtilen E/F Blok 'Maraton Özel' adı altında biliniyor tabelalar buna göre yazılmış..ama A/J olayını anlamadım..Maraton Özel kapısından giriş yaptıktan sonra tribün alfabe harfleri ile numaralandırılmış yani tek harf var..A/J olayını anlamadım..:) klübe mail istersen ya da Ts Club'a git kombine için üst katta ilgililerle konuş..
Belkide bu yazdıklarımı sende biliyorsun ama olsun yazayım yine..:)
Trabzonu tebrik ederim ama ankara 11 kişi devam etseydi maça berabere sonuçlanırdı kanımca ilk maçtan çok iyi bir izlenim vermedi ts ama caleyi çok beğendim iyi transfer
Hüseyin son 2 senenin en iyi performansLarından birisini sergiLedi sahanın en iyisiydi. Selçuk iLk yarı oyunda yok gibiydi goLü attıktan sonra oda açıLdı. iLk yarıda dikkatimi çeken Ersun Hoca' nın Selçuk' a çok fazLa bağırmasıydı :D
Maçı seyretmediğim için pek bir yorum yapamayacağım ama lige galibiyet ile başlaması iyi oldu Trabzon adına.Selçuk'un golde harika gerçekten.Geçen senede uzaktan bir çok golü vardı.Bu senede devam herhalde bu gollere.Önemli bir silah olabilir Selçuk'un uzaktan golleri..
kulupyten acıklama geldı bu aksaklıklar nedenıyle olan rahatsızlıklardan zamanla duzelır herkes kendı yerıne oturur