Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

21 87.50%
  • Ankaraspor

2 8.33%
  • Beraberlik

1 4.17%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Trabzonspor - Ankaraspor [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Trabzonspor - Ankaraspor [ TSL 1. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

trabzon yeni ve iddialı kadrosuyla kazanacaktır kendi seyircisi önünde...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Trabzon seyircisinin önünde bu maçı kazanır, lige 3 puanla başlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maç seyircisiz olacak sanırım trabzon iyi başlamak isteyecktir yeni kadrosuyla galibiyete yakın ama futbolcular arasında uyum sorunu olabilir beraberlik süpriz olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Trabzonspor alır ve lige iyi bir başlangıç yapar.Gerçekten Trabzon'da aç bir futbolcu kadrosu var.Bu maçı alırlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bakalım Karadeniz fırtınası ilk haftadan itibaren esmeye başlayacak mı? Taraftar olsaydı daha zevkli olurdu ama izlenmeye değer bir maç olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Trabzonspor'un bu sene kadrosunu çok beğeniyorum ve destekliyorum.Daha öncelerde pek sempati duymazdım fakat bu sene Trabzonspor'u da destekliyorum.

Kazanacak güçte.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Trabzonspor hazirlik kampinda cizdigi görüntüyle bu sene adindan sikca söz ettirecegini belli etti.Bu sene onlardan bir cikis bekliyorum,kendi sahalarinda taraftarlari önünde Ankarasporu gecerler diye düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir ara ceza kalkacak haberi çıkmıştı.Herhalde kolpaymış..

Yenilenen kadrosuya Trabzon kazanır diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Zorlanmadan kazanırız, daha önemli maçlarımız var..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu maçı almamız çok önemli lige iyi bir başlangıç yapmamız şart ve bunuda başaracak gücümüz var.Zor olacak ama kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Seyirci büyük ihtimal statta yerini alacak..Seyircisiz oynama cezası ile gerekli düzenleme yapıldı ve tahkime gerekli başvuru yapıldı..Artık cevap bekleniyor..Bu dediklerim hafta boyunca yerel medyada yer aldı..

Ayrıca taraftar olarakta neredeyse 3-5 kişi bir araya gelip grup oluşturuyordu..artık böyle bir sorun yok..Kale arkaları stada 5-7 metre mesafeye çekildi ve Çılgınlar-Farozlular ve Trabzonlu Gençler Deniz tarafı kale arkasına alındı..Erdogdu ve diğer tayfalarda diğer kale arkasına çekildi..Anlayacagınız kale arkalarında tek vücut olarak 2 grup yer alacak..Maraton zaten full kombine..

Bu kısa bilgilerden sonra maça gelirsek taraftarımız önünde bu sene çok kötü olacaklarını düşündüğüm Ankaraspor'u rahat geçeriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu maç Trabzonspor'un lehine olabilecek bir maç. Yapılan önemli transferler takıma adapte olmuşsa bu maç, diğer maçlarında güzel geçeceğinin habercisi olacak bana göre.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ilk mac herzaman zor olur. Acikcasi cekindigim bi takim, ama bizim kadromuz bu sene cok iyi, en azindan ilk 11 imiz. Taraftarlarada acik olursa bu mac galip gelecegimizi dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Şu maça mümkünse Lig TV denen yayıncı kuruluş sokulmasın.Yaptıkları şerefsizlikler hatsafaya ulaştı..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Şu maça mümkünse Lig TV denen yayıncı kuruluş sokulmasın.Yaptıkları şerefsizlikler hatsafaya ulaştı..
    nie n'apmışki lig tv ? ben bilmiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    nie n'apmışki lig tv ? ben bilmiyorum...
    Hangisini sayayım?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

sakary Ali Misafir

Trabzon rahat alır maçı

Nesil
    2006

Trabsonspor, şampiyonluk özlemini bitirmek istiyor. Yaptığı transferlerle de gösterdiler. Bu yıl yepyeni bir takım izleyeceğiz belkide ilkonbir geçen yılki takımdan tamamen farklı olacaktır ve bu yüzden Tranbzon'dan galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlar bugüne kadar lige çok iyi bir başlangıç yapmışlar umarım bu maç da aynı şekilde olur .. çok merak ediyorum nasıl oynayacaz , herkes büyük bir heyecanla bekliyor bu maçı eminim.. 3 puanla başlamak çok önemli bizim için .. tabi umarım Yattara'ya sağ açıkta görev verir Ersun hoca.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bence Ya Trabzon yada Beraberlik Çünkü Trabzonun Kadrosu Çok İyi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İlk maçta Trabzon bence kazanamayacak,iyi veya kötü oynasın ilk maçtaki baskı ve stres işlerini zorlaştırır.Eğer çok iyi motive olursa tam terside olup farkda gelebilir ancak hiç sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yen sezon takımıza hayırlı uğurlu olsun,sonunda şampiyonluk görmek dileğiyyle ilk maçı alıcaz inşallah.hoca yattarayı sağ acık koymalı o ordan başka biyerde oynayamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

PFDK Kararları - 21.08.2008 21.08.2008

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 21.08.2008 tarih ve 4 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübünün 15.08.2008 tarihinde yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatı'nın 79. maddesi çerçevesinde Kurulumuza yapmış olduğu başvuru üzerine yapılan inceleme sonucunda;
    TRABZONSPOR A.Ş. Kulübüne, 10.05.2008 tarihinde oynanan TRABZONSPOR - FENERBAHÇE Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında taraftarlarının aynı sezon içerisinde 2. kez çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle 20.05.2008 tarih ve 2008/1032 E 2008/1444 K sayılı karar ile karar tarihinde yürürlükte bulunan FDT'nin 31/3. maddesi uyarınca verilen 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI' nın, 15.08.2008 tarihinde yürürlüğe giren ve aynı ihlal ile ilgili lehe hüküm düzenleyen FDT'nin 41/3. maddesi uyarınca takdiren 120.000.-YTL PARA CEZASI OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİNE,

Kaldırıldı cezamız..Eger kaldırılmasa idi yer yerinden oynardı zaten..Pazar günü maçtayız..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

120 Bin ytl mi... üstüne az daha katsak ortalama bir sol açık alabilirdik neyse hayırlısı olsun keşke bu ceza kaldırılmasaydı da ilk seyircili maçımızı Beşiktaş'a karşı oynasaydık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

O ne yahu 120.000 ytl para cezasımı olur kombinelerden o kadar kazanmadık neredeyse

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

VIP TRİBÜN : 200.-YTL

- KAPALI (B-C-F-G) : 100.-YTL

- KAPALI (A-D-E-H) : 75.-YTL

- MARATON TRİBÜN : 30.-YTL

- KALE ARKASI : 25.-YTL

Şuraya bak ya yeni yapılan kale arkaları mükemmel oldu ve kombinesi 4 maç parasına satıldı alanlar çok şanslılar ..

Bunlarda derbilerde ki fiyatlar

VIP TRİBÜN : 300.-YTL

- KAPALI (B-C-F-G) : 150.-YTL

- KAPALI (A-D-E-H) : 110.-YTL

- MARATON TRİBÜN : 45.-YTL

- KALE ARKASI : 40.-YTL

Bu sezon yeni bir çehreye büründü Trabzonspor,yeni transferlerin ardından iyi bir takım oldular.Açılışı kendi evlerinde kazanarak yapacaklardır diye düşünüyorum.Skor tahminim 2-0 Trabzon alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Trabzonspor - Ankaraspor
    1,25 4,00 7,00

İddaa oranları bayagı düşük olmuş..Sezonun açılış maçı insan 1.35-1.40 falan yapar yahu..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    120 Bin ytl mi... üstüne az daha katsak ortalama bir sol açık alabilirdik neyse hayırlısı olsun keşke bu ceza kaldırılmasaydı da ilk seyircili maçımızı Beşiktaş'a karşı oynasaydık.
    bende öyle düşünüodum daha güzelolurdu ama olsun nese hadi hayırlısı

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri