Trabzonspor
Ankaraspor
Beraberlik
trabzon yeni ve iddialı kadrosuyla kazanacaktır kendi seyircisi önünde...
Trabzon seyircisinin önünde bu maçı kazanır, lige 3 puanla başlar.
Maç seyircisiz olacak sanırım trabzon iyi başlamak isteyecktir yeni kadrosuyla galibiyete yakın ama futbolcular arasında uyum sorunu olabilir beraberlik süpriz olmaz
Trabzonspor alır ve lige iyi bir başlangıç yapar.Gerçekten Trabzon'da aç bir futbolcu kadrosu var.Bu maçı alırlar...
Bakalım Karadeniz fırtınası ilk haftadan itibaren esmeye başlayacak mı? Taraftar olsaydı daha zevkli olurdu ama izlenmeye değer bir maç olabilir.
Trabzonspor'un bu sene kadrosunu çok beğeniyorum ve destekliyorum.Daha öncelerde pek sempati duymazdım fakat bu sene Trabzonspor'u da destekliyorum.
Kazanacak güçte.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Trabzonspor hazirlik kampinda cizdigi görüntüyle bu sene adindan sikca söz ettirecegini belli etti.Bu sene onlardan bir cikis bekliyorum,kendi sahalarinda taraftarlari önünde Ankarasporu gecerler diye düsünüyorum.
Bir ara ceza kalkacak haberi çıkmıştı.Herhalde kolpaymış..
Yenilenen kadrosuya Trabzon kazanır diye düşünüyorum.
So what?
Saike
Zorlanmadan kazanırız, daha önemli maçlarımız var..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu maçı almamız çok önemli lige iyi bir başlangıç yapmamız şart ve bunuda başaracak gücümüz var.Zor olacak ama kazanacağımızı düşünüyorum.![]()
Seyirci büyük ihtimal statta yerini alacak..Seyircisiz oynama cezası ile gerekli düzenleme yapıldı ve tahkime gerekli başvuru yapıldı..Artık cevap bekleniyor..Bu dediklerim hafta boyunca yerel medyada yer aldı..
Ayrıca taraftar olarakta neredeyse 3-5 kişi bir araya gelip grup oluşturuyordu..artık böyle bir sorun yok..Kale arkaları stada 5-7 metre mesafeye çekildi ve Çılgınlar-Farozlular ve Trabzonlu Gençler Deniz tarafı kale arkasına alındı..Erdogdu ve diğer tayfalarda diğer kale arkasına çekildi..Anlayacagınız kale arkalarında tek vücut olarak 2 grup yer alacak..Maraton zaten full kombine..
Bu kısa bilgilerden sonra maça gelirsek taraftarımız önünde bu sene çok kötü olacaklarını düşündüğüm Ankaraspor'u rahat geçeriz..
Bu maç Trabzonspor'un lehine olabilecek bir maç. Yapılan önemli transferler takıma adapte olmuşsa bu maç, diğer maçlarında güzel geçeceğinin habercisi olacak bana göre.
(/s)
ilk mac herzaman zor olur. Acikcasi cekindigim bi takim, ama bizim kadromuz bu sene cok iyi, en azindan ilk 11 imiz. Taraftarlarada acik olursa bu mac galip gelecegimizi dusunuyorum.
Şu maça mümkünse Lig TV denen yayıncı kuruluş sokulmasın.Yaptıkları şerefsizlikler hatsafaya ulaştı..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Trabzon rahat alır maçı
Trabsonspor, şampiyonluk özlemini bitirmek istiyor. Yaptığı transferlerle de gösterdiler. Bu yıl yepyeni bir takım izleyeceğiz belkide ilkonbir geçen yılki takımdan tamamen farklı olacaktır ve bu yüzden Tranbzon'dan galibiyet bekliyorum.
Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlar bugüne kadar lige çok iyi bir başlangıç yapmışlar umarım bu maç da aynı şekilde olur .. çok merak ediyorum nasıl oynayacaz , herkes büyük bir heyecanla bekliyor bu maçı eminim.. 3 puanla başlamak çok önemli bizim için .. tabi umarım Yattara'ya sağ açıkta görev verir Ersun hoca.
Bence Ya Trabzon yada Beraberlik Çünkü Trabzonun Kadrosu Çok İyi
İlk maçta Trabzon bence kazanamayacak,iyi veya kötü oynasın ilk maçtaki baskı ve stres işlerini zorlaştırır.Eğer çok iyi motive olursa tam terside olup farkda gelebilir ancak hiç sanmıyorum
yen sezon takımıza hayırlı uğurlu olsun,sonunda şampiyonluk görmek dileğiyyle ilk maçı alıcaz inşallah.hoca yattarayı sağ acık koymalı o ordan başka biyerde oynayamıyor.
PFDK Kararları - 21.08.2008 21.08.2008
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 21.08.2008 tarih ve 4 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
TRABZONSPOR A.Ş. Kulübünün 15.08.2008 tarihinde yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatı'nın 79. maddesi çerçevesinde Kurulumuza yapmış olduğu başvuru üzerine yapılan inceleme sonucunda;
TRABZONSPOR A.Ş. Kulübüne, 10.05.2008 tarihinde oynanan TRABZONSPOR - FENERBAHÇE Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında taraftarlarının aynı sezon içerisinde 2. kez çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle 20.05.2008 tarih ve 2008/1032 E 2008/1444 K sayılı karar ile karar tarihinde yürürlükte bulunan FDT'nin 31/3. maddesi uyarınca verilen 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI' nın, 15.08.2008 tarihinde yürürlüğe giren ve aynı ihlal ile ilgili lehe hüküm düzenleyen FDT'nin 41/3. maddesi uyarınca takdiren 120.000.-YTL PARA CEZASI OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİNE,
Kaldırıldı cezamız..Eger kaldırılmasa idi yer yerinden oynardı zaten..Pazar günü maçtayız..
120 Bin ytl mi... üstüne az daha katsak ortalama bir sol açık alabilirdikneyse hayırlısı olsun keşke bu ceza kaldırılmasaydı da ilk seyircili maçımızı Beşiktaş'a karşı oynasaydık.
O ne yahu 120.000 ytl para cezasımı olur kombinelerden o kadar kazanmadık neredeyse![]()
VIP TRİBÜN : 200.-YTL
- KAPALI (B-C-F-G) : 100.-YTL
- KAPALI (A-D-E-H) : 75.-YTL
- MARATON TRİBÜN : 30.-YTL
- KALE ARKASI : 25.-YTL
Şuraya bak ya yeni yapılan kale arkaları mükemmel oldu ve kombinesi 4 maç parasına satıldı alanlar çok şanslılar ..
Bunlarda derbilerde ki fiyatlar
VIP TRİBÜN : 300.-YTL
- KAPALI (B-C-F-G) : 150.-YTL
- KAPALI (A-D-E-H) : 110.-YTL
- MARATON TRİBÜN : 45.-YTL
- KALE ARKASI : 40.-YTL
Bu sezon yeni bir çehreye büründü Trabzonspor,yeni transferlerin ardından iyi bir takım oldular.Açılışı kendi evlerinde kazanarak yapacaklardır diye düşünüyorum.Skor tahminim 2-0 Trabzon alır.
Trabzonspor - Ankaraspor
1,25 4,00 7,00
İddaa oranları bayagı düşük olmuş..Sezonun açılış maçı insan 1.35-1.40 falan yapar yahu..![]()