Bursaspor 5 dakika önce fln Sercan ile 100 de yüzlüük golü kaçırdı altı pasta boşboştu topu ıskaladı
Printable View
Bursaspor 5 dakika önce fln Sercan ile 100 de yüzlüük golü kaçırdı altı pasta boşboştu topu ıskaladı
Bursa maçta net pozisyonlar buldu şu ana kadar.Hele Sercan inanılmaz bir gol kaçırdı.3-0 olabilirdi;)Harbiden de bu Adriano yerine oynayacak başka adam yok mu?Gökhan Güleç sakat mı mesela...
Bursa geçen sene de kazanacak gibi gözüktü. Üst üste ataklar, kaçan goller. Sonra basit bir golle yenildiler:)
Mustafa Sarp Attı..:)1-0
Mustafa Sarp ile Bursa 1-0 öne geçti.
Defans yapamadığımızı, geriye adam kaçırdığımızı görememek için ya ciddi bir göz sorunumuz olmalı, ya da adımız Michael Skibbe olmalı.
Oley Oley Bursaspor Bursaspor :)
Bu Sezon İlk Defa Maçı İzlemiyorum ve Kaybediyoruz.. Söylenenlere Göre Berbatmışız ama Ben Umutluyum Çevirebilicek Güçteyiz. :)
GOOOOOLLLLL!!!! Bursaspor Mustafa'nın attığı golle 1-0 öne geçiyor.Bursaspor atağında Yusuf orta alandan aldığı topla ilerledi nefis bir pasla Mustafa Sarp'ı kaçırdı, Mustafa ceza sahasına girer girmez düzgün bir vuruşla golü attı.
İlk Yarı Bitti..
Uzatma dakikalarında başka pozisyon olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona eriyor
Cok kötü oynuyoruz. Golden sonra kendimize geldik. Umarım 2. yarı toparlarız.
Galatasaray hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladılar.
Sercan Yıldırım...2-0
Mükemmelsiniz:)
Skibbe aynen devam etsin. Batmaya çalışmak bu olsa gerek.
GOOOOOLLLLL!!!! Bursaspor Sercan'la 2.golü buluyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gooooooooooool yazdığıma bakmayın LİGTV maç merkezinden alıntı yapıyorum :)
Sercan gollere devam ediyor ..
Bursa 3.golüde atsın bu iş tamamdır.Yalnız geriye yaslanmazlarsa daha iyi olur..
Arda 2-1 Yaptı ..
Arda atti 2-1 oldu.Sakat olmasina ragmen,yüregiyle oynuyor.Helal olsun sana Arda.
GOOOOOLLLLL!!!! Galatasaray Arda'nın attığı golle durumu 2-1 yapıyor.Baros sağ kanattan girdi rakibini geçip yerden sert ortaladı, altıpas içinde Arda kayarak dokundu ve golü attı
Sabri çizgiden çıkardı.:s Bursa bu maçta puan kaybı yaşarsa yazık olacak..
bu arada Bursa'nın bir topu çizgiden çıktı.Sabri çıkarttı.GS savunması çok garip oynuyor.Arkadaki dörtlü bazen neredeyse yapışık oynuyor bazende aralarında tır geçecek kadar açılıyolar.Bi ortasını bulamadılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 dan sonra geriye yaslanan Bursa oyunu rakip yarı alana yığmaya başladı.Oyun tamamen Bursa'nın kontrolünde gidiyor.
Gökhan Güleç giricek brazdan galiba Adriano çıkacak adam az önce birine uçan tekmeyle girdi:D
Helal olsun sana Sercan biliyordum golünü atacağını:)
Bu dakikalarda atacağımız bir gol bizi galibiyete götürebilir. Hadi çocuklar bastırın yahu...
Aslında beraberlik daha iyi olur zirve için.. Hem Bursa puan kaybı yaşamış olur hem Gs .. Tabi Bursa'yı ciddi bir rakip - süreklilik saglayan - olarak ele aldğımızda ..
Sercan yine atmış,helal olsun vallahi.
Baros sarı kart gördü fakat kartın reni çok rahat kırmızı olabilirdi.Sarı kartı eliyle oynadı diye gördü ama rakibini yaka paça yere indirip birde sırtına basması kırmızı kartı gerektiriyor.Ayrıca kimse demesin istemeden bastı falan diye o tür pozisyonlarda ellibin tane adam gördük rakibinin üzerinden atlayan.
Galatasaray beraberliğe çok yaklaştı.Meira yerden Baros'a pas verdi.Baros kaleciyle karşı karşıya kaldı, şutunu vurdu ama Ivankov yatarak topun sahibi oldu.
4 dakikalık uzatma verdi hakem.Haydi Bursa dayan..
HeLaL Bursa !
Tebrikler Bursaspor çok zevkli bir maçtı akıllı oynadı Bursa ve kazanmasını bildi.Hakettiler açıkcası.
Tebrikler Bursa..:)Yanıltmadın beni...;)
Lanet olsun, ligde yenilgiyle tanıştık. Yanlış giden birçok şey var, ayrıca Bursa taraftarı yine çirkin şeyler yaptı. Bizim taraftar ıslık çalınca ceza veren federasyondan Bursa'ya da ceza bekliyorum açıkçası...
Bursa maçı haketti bu arada. Tebrik ediyoruz kendilerini...
Galibiyeti hakedecek futbolu oynamadık. Bursa haketti macı. Bugun özellikle 2. yarı sola gectiginde Arda takımın tek ayakta kalan oyuncusuydu. Meira da fena sayılmazdı. Arda asıl yerinin sol taraf oldugunu iğneyle oynamasına ragmen gösterdi. Gecmiş olsun.