İnsanın içinde ufacık bi umut olur ama o yok suan bende iyi oynasınlar,90 dakıkada bize iyi mücadele göstersinler yeter...
Printable View
İnsanın içinde ufacık bi umut olur ama o yok suan bende iyi oynasınlar,90 dakıkada bize iyi mücadele göstersinler yeter...
Tarihi fark olacagını sanmıyorum ; ama Arsenal %99 kazanacaktır. 3-1, 2-0 gibi bir skor bekliyorum...
Valla Fenerbahçemiz oyundan erken düşerse tarihi farklardan birisi olabilir.İngilizlerin acıması yok.
Umarım takımımız herkesi yanıltır ve sürpriz bir sonuca imza atar.
ben bir haber duydum.
Arsene Wengerdi herhalde Fenerbahçeye 1 trilyon iddia oynamış.Eğer Fener kazanırsa 8 trilyon alacak.Zaten Arsenal garantiledi artık.Fener kazanabilir
Alex oynamıyor diye biliyorum. Emre oynarsa tam kondüsyon kazanamadan oynayacak. Aragones kendi sisteminden zor vazgeçen bir hoca. Alex'in olmadığı takımda daha çok hücum adamı kullanması gerekir gol atabilmesi için, ki tahmin ediyorum, bunu yapmayacak.
Arsenal yine kazanır, ancak fark olur mu bilemem.
ArsenaL takımı gününde oLduğu zaman Avrupa da yenemeyeceği hiç bir takım yok. Fenerbahçe gününde oLduğunda Avrupa da en formda takımLarı da zorLayabiLecek kapasitede. Arada ki fark şunu gösteriyor kim daha formuna yakın oynarsa sonucu beLirLeyecektir. Fenerbahçe gününde oLursa puan aLır, ArsenaL gününde oLursa farkLı kazanır. Gerçekci oLmak gerek ama Mucizeyi de bekLemek gerek. Biz TürkLerin istedikten sonra yapamayacağı şey yok.
Hayrettin abi haklısın biz Türklerin istediği zaman yapamayacağı birşey yok fakat geçen seneki takım ruhu bu sene takımda da yok. Geçen sene takım hiç değilse güven veriyordu bir ihtimal hiç olmadı Fenerbahçe yenilmez diyorduk ki ne yazık bu sene o da yok.
Fenerbahçe ve Arsenal çalkantılı dönem geçiriyor. Fenerbahçe Eskişehir karşısında ki gibi oynarsa hiç şansımız yok yine kadıköyde olduğu gibi en az 5 yeriz bu gerçekleride göz önünde bulundurmamız gerek. Geçen sene ligde kötü gitsekte şampiyonlar liginde farklı bir Fenerbahçe izliyorduk bu sene o da yok. Hadi Porto ve Arsenal maçını anladık hiç olmadı Dinamo Kiev'i kendi saha ve seyircin önünde yeneceksin ki bir umut besleyebilesin.
Fenerbahce´nin isi cok zor.ALex de olmadigindan dolayi hücumda etkinligi azalacaktir,topu forvete tasiyan adamdi Alex.Yerine Deivid gecebilir ama o da kondisyon bakimindan hala bu maci kaldirabilecek seviyede degil.Emre de de durum ayni.Selcuk-Josico ikilisi zaten takimin kalitesinin cok altindalar.Orta sahadan defansa hic yardim gelmediginden göbekte sorunlar doruga cikti.Volkan cok formsuz,her macta en az 2 gol yiyor neredeyse.Fenerin tek sansi Arsenal´in yedek takimiyla cikacak olmasidir.
Ama yine de Arsenal cok kaliteli bir takim,yedekler de cok yetenekli gencler var.Favorim bu macta Arsenal.
İngilizlerinmi Acıması yok. Yapma yahu :D FB - Ars maçını görmedinmi isteseler Rahat dahada fazla gol atarlardı. Adamlar ceza sahası içerisinde tek pas yaptılar. Al bunuda sen at diye diğerine veriyor diğeride yok ben attım sen at bunuda diye resmen birbirlerine veriyor. Alınmayın ama bunu herkez gördü geçen maç .
Alex yokken şu haldeki bir Fenerbahçe'den bir mucize beklemek için bile bir mucize gerek açıkcası...
Emre, Galatasaray maçında oynamak istediği için oynatılmayacak. Çünkü; tam iyileşmedi.
Fenerbahçe bu gün Alex olmadığından klasik 4-4-2 ile çıkacak. Belki Alex'in olmaması bugün bize zaferi getirebilir. Eğer Anorthosis, BATE birşeyler başardıysa Fenerbahçe hayli hayli başarır. Arsenal kötü bir takım tek şansı rakiplerinin formsuz olması. Eğer 2003-2004'de ki Porto geçen yılki Fenerbahçe olsa Arsenal bu yıl ilk ikiye girmesi bile çok zor olurdu.
Wenger iddia oynasa okadar para almaz daha fazlasini alir, yane o haber veya duyum tamami ile sacmalik.
Fenerbahcenin yenmesine burda 1 e 10 veriliyor, ben bugunki kuponda parami fenere verdim. Icimde bi umut var, bu takim gecen sene daha fazlasini basardi
İşimiz çok zor olacak... Fenerbahçe bu kadar kötü olduktan sonra, Arsenal yedek takımıyla çıkmış, genç takımıyla çıkmış bişey farketmez...
Beyler ANS TV veriyor mu maçı?
Birde benim anlamadığm, madem star vermiyor şifreyi bize, neden şifre koyuyor veya neden yayın haklarını alıyor? Starın kendine özel receiver'ı da yok. Sırf Digiturk veya D-Smart'a yönelelim diye kendi reytingini mi riske atıyor ki burdan adamın ne karı olur?
Star'tvde Fenerbahce soyun odasını gösterdiler..Josico'nun ismi;Jociso diye yazılmış..Ertem şener ingiltere'ye baglandı şimdi senad'a söyleyecek..Bakalım düzeltilecekmi:)
Star da Doğan grubunun olduğu için D-Smart Star'ın receiver'i diyebiliriz.
Alex yerine Kazım oynayacak, yardımlaşmanın üst düzeyde olması ve oyuncuların istemesi gerekiyor. Kazanamasak da mücadele eden bir takım görmek istiyor sahada taraftar.
Serkan haklı biss keyler yemiyor..
Fenerbahce'de yardımlaşma üst seviyede olursa puan alabilir..Her yönüyle ilginç bir maç bizi bekliyor..Hikmen karaman'da Arsenal'i baya kötü takım yaptı..Senad'ın yanındaki adam kimdi??..Yok 6 puan geriden şampiyon olamaz..Şl kupasını alamaz falan dedide:)Stad bomboş 10 dakika içinde full olur sanırım:)Başarılar Fenerbahce:)
Sporx'e gidimde şu onbirlere bir bakim:)
4-4-2 oynuyoruz.
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
R.C.3
Kazım
Maldo
Selçuk
Uğur Boral
Semih
Gûiza
Josico izlediğimiz az süre içerisinde bile Maldonado'dan daha iyi olduğunu göstermişti. Sanırım sakatlığı tam geçmediği için bu maçta yedek. Selçuk ve Maldonado yan yana durup stoperlerin arasında kalırkarsa Alex'in de olmadığı bir maçta ileride hiç top yapamayabiliriz. Maldonado'dan bu konuda umudum yok ama Selçuk'un ileriye daha çok destek vermesi gerekiyor. Yan yana değil hafif önlü arkalı oynamaları daha faydalı olur.
ARSENAL: Fabianski, Djouru, Toure, Silvestre, Clichy, Nasri, Denilson, Fabregas, Aaron Ramsey, Bendtner, Van Persie
TEKNİK DİREKTÖR: Arsene Wenger
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Maldonado, Uğur Boral, Semih, Daniel Güiza
Nicklas Bendtner'e dikkat.
bu Bendtner'e bi türlü ısınamadım ..fazla bir artısını göremedim .. Yani çok iyi bir oyuncu ya da Arsenal'in gelecekte gol yükünü sırtlayacak biri oldugunu düşünmüyorum .. Aliadiere'e benzeyecek sonu :)
Maldonado oynuyorsa kaybettik. Geçmiş olsun umarım maç başlamadım Maldonado'yu çıkarır yerine kimi alırsa alsın razıyım. İnanmıyorum Ramsey oynuyor.
Maldonado-Selçuk ikilisi yerine Appiah-Aurelio ikilisi olsaydı bu maçta Arsenal'i darma duman ederdik bu kadar net konuşuyorum.
Ramsey oynicak tabi. Adam geLecekte Fabregası biLe keserse şaşırmayın.
Bendtner ve Ramsey bu maç çok hırslı oynayacaklardır.Kendilerini iyice kanıtlamak için büyük fırsat geçti ellerine.
Volkan Neler Çıkarıyor Öyle..
Ans tv Fight Club'ı veriyor maalesef ...Bir maç izleyemiyoruz ya off..
Umut çanları Fenerbahçe için çalıyor.Tabi duyarlarsa :)
Dİrekten Döndü..V.Persie
Fenerbahçe anca bu kadar kötü oynayabilir. daha topu oyuna sokmayı bile beceremiyoruz. Takım ne hale gelmiş gerçekten yazık.
Fenerbahçe çok şanslıymış, radyodan dinlediğim kadarıyla... Bakalım neler olacak. Ah birde izleyebilseydim.
Fenerbahçe çok şanslıydı ilk yarı.Ama ikinci yarı muhakkak kalelerinde gol görürler böyle giderse.
Maç rezil bir maç gerçekten ama Gökhan ve Volkan'ı beğendim.Tek iyi yan bu olsa gerek.
Volkan Demirel artık bir kaç sezon daha Fenerbahçe'de olduğunu bu maçta kanıtladı. Volkan bu gün iyi olmassa 3-4 gol yemiştik. Carlos çok kötü oynuyor. Selçuk'a hayran kaldım ama; cebinde sarı kartı var.