Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Arsenal

19 52.78%
  • Fenerbahçe

12 33.33%
  • Beraberlik

5 13.89%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 159 sonuç

Konu: Arsenal - Fenerbahçe [ Şampiyonlar Ligi 4. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Arsenal - Fenerbahçe [ Şampiyonlar Ligi 4. Maç ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Tarihi fark olmaz inşallah...
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Herkez kadıköyde 5 yiyen takım ingilterede 7-8 yer diyor ama bence öyle olmayacak. Gene yenilir böyle oynarsa ama az fark olur bence
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yenileceğiz ama skoru tahmin edemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arsenal sanırım maça yedeklerle çıkacakmış.Haftasonu ManU maçı varmış galiba..Seyir zevki düşük bir maç bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

alex'siz fenerbahçe için zor maç bence futbolcuların aklı hafta sonu oynanacak derbide olacak aynı düşünceler arsenal içinde geçerli onlarında united maçı var.bakalım ne olacak ama arsenal favori tabiki

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe hala oyun olarak kendine gelemedi.Bide Alex'siz ! eğer Arsenal'e gelirsekte onlar yedeklerle bile çıksalar Fenerbahçe'ye fark atabilirler. (Düşünün 2 yıl önceki Liverpool'la Carling Cup maçını yedeklerle bile 6-3 ! ve bu sezon başı komple yedek oyuncularıyla Juventus'u ne kadar zorladıklarını...) yani işin özüne gelirsek kesinlikle ''1'' olacağını düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal büyük ihtimal kazanacaktır..Fark olup olmaması fenerbahçenin göstereceği mücadele ve arsenalin çıkaracağı kadroya bağlıdır..
    Last edited by Onurap : 03.Kasım.2008 at 17:51

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş, aklımı değil kalbimi dinliyorum.

Arsenal de bu aralar kötü, geçen hafta 4 gol yediler, hafta sonu kaybettiler, bizim maçta defansta bize verdikleri pozisyonlar da ortada. Maçta mutlaka gol yeriz, önemli olan girdiğimiz pozisyonları atabilmemiz, atabilirsek beraberlik alabiliriz yok kaçırmaya devam edersek yine fark olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın hakemi Roberto Rosetti.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yedek arsenal ile oynayacak Fenerbahçe 3-0 falan diye Arsenal alır diye düşünüyorum. Arsenal'in de tamamı yedek olmaz tabii
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Yedek arsenal ile oynayacak Fenerbahçe 3-0 falan diye Arsenal alır diye düşünüyorum. Arsenal'in de tamamı yedek olmaz tabii
    Yedek ne alaka anlayamadım?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yedek ne alaka anlayamadım?
    05 Wed UEFA Champions League H Fenerbahce 19:45
    08 Sat Barclays Premier League H Manchester United 12:45

Yedek takım ile çıkacaklar, lig daha önemli şu an onlar için.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arsenal gecen seferde Hulla yenilmisti ligde sonra PORTOYU 4-0 yenmistiler.

Simdi yine benzer bi durum, keske Fenerbahceye sans taniyabilseydim
    Last edited by Bordo61Mavi : 05.Kasım.2008 at 04:47

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Arsenal gecen seferde Hulla yenilmisti ligde sonra PORTOYU 4-0 yenmistiler.

Simdi yine benzer bi durum, keske Fenerbahceye sans taniyabilseydim

Aslinda suanda Fenerbahceyi daha cok sansli goruyorum, Arsenal sadece maclarda kotu degil ictende bazi catlaklar gozukuyor. Tam ne oldugu belli degil ama cok huzursuzlar.

Fikrim degisti gibi, Fenerbahce halen patlama yapmadi bu mac yapsin artik

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben daha gruplar belli olduğunda , İngiltere'deki maçın çok zorlu oalcağanı , Arsenal'den farklı bir galibiyet gelebileceğini söylemiştim.O zamanlar bana sinirlenip , kızanlar oluyordu.Fikrim değişmedi, bakalım neler olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ben daha gruplar belli olduğunda , İngiltere'deki maçın çok zorlu oalcağanı , Arsenal'den farklı bir galibiyet gelebileceğini söylemiştim.O zamanlar bana sinirlenip , kızanlar oluyordu.Fikrim değişmedi, bakalım neler olacak...
    İnsan tecrübelerinden biliyor tabi..
    Ama yinede futbol bu..Fenerbahçe MANU'yuda yenmişti deplasmanda kaç sene önce..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Arsenal iki haftadır galibiyet yüzü görmüyor fakat 8 Kasımda Manu ile maçları var yanılmıyorsam o yüzden skorun ne olacağı belli değil bu yüzden ama Alex'inde olmaması ile Fenerbahçe galibiyete uzak görünüyor..

Maç günü formamı giyeceğim,her zaman ki gibi desteğim sonsuz olacak.Her ne kadar yenileceğimizi düşünsem de bende kalbimi dinlemek istiyorum,klişe olacak ama futbol sahada oynanır diyerek bir umut seyredeceğim maçı.

Önemli olan yakaladığımızı atmamız,kaçırmamamız.Ama ilk maçtaki kadar pozisyon bulabilecekmiyiz acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Maç günü formamı giyeceğim,her zaman ki gibi desteğim sonsuz olacak.Her ne kadar yenileceğimizi düşünsem de bende kalbimi dinlemek istiyorum,klişe olacak ama futbol sahada oynanır diyerek bir umut seyredeceğim maçı.

Önemli olan yakaladığımızı atmamız,kaçırmamamız.Ama ilk maçtaki kadar pozisyon bulabilecekmiyiz acaba
    Tamamen katılıyorum.Bende o gün evden formamla çıkıp içimden sürekli marşlar ve tezahüratlar söyleyip akşamki maçı bekliyeceğim.Ha yeniliriz yeneriz o ayrı ama unutulmasın ki Fenerbahçe taraftarı kötü günlere alışıktır.Tabi o kötü günlerin ardından gelen güzel günlerede

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok zor bir maç ama Fenerbahçe'nin 1-0 gibi skorla alabileceğini düşünüyorum..Yani inşl.

Nesil
    2006

İçimde iyi bir his var, evimizdeki maçta bu kadar ümitli değildim. Kazanırsakda kaybetsekde şaşırmam. Her sonucun çıkabileceği bir maç. Arsenal kötü bir takım. Grupta ki takımlar kötü olduğu için kazanıyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    İçimde iyi bir his var, evimizdeki maçta bu kadar ümitli değildim. Kazanırsakda kaybetsekde şaşırmam. Her sonucun çıkabileceği bir maç. Arsenal kötü bir takım. Grupta ki takımlar kötü olduğu için kazanıyorlar.
    Yok artık batuhan..
    Avrupanın en atletik futbolunu oynayan 2-3 takımdan biri arsenal. Çokta iyi oynuyorlar. Formsuz oldukları zamanları saymazsak.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle bu maçın mutlak favorisi Arsenal.Bunun aksini düşünen olduğunu sanmıyorum.Arsenal'de Walcott ve Adebayor oynayamayacak ama yedeklerle çıkabileceklerini söyleniyor haftasonu oynanacak olan Man.Utd maçından dolayı.Bilmiyorum Wenger'in böyle bir huyu/düşüncesi varmıdır.Çünkü o adamlar hafta 2 kez oynamaya alışmışlar.Belki bir kaç yıldız oyuncusunu kenarda oturtabilir ama dediğim gibi tam bir fikrim yok.Ne olacağını göreceğiz.Fenerbahçe tarafında ise olaylar tamamen berbat.Kötü oyun devam etmekte ve üstüne en iyi oyuncu Alex yok.Valla fark olmazsa,başa baş bir mücadele sergileyebilirse Fenerbahçe yeterlidir diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Alex'in olmaması dezavantaj da sayılabilir, avantaj da. Lakin Alex gününde olmadığı zaman takım 10 kişi ile oynuyor. Çarşamba günü, gününde olacağı ne malum ( du ) Ama keşke dinamik bir orta sahaya sahip olsaydık, o zaman birşeyler söyleyebilirdik, taraftar olarak, Türk insanı olarak.
    (/s)

Nesil
    2006

Herşeyde hayır vardır. Zaten bu sistemde Alex çok geriye düşüyordu.

Yenileceksek de Newcastle maçındaki gibi iyi bir futbol oynayarak,geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak bir futbol oynayalım,sonuç mühim değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çubuklularla Maçtayız. Ne koşulda olursa olsun. İnşallah kazanırız biraz moral olur bize

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Giyelim mutluluk çubuklarını,söyleyelim marşlarımızı,tezahüratlarımızı bekleyelim maçımızı.Sonuç çok önemli değil,önemli olan iyi futbol.Kaybedersek de İnş. iyi futbol oynayarak kaybederiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Silvestre ve song oynarsa guiza biraz daha aktif olursa arsenal in şansı yok fener yenebilir.Arsenal kadıköydeki defansı dillere destanlıktı.Fark olacagını hiç sanmıyorum.arsenal atarsa maçta kendini pek fazla yormaz MANU maçını düşünürsek.Bakalım izleyecegiz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri