%100 katılıyorum
Printable View
türkiye liglerinden bi haber olan.sadece galatasaray maçlarını seyreden.lütfedip kayseri,sivas,trazbon vs gibi şehirlere gitmeyip maçları seyretmeyen bir teknik direktörümüz var.ne bekliyordunuz kadro seçiminde.her defasında söylerim bu konu yeri geldiği zaman f.capello carling kupası maçı bile seyrediyor.ingiliz oyuncuların performansına bakmak için ayrıca her hafta sonu bi maçta bu adam helal valla
Capeelo TÜrkiye Milli Takımı'nın başına gelsin yemin ederim Dünya Kupası'nı alırız :D
Trabzonspor'un kaç maçını izledinde Serkan Balcı'nın küfür yediğini gördün ? Serkan müthiş bir oyuncu olamayabilir ama bu sene çok formda ve bir çok maçta taraftar değil küfür ayakta alkışladı Serkan'ı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zenit St. Petersburg 1 - 1 Dinamo Moscow
53' (0-1) Fernandez
Fatih Tekke (1-1) 79'
Daha yeni gördüm bugun oynanmış bu maç.
Arda, kadrodan çıkartıldı.
Forvete alınan oyuncular bunlar. Daha ne Fatih Tekke naraları atılıyor? Bu 4 isimden hangisini çıkaracaksın? Mehmet, Halil, Semih cıkmaz bir kere. En yakın isim Sinan olur, o da Bundesliga da gayet iyi performans göstermiş + Fatihten cok daha GENC. Takıma Sinan'ın kazandırılması Fatih'in kazandırılmasından çok daha önemli ;)Quote:
"HÜCUM OYUNCULARI"
17-"HALİL ALTINTOP"FC SCHALKE 04
18-"SİNAN KALOĞLU"VFL BOCHUM
19-"SEMİH ŞENTÜRK"FENERBAHÇE
20-"MEHMET YILDIZ"SİVASSPOR
Biri Almanya'da oynuyor, biri Rusya'da. Sinan, Fatih'e göre genç bir oyuncu. Fatih zaten bundan sonra daha da çağrılacağına inanmıyorum.
Ne gençi ne kazandırılması ne diyorsunuz yahu Sinan bundan sonra milli takıma kazandırılsa ne olacak kazandırılmasa ne olacak.O kadar genç kazandırılacaksa Batuhan çağrılır Sercan çağrılır.
Sercan, bana göre şu aralar iyi oynamıyor. Çağrılmasına gerek yok. Fatih Tekke, Fatih Terim dönemi boyunca bu formayı bir daha giyemeyeceği kesin. Fatih'i çok izledik, Sinan'ıda izlemek lazım. Kendini göstermesi için iyi fırsat zaten gösteremesse bir daha alınmaz.
Yani (::).......
Ayrıca Fatih'in en iyi döneminde bile cagırılıp nasıl oynadıgını da biliyoruz. Bazı topçular vardır kulüplerinde ne kadar iyi oynasa da milli takımda bunu basaramaz. Mehmet Topuz buna bi örnek. Gerci tam örnek olmadı bu fazla sans verilmedi. Mevlüt ama bi örnektir buna ;)
Veya Kazım Kazım, milli takımda oynuyor, Fenerbahçe'de oynamıyor. :) Gökhan Gönül'de Fenerbahçe'de oynuyor, Milli Takımda oynayamıyor.
Milli takim deneme yeri degil. Hakedenler cagrilsin, hoca antremanlarda izlesin ona lazim olanlari gorelim. Her cagrilan futbolcu ilk 11 i zorlamali :) ama ben Sinanin pek zorlicani sanmiyorum.
Fatihinde burda kalitesini tartismiyalim, Son bi kac senede Rusyadan avrupa kupasi aliyolar Almanyadan degil ;)
Fatih Terim iyi bir milli takım hocası olsaydı zaten bir hafta Kayseri'ye bir hafta Trabzon'a bir hafta Ankara'ya bir hafta gerekirse Almanya'ya giderdi.Çoğu milli takım hocası 2.lig maçlarını bile izliyor ben Terim'in anadolu takımlarının maçlarını tvden dahi izlediğinden şüpheliyim.Anca Sami Yen'e gelicezde lütfedip takımı izlicek...
Sizler 1-2 sene önce 37 yaşındaki Hakan'ın Milli Takım'a alınmasını isterken biz Fatih Tekke alınsın diyoruz çok mu ? Ayrıca o 4 forvetten hiçbiri de Tekke kadar iyi değil + 4 tanesinin attığı toplam gol sayısı bile Tekke'den az.
Fatih'in nasıl oynadığını biliyormuşsun allah allah. Ersun Yanal döneminde elemelerde en çok gol atan oyuncuydu bunu da biliyormusun ? Ha tabi Tekke Sarı -kırmızı formayı taşısaydı zamanında ve Milli Takım teknik direktörü Terim değil de bir başkası olsaydı ; Yahu bu adam Uefa Kupasını kaldırdı , o geçe maçın adamı seçildi , Rusya'da şampiyonluk yaşadı , bu sene de gollerini atmaya devam ediyor , Türkiye'den ayrılmadan önce 2 senede Lig maçlarında toplam 53 gol attı , 31 gol attığı sezon en çok gol atan 2.futbolcu oldu vs vs diye naralar atardınız.
O değil de koskoca Milli Takımı getirdiğiniz hale bakın. Neymiş efendim biraz da diğer futbolcuları izleyelim , şans verelim fln fln. Doğruya zaten 3-4 senedir top oynamayan adamlar Milli Takım sayesinde maça çıkar oldular. Haklısınız.
Küçük bir not daha Biri Almanya biri Rusya diyenler Uefa Kupasını Bir Rus takımının Türk oyuncusunun kaldırdığını unutmasın..!
benim gibi düşünen birisini var demekki.doğru söze ne hacet.oturduğu yerden milli takım hocalığı yapılmaz.maç seyredeceksin her hafta sonu.-trabzonspor-kayserispor-sivasspor-gaziantepspor-bursaspor bunlar birbirleriyle oynadıkları maçları seyretmesi lazım.seyrettiğine ben inanmıyorum
O kadarda değil.Fatih Hoca her hafta maç izliyor zaten.Statlarda görüyoruz.Bütün maçlarada kendi gidecek değil.Bu iş için yardımcıları ve izleme komitesi vb gibi isimler vardır.Yoksa kafasına göre isim çaığracak değil heralde...
Şu anda Ümit milli takımın 34 kişilik bir kadrosu var en son çağrılan.Maksimum 3 ya da 4 tanesini tanıyoruz baktığımız zaman.Çünkü çoğu alt liglerden ve gurbetçilerden.Bunlar izlenmeden nasıl çağrılmış olabilir...
Çağırdığı isimleri tartışabiliriz ama maçları izlemiyor demek abes biraz...
Arda'nın yerine Selçuk Şahin
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında rahatsızlanan Galatasaraylı futbolcu Arda'nın yerine Selçuk Şahin A Milli Takım aday kadrosuna dahil edildi.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 11:02 TSİ 17 Kasım 2008 Pazartesi
Avusturya ile 19 Kasım Çarşamba günü deplasmanda özel bir maç yapacak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan, ancak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında rahatsızlanan Arda Turan'ın yerine Selçuk Şahin aday kadroya dahil edildi.
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maçta rahatsızlanan ve hastaneye götürülen Arda Turan'ın yerine son haftalarda Fenerbahçe forması altında başarılı bir performans sergileyen Selçuk Şahin kadroya çağrıldı.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in çağrısını alan Selçuk da dün gece geç saatlerde Çınar Otel'deki A Milli Takım kampına katıldı. Selçuk, bugün Futbol Milli Takımları ana sponsoru Mercedes Benz Türk AŞ'nin araç teslim törenine de milli takım oyuncularıyla birlikte katılacak.
Tekke bordo-maviydi haa pardon unutmuşum orasını :icon_smile:
Yok öyle deme Anıl izlemez bu Terim. anca gizli numaralardan sagı solu arar milletin sakalına falan söver. Euro 2008 den bahsetmiyorum bile. orada da futbolculara köle muamelesi yaptı da kazandık o basarıyı; yoksa Terim kim ki ? :0:
Harbi ya kim diyor Terim sadece 1-2 takımı takip ediyor diye ? Olurmu öle şey Terim her zaman kim formdaysa ona forma veriyor. Bu forma verdiği oyuncuların olağanüstü performanslarıyla da çatır çatır top oynuyoruz ama işte gruplarda hep Hollanda,İtalya,Portekiz,İspanya vs gibi güçlü takımlar olduğu için şanssızlık yaşıyoruz.. Yoksa Malta,Macaristan,Bosna,Estonya gibi takımlarla oynasaydık bırakın yenmeyi fark bile atardık.. İşte napalım şans..
mehmet çakır,egemen korkmaz ve özellikle hüseyin çimşir.f.terim ve ekibi eğer 2 trabzonspor maçını staddan seyretseydi egemen yada hüseyin kadrodaydı.sivassporlu musa aydın niye bunlar milli takıma çağrılmıyor.f.tekkeyi söylemiyorum bile.estonya maçında m.yıldızı oynatmadı top tutan asist yapan bir adam kim oynadı halil altıntopu oynattı.ne oldu estonya bizden 1puan aldı.yazık ya vala yazık 4 büyüklerde oynamadığın sürece milli takım kapıları kapalı.
Semih'te kadrodan çıkarıldı...
Kaptanlarımızdan Semih Şentürk, Ankaraspor maçının 14. dakikasında darbeye bağlı olarak sakatlanmasının ardından A Milli Takım'dan da affını istedi. Semih, Çarşamba günü Avusturya ile oynanacak karşılaşmada sakatlığı nedeniyle yer alamayacağını Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'e bildirdi ve oyuncumuz sakatlığı nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkartıldı. Semih Şentürk'ün Milli Takım kadrosundan çıkartılmasının ardından Fenerbahçemizin oyuncularından Selçuk Şahin kadroya dahil edildi.