1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: İşte A Milli takım kadrosu!..

Hybrid View

Nesil
    2006

Sercan, bana göre şu aralar iyi oynamıyor. Çağrılmasına gerek yok. Fatih Tekke, Fatih Terim dönemi boyunca bu formayı bir daha giyemeyeceği kesin. Fatih'i çok izledik, Sinan'ıda izlemek lazım. Kendini göstermesi için iyi fırsat zaten gösteremesse bir daha alınmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sercan, bana göre şu aralar iyi oynamıyor. Çağrılmasına gerek yok. Fatih Tekke, Fatih Terim dönemi boyunca bu formayı bir daha giyemeyeceği kesin. Fatih'i çok izledik, Sinan'ıda izlemek lazım. Kendini göstermesi için iyi fırsat zaten gösteremesse bir daha alınmaz.
    Yani .......

Ayrıca Fatih'in en iyi döneminde bile cagırılıp nasıl oynadıgını da biliyoruz. Bazı topçular vardır kulüplerinde ne kadar iyi oynasa da milli takımda bunu basaramaz. Mehmet Topuz buna bi örnek. Gerci tam örnek olmadı bu fazla sans verilmedi. Mevlüt ama bi örnektir buna

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yani .......

Ayrıca Fatih'in en iyi döneminde bile cagırılıp nasıl oynadıgını da biliyoruz. Bazı topçular vardır kulüplerinde ne kadar iyi oynasa da milli takımda bunu basaramaz. Mehmet Topuz buna bi örnek. Gerci tam örnek olmadı bu fazla sans verilmedi. Mevlüt ama bi örnektir buna
    Mehmet Topuz'daki durum bambaşka bence Topuz klüpte serbest olarak görev yapıyor milli takım'da serbest davranamadığı için beklenen performansı veremiyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Fatih Terim iyi bir milli takım hocası olsaydı zaten bir hafta Kayseri'ye bir hafta Trabzon'a bir hafta Ankara'ya bir hafta gerekirse Almanya'ya giderdi.Çoğu milli takım hocası 2.lig maçlarını bile izliyor ben Terim'in anadolu takımlarının maçlarını tvden dahi izlediğinden şüpheliyim.Anca Sami Yen'e gelicezde lütfedip takımı izlicek...

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Fatih Terim iyi bir milli takım hocası olsaydı zaten bir hafta Kayseri'ye bir hafta Trabzon'a bir hafta Ankara'ya bir hafta gerekirse Almanya'ya giderdi.Çoğu milli takım hocası 2.lig maçlarını bile izliyor ben Terim'in anadolu takımlarının maçlarını tvden dahi izlediğinden şüpheliyim.Anca Sami Yen'e gelicezde lütfedip takımı izlicek...
    benim gibi düşünen birisini var demekki.doğru söze ne hacet.oturduğu yerden milli takım hocalığı yapılmaz.maç seyredeceksin her hafta sonu.-trabzonspor-kayserispor-sivasspor-gaziantepspor-bursaspor bunlar birbirleriyle oynadıkları maçları seyretmesi lazım.seyrettiğine ben inanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post

O kadarda değil.Fatih Hoca her hafta maç izliyor zaten.Statlarda görüyoruz.Bütün maçlarada kendi gidecek değil.Bu iş için yardımcıları ve izleme komitesi vb gibi isimler vardır.Yoksa kafasına göre isim çaığracak değil heralde...

Şu anda Ümit milli takımın 34 kişilik bir kadrosu var en son çağrılan.Maksimum 3 ya da 4 tanesini tanıyoruz baktığımız zaman.Çünkü çoğu alt liglerden ve gurbetçilerden.Bunlar izlenmeden nasıl çağrılmış olabilir...

Çağırdığı isimleri tartışabiliriz ama maçları izlemiyor demek abes biraz...

Mesaj Yetkileri