evet var :D
Dns ayarlarımı güncellemedim ama bir kaç dosya yukledim .
youtube gibi sitelere girebilmek için .
Printable View
evet var :D
Dns ayarlarımı güncellemedim ama bir kaç dosya yukledim .
youtube gibi sitelere girebilmek için .
neden aldınmı oyunu yoksa :D
bende teşekkur ederim senin cevabin için . bende bu gece almayi planliyorum oyunu .
yinede aksi görüş olursa arkadsların burda soylemesini rica ediyorum geceye kadar .
:s7: :s7::s7::s7:
9.0.2 yi yukledikten sonra ayarları kaydedemiyorum. confirm etıklıyorum kaydedildi diyo ama kendi bildigini okuyo yıne para birimi de arnavut leki ayarlardan degıstırıyorum. contınue ye bastıktan sonra hersey basa donuyo...??????
bunla ilgili bilgi ve tavsıyesı olan arkadaslardan cvp beklıyorum...
Penaltılar hiç gol olmuyor !
evet benimde ilgimi cekti , David Villa'nin penaltisi 20 ilk kez penalti kacirdigini gördüm.. normalde hepsini atiyordu :D
Evet :)
Şimdi tamamen geç :D
http://forum.turksportal.net/vb/show...05#post1329005
Aksi görüş olursa; bekle gece 3-4e kadar sen :p anca analiz ederim her ince ayrıntıyı =) ben sana pm'den özet geçerim ; ) veya burada arkadaşlar paylaşırlar ki önceki sayfalarda yazan arkadaşlarda var :)
Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.
arkadaslar ben steamden tam aliyordum boyle birşey cikti bu ne demek ?
açıklayabilirmi birisi ?
satın alma işlemi tamamlanamadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı firması tarafından reddedildi.
Belli sebeplerden dolayı kredi kartı hesabınız dondurulmuş olabilir. Eğer böyle bir hatanın olmadığını düşünüyorsanız bilgilerinizi kontrol ettikten sonra tekrar satın almayı deneyiniz..
çevirisi bu arkadaşım..hesap bilgilerini kontrol et yada kredi kartı firmanla irtibata geç..
Fm 9.2.0 yama geldiii oyun eski fromuna döndü eskiden çok agırdı şimdi jet gibi mac arasında yükme yaparken uykum geliyordu şimdi sabah ezanı okuyo ben hala başındayım artık tükçe yamayıda yetiştirin yeni yıl hediyesi olarak turksportal ekibi sizleri bekliyoruz herkese başarılar bol gollu geceler haaa bu arada genç yetenekli ve ucuz alıp çok para oyuncu satmak istiyen arkadaşlar seri a atalanta'nın alt yapısı genç yetenek kaynıyor inter ve barca fena kapışıyor adamları enson 9 milyon Euro'ya dialo'yu sattım fena oyuncu 16 yaşında bilginize atalantada italyada lider takımda 17-18 yaşında 6 oyunca var italya karıştı yaw :D
tşklr şimdi yaptim .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tşklr arkadaslar sizin sayenizde sadece burda degil tum turksportal içeriginden bana yardımcı oldunuz şimdi oyunu indiriyorum .
aslinda ben pek bu sekilde int oyun indirmeyi sevmezdim ne olur ne olmaz diye .
ama guvendigim adamlar bana bir sorun olmaz dediler .
sizinde yardımlarınızda oyunu indirmeye başladım .
tum turksportal ailesine yardımlarından dolayi çok tesekkur ederim .w
Kendi adıma birşey değil dostum :) başka birşeye ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım..
oyun alım mevsimi açıldı. satışların yamadan sonra patlaması aslında siagames e bi mesaj gönderiyo ama anlarlarmı bilinmez
Türk vatandaşlıgına geçme 10 yıl olarak gözüküyordu,düzeltilmiş mi acaba?
5 yıl benim için daha iyiydi ya neyse.
Milli takımda oynamayan oyuncular içiin 5 yıl oynayanlar için 10 yıl.
Sofiane feghouli adlı 18 yaşındaki fransızın potansiyeli oyundaki en yüksek potansiyel olarak gözüküyor fm genie scout 2009 a göre =) bir önceki yamada potansiyeli bu kadar çok değildi
setting up match yazısı 3D'de hâla mevcut ama bekleme süresi daha az;text oynayanlar için de tamamen kaldırıldı diye biliyorum.
Belki bu içinde bulundugunuz "setting up match" ekranı ile ilgili fikir ayrılıgının sebebi olabilir.
ilk önce şunu belirtiyim bazı arkadaşlarında dediği gibi bende b yama sayesinde orjinal oyun aldım ve iyikide almışım:D.sakatlık eskisi gibi çok olmuyor tabi bu benim fikrim.hepinize bol fmli günler.
oyuncular tabi çıkacak ama 17 yaşında 160-170 ca 190 pa ile çok fazla adam çıkarsa bir özelliği kalmaz bu işin. Regenlerin hepsi pele gibi geliyor mübarek. Bana göre buda bir bug bu konudan şikayetçi olan yokmu?
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=69252&page=3
maç motoru baştan aşağı değişmiş gibi sanki...
9.1 de adamlar istedikleri zaman gelip gol atıp sonrada maç bitene kadar oyunu klitliyolardı istedğin kadar debelen ne yaarsan yap değiştiremiyodun durumu...
taktiklerin etkisi çok azdı ve 2. maçta aynı taktikle çıkamıyodun...
çok fazla gol kaçıyodu...
vs vs vs bence bunlar epey giderilmiş...
ancak sakatlık durumunda değişen birşey olmamış...
bu duruma sakatlık sorunuda diyemiyorum çünkü gerçek hayattada durum fmden farksız zaten...
Arkadaşlar acaba bu 9.2.0'da şu meşhur "crash dumps" ile ilgili bi düzelme,gelişme varmı ? yine eskisi gibi "crash dumps" hatası veriyomu yada daha mı az veriyo?
Daha almadım ben o hatayı. Giderilmiş sanırım
- Türkiye Kupasında ki deplasman golü kuralı düzeltildi.
- Süper Lig kulüpleri artık kendi alt yapısındaki U23 oyuncuları maç günü seçebilecekler
- Türkcell Süper Lig'de sezon ortasında yeni sözleşme imzalamış olan teknik direktör ve teknik ekipler yenilendi.
- 9.1.0 ile birlikte oyuncu değerlendirmelerinde SI ve Turksportal forumlarında ki şikayetler dikkate alınarak çeşitli düzenlenmeler yapıldı.
- Türkiye Birinci Lig kulüplerindeki hatalar giderildi. Oyuncu değerlendirmeleri CA/PA dengelemeleri üzerinde çalışmalar yapıldı.
- Türkiye İkinci Lig kulüplerindeki hatalar giderildi.
- Türkiye İkinci Lig kulüplerinin güç dengeleri düzenlendi.
- Türkiye Süper Lig, Birinci Lig ve İkinci Lig kulüplerinin teknik adamlarının kullandıkları taktikler oyuna yansıtıldı.
- Türk takımlarının Türk vatandaşlığına sahip 18 yaş altı yabancı oyuncuları kadrolarına katmaları hatası düzeltildi.
- Türkiye kulüplerinin, B takımı tarzı kulüplerle olan ilişkilerinde artık daha fazla oyuncu kiralık olarak gönderilecek. Genel olarak yamada bulunan düzeltmeler ise şöyle;
- Italya C2 ligi seçildiğinde hata veren Italya kupası problemi çözüldü
- Oyuna devam edilirken "TRANSFER_MANAGER::create_promotion_cash_info. " olarak karşılaşılan hata çözüldü
- "TRANSFER_MANAGER::transfer_player." hatası çözüldü
- "fixture_rules->does_player_need_registered - NULL squad_selection_rules passed in." hatası çözüldü
- MAC sürümlerinde farklı bir database kullanırken başlangıçta veren klasör bulunamadı problemi çözüldü.
Turksportal böyle bir açıklama yapmış zaten.
allahım ya şu settings up yazısı çıkmasın herşey hata olsun razıyım delirtti ya iyice yokmudur bu illeti kaybetmenin bi yolu
Bu yamayla kalkıyormuş o sorun galiba, arkadaş öyle demiş. Bende henüz indiriyorum sonucu yazarım buraya.
yok aga kalkmamış ya ben de hala devam ediyor..
nasıl bi oyundur 12 yılın en kötü oyunu kaş yapalım derken göz çıkarmışlar fm2007 den sonra gerileme başladı ve gittikçe daha kötüye gidiyor oyun çıkar çıkmaz aynı anda yama çıkması böyle sorunların çıkacağını belli etmişti..9.02 yamayı indirmedim okuduğum kadarıyla pek bi şe farketmiyor..sakatlık konusunda antrenörlerle alakalı oyunda bi problem yok ama şu forvetlerin dağlara taşlara şutları bide settings up yazısı deli etti beni oyun gerçekçilikten uzaklaşmış resmen hiç olmayacak goller ve karşı karşıya dağlara giden şutlar... inşallah en kısa zamanda şu oyunu düzeltirler...
antramanda , antrenör seçerken 7 yıldızlı olmasına dikkat et , özellikle shooting coach'ın..
Benim karşı karşıya çok nadir kaçırıyor..
David villa zaten harika bir adamdır :)